Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δεν πήρα και τα 2. Άσπρα έχω. Και μάλλον προς το παρών θα μείνω με αυτά. Το χλώριο τι ρόλο παίζει στο χαρτί, ξέρουμε;
tofi13 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δεν πήρα και τα 2.Άσπρα έχω. Και μάλλον προς το παρών θα μείνω με αυτά. Το χλώριο τι ρόλο παίζει στο χαρτί, ξέρουμε; εγώ δοκίμασα κι ένα πράσινο..οπότε γενικά σε τι διαφέρουν τα πράσινα,τα άσπρα και τα ασημί?? τα μαύρα Ρίζλα επίσης??
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 εγώ δοκίμασα κι ένα πράσινο..οπότε γενικά σε τι διαφέρουν τα πράσινα,τα άσπρα και τα ασημί?? τα μαύρα Ρίζλα επίσης?? Τα πράσινα είναι αυτά με τισ κομμένες άκρες ε; Πάντως τα άσπρα δεν έχουν χλώριο.
tofi13 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Τα πράσινα είναι αυτά με τισ κομμένες άκρες ε;Πάντως τα άσπρα δεν έχουν χλώριο. ναι ναι αυτά είναι! βολικά δε λέω αλλά ποιά είναι καλύτερα τελικά??
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Εμένα πάντως τα άσπρα με βόλεψαν πολύ καλά. Και καλά τσιγάρα στρίβω, έτσι πιστεύω δηλαδή, και στριβονται και πιο εύκολα κατά κοινή ομολογία και δεν έχουν και χλώριο. Όχι ότι είναι μεγάλο προτέρημα αλλά μου αρέσει να το λέω
xania4ever Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Εγώ κάνω τα γαλάζια και τα θεωρώ τα καλύτερα.Πιστεύω ότι οσο πιο λεπτά τόσο καλύτερα αλλά νόμιζα ότι τα γαλάζια ήταν τα πιο λεπτά.Τα ασημένια είναι πιο λεπτά τελικά?
liopyr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Ναι, τα ασημί είναι τα πιο λεπτά. Οπτικά δεν μπορείς να καταλάβεις εύκολα την διαφορά, αλλά όταν καίγεται το τσιγάρο φαίνεται. Αυτά. Πάω για τρέξιμο.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Βρήκα κάτι μπλε rizla στο δωμάτιο της αδερφής μου(. Έστριψα με εκείνα και να πω την αλήθεια μου, το στρίψιμο μου φάνηκε πιο εύκολο. Επίσης και αυτά γράφουν πως δεν έχουν χλώριο. Άρα μπλε=win.
tofi13 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Εγώ να δηλώσω κάπου εδώ ότι ο Craven τα σπάει!! και με τα άσπρα είμαι κομπλέ
Super Moderators paredwse Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Εγώ να δηλώσω κάπου εδώ ότι ο Craven τα σπάει!! και με τα άσπρα είμαι κομπλέ Συμφωνώ! Ο μπλε Craven και τα λευκά RIzla ήταν ο αγαπημένος μου συνδυασμός. Μετά τα λευκά, το χάος.
tofi13 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Συμφωνώ! Ο μπλε Craven και τα λευκά RIzla ήταν ο αγαπημένος μου συνδυασμός.Μετά τα λευκά, το χάος. Πραγματικά!! βέβαια θέλω να δοκιμάσω και τα ασημένια Ρίζλα κάποια στιγμή και τα μαύρα ίσως! να δω δηλαδή σε τι μπορεί να διαφέρουν
moldovan20 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Άμα δοκιμάζεις ασημένια ή γαλάζια ,τα άσπρα ούτε τσάμπα δεν θα τα παίρνεις .
Höfdingadrapa Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Καλά με τα λευκά καπνίζεις χαρτί. Μόνο drum.
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Άμα δοκιμάζεις ασημένια ή γαλάζια ,τα άσπρα ούτε τσάμπα δεν θα τα παίρνεις . Θα συμφωνησω. Προσωπικα προτιμουσα οσο το δυνατον λεπτοτερο χαρτι για να καταλαβαινω καλυτερα την γευση του καπνου. Τα ασπρα εμενα μου εδιναν την εντυπωση χαρτιου απο βιβλιο. Παρεμπιπτοντως θυμηθηκα πως μια περιοδο μου αρεσαν κατι χαρτακια (δεν θυμαμαι μαρκα), με ινες καλαμποκιου. Σε τεραγωνη συσκευασια ηταν και το καθε χαρτι ηταν λιγο μεγαλυτερο απο τα Rizla.
xania4ever Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Ναι, τα ασημί είναι τα πιο λεπτά.Οπτικά δεν μπορείς να καταλάβεις εύκολα την διαφορά, αλλά όταν καίγεται το τσιγάρο φαίνεται. Αυτά. Πάω για τρέξιμο. Είχες δίκιο τελικά τα δοκίμασα και είναι καλύτερα απ τα γαλάζια και πιο εύκολα στο στρίψιμο μου φάνηκαν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα