passas05 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 καλησπέρα. είμαι ψιλοασΧετος και θέλω να ρωτήσω: ο η/υ εΧει μονο dvi εισοδο ενω η οθόνη μου εΧει d-sub και dvi και hdmi ποιο καλώδιο θα μου δώσει τα μέγιστα? dvi σε dvi? dvi σε hdmi? dvi σε d-sub?
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 και dvi <-> hdmi θα έχεις το ίδιο αποτέλεσμα..
antonl Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Θυμάμαι πως υπάρχει θέμα για σύνδεση pc με οθόνη pc αν το ένα είναι hdmi και το άλλο dvi. Αλλά δε θυμάμαι αν το πρόβλημα είναι στην περίπτωση hdmi->dvi ή dvi->hdmi.
passas05 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 συνδεσα dvi (pc) με hdmi (οθονη) ενω τα εδειΧνε πολυ καλα ωστοσο η επιφανεια εργασιας δεν καλυπτε ολη την οθονη, δηλαδη ειΧε μια λωριδα παχος περιπου 3 δακτυλα μαυρο πανω κατω δεξια αριστερα... 10μετρο καλωδιο, επηρεαζει το ποσο μακρυ ειναι? οταν συνδεω dvi σε d-sub η η επιφανεια εργασιας καλυπτει ολη την οθονη ωστοσο τα χρωματα ειναι χαλια, χαλια φωτεινοτητα και οσο να προσπαθησα να το ρυθμισω... τζιφος. [/color]Λογικα η λυση ειναι αυτη που προτεινεται σε αλλο θεμα http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=345854&highlight=%CF%83%CF%8D%CE%BD%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%B7+pc+%CE%BC%CE%B5+%CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B7+pc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.