georgeadams Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 σας ευχαριστω για τις απαντησεις...τα βρηκα ολα αλλα εχω αλλο ενα μικρο προβληματακι.εκει που μου γραφει τους υποτιτλους καθε δυο λεξεις βαζει και κατι τετραγωνακια αντι για γραμματα , και δεν διαβαζονται με τπτ... ξερει κανεις τπτ??? Οι υπότιτλοι που κατεβάζουμε, χρησιμοποιούν κωδικοσελίδα ελληνικών για Windows. Η επίσημη, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα, είναι η ISO 8859-7. ΌΜΩΣ, η Microsoft, όταν έφτιαξε τα Windows, επειδή το ISO 8859-7 δεν τη βόλευε(!), το τροποποίησε και έφτιαξε το Windows-1253. Η μόνη του διαφορά με το ISO 8859-7 είναι στα τονισμένα κεφαλαία φωνήεντα. Προφανώς οι υπότιτλοι με τους οποίους έχεις πρόβλημα είναι γραμμένοι σε Windows-1253 ενώ εσύ τους διαβάζεις ως ISO8859-7 και γι΄αυτό δε βλέπεις τα κεφαλαία τονισμένα γράμματα. Δοκίμασε να βάλεις Windows-1253 στις ρυθμίσεις του VLC και να ξαναδοκιμάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sixlibixlis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δοκίμασε το perian!!! Νομίζω έχει πολλούς codecs και υποστήριξη για υποτίτλους!!! Το τελευταίο σίγουρα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkisgti Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Καλησπερα παιδια!εγω εχω κ τ δυο codecs,παιζω τ ταινια και με qt με το perian,το vlc αλλα κ παλι μου τ βγαζει οπως ναναι..τ μπορει να φταιει;μηπως πρεπει να κοιταξω κατι αλλο. Εχω το isubtitle.αμα βαλω γερμανικα ας πουμε παιζουν κανονικα.τ ελληνικα τπτ... Help please! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Καλησπερα παιδια!εγω εχω κ τ δυο codecs,παιζω τ ταινια και με qt με το perian,το vlc αλλα κ παλι μου τ βγαζει οπως ναναι..τ μπορει να φταιει;μηπως πρεπει να κοιταξω κατι αλλο.Εχω το isubtitle.αμα βαλω γερμανικα ας πουμε παιζουν κανονικα.τ ελληνικα τπτ... Help please! Αν δεν σου εμφανίζει τα ελληνικά μόνο, τότε έχεις θέμα με το encoding των υποτίτλων. Ψάξτο λιγάκι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.