Προς το περιεχόμενο

Αγορά Τηλεόρασης

Near

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Θα επιθυμούσα να ρωτήσω, έάν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει, τι χαρακτηριστικά πρέπει να κοιτάξει κάποιος στην αγορά μίας τηλεόρασης.

Σε τι διαφέρουν οι LED, LCD και Plasma μεταξύ τους;

Σε τι αποσκοπούν τα Hz;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Γιατί γράφεις με αυτή τη γραμματοσειρά και με με έντονα μαύρα; Υπάρχει λόγος;

Εσύ για ποιο λόγο θες να αγοράσεις τηλεόραση; Που θα την εγκαταστήσεις; Πόσο μεγάλη;

Από εκεί ξεκίνα. Το να σου περιγράψει κάποιος τις τεχνολογίες LED,LCD Και Plasma εδώ μέσα το βλέπω απίθανο. Θες Links; Έχεις όρεξη για διάβασμα;

Δημοσ.
Γιατί γράφεις με αυτή τη γραμματοσειρά και με με έντονα μαύρα; Υπάρχει λόγος;

Εσύ για ποιο λόγο θες να αγοράσεις τηλεόραση; Που θα την εγκαταστήσεις; Πόσο μεγάλη;

Από εκεί ξεκίνα. Το να σου περιγράψει κάποιος τις τεχνολογίες LED,LCD Και Plasma εδώ μέσα το βλέπω απίθανο. Θες Links; Έχεις όρεξη για διάβασμα;

Δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος επιλογής της γραμματοσειράς...

Δεν απαίτησα από κ-ν να μου προτείνει μοντέλα τηλεοράσεων... Απλώς, να μου επισημάνει κάποιες βασικές διαφορές... Για παράδειγμα, δεν έχω πολυκαταλάβει την διαφορά την τυπικής από την δυναμική αντίθεση.

Εννοείται πως δεν έχω πρόβλημα σε links...

Δεν έχω προλάβει να διαβάσω παλαιότερα post του forum, μιας και αποτελώ σημερινό μέλος... Πάντα αρέσκομαι να καταφεύγω σε χρήση forums και να αναζητώ πληροφορίες. Μία πρώτη βοήθεια ζήτησα και τπτ παραπάνω.

Ευχαριστώ και πάλι.

Δημοσ.

Συνήθως οι LCD είναι για μικρότερες διαστάσεις (μέχρι 24 τραβηγμένα μέχρι 32) και είναι ότι πιο ανθεκτικό σε χρόνο μπορείς να έχεις. Γενικά έχουν μικροπροβληματάκια με την γωνία βλέψης και την φωτεινότητα, αλλά έχουν την καλύτερη εικόνα.

Οι plasma είναι για μεγαλύτερες αναλύσεις, έχουν πολύ καλή φωτεινότητα, είναι πιο φθηνές (σε σχέση με τις lcd). Μακροχρόνια τείνουν να χάνουν τη φωτεινότητα τους.

Για τις LED δε θα εκφέρω γνώμη. Δεν τις εμπιστεύομαι ακόμα.

Εσύ για τι χρήση την θες; Τι θα κάνεις κυρίως με αυτή; Πχ αν την θες στην κρεβατοκάμαρα, μια φθηνή κάνει τη δουλειά της. Άμα τη θες για home cinema έχει αλλες απαιτήσεις. Τι θα συνδέσεις πάνω της; κλπ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...