Near Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Καλησπέρα. Θα επιθυμούσα να ρωτήσω, εάν γνωρίζει κανείς ή έχει να μου προτείνει κάποιο αξιόπιστο πρόγραμμα ανασυγκρότησης δίσκων γτ, δυστυχώς, το αντίστοιχο των Windows είναι για τα..... Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
antonl Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Free προγραμματακι για defrag?? My defrag από εμένα.
isay Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Μια χαρά είναι των windows. Δε σου αρέσει επειδή δεν έχει χρωματάκια και εικονίτσες; Επίσης δεν ανέφερες τι λειτουργικό έχεις και σε τι διαμόρφωση έχεις το δίσκο σου
Near Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Έχω 2 λειτουργικά: - Windows XP Pro (NTFS) - Windows 7 Pro (NTFS) Δεν τίθεται θέμα σχετικά με τα χρωματάκια και τα εικονίδια. Απλώς, έχω διαπιστώσει ότι δεν κάνει την πρέπουσα διαμόρφωση δίσκων το εν λόγω πρόγραμμα των Windows. Ίσως, των Win 7, να είναι κάπως καλύτερο από το αντίστοιχο των Vista και XP. Μπορεί όμως και να κάνω λάθος...
liopyr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Των Vista δε θυμάμαι, αλλά των 7 είναι ιδιαίτερα εξελιγμένο σε σχέση με αυτό των XP.
kostastnt Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Εγώ σε XP Pro και 4-5 σκληρούς NTFS χρησιμοποιώ το O&O Defrag... Πολύ καλό σε σχέση με το μανίσιο...
atropa Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 defraggler αμαν με τους ελληνικους χαρακτηρες.... http://www.google.com/url?sa=t&source=web&ct=res&cd=1&ved=0CAgQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.piriform.com%2Fdefraggler&ei=nbiqS-TMCoHd-Qb5v_CCAQ&usg=AFQjCNETTKVytQTH5DcD8YZvy-iSsHRmow&sig2=xWMUmvE7VMschqMPnxTlZA
flik Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δεν είμαι καθόλου σίγουρος, αλλά νομίζω πως όλα τα προγράμματα εκτός απο το diskeeper, perfect disk (ίσως και O&O) χρησιμοποιούν την μέθοδο των windows. Απλά έχουν κάποιες εξτρά δυνατότητες για ευκολία κτλ. Αλλά η δουλειά ίδια είναι. Και η ανασυγκρότηση των vista, win7 ίσως είναι η καλύτερη που μπορείς να βρεις... Σίγουρα είναι πολύ καλή.
aghahowa Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Υπάρχει defrag αντίστοιχο για το linux? Το συστημα αρχειων του linux δεν χρειαζεται ανασυγκρότηση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.