Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 233
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Λοιπόν έκανα τα πρώτα 3.

Ε νταξ καλή φάση.

Ζαλίστηκα και λίγο, μάλλον λόγω τις αποχής (1 μήνα είχα να καπνίσω).

Δοκίμασα να κάνω και ένα 4ο αλλά μόλις το άναψα διαλύθηκε μου έχει μείνει όμως άλλο ένα καλό από την μεσημεριανή απόπειρα.

Παρατήρησα επίσης ότι δεν μυρίζουν τόσο πολύ τα ακροδάκτυλα. +1 για τα στριφτά!

χαχαχαχα! αυτό με τη ζαλάδα τό'παθα κι εγώ και λέω οπ τι τρέχει εδώ??? χαχαχαχα :lol:

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δηλαδή να ρουφάω λιγότερο καπνό για να μην ζαλίζομαι από το στριφτό έ;

Να σου υπενθυμίσω ότι ο καπνός πήγε 3.80€ . Άστο καλύτερα . Πάντως καθημερινά βλέπω ότι άτομα στην ηλικία μου (23) ,είναι πιο συνειδητοποιημένα πλέον με το κάπνιζα και έχουν αρχίσει όλοι μαζικό κόψιμο . Εσύ πως ξέφυγες ?

Αν δεν κάνωλάθος ο Holborn κίτρινος που πήρα έκανε 3.20€.

Το έβγαλα το χαρτάκι και δεν μπορώ να το επαληθεύσω.

Καλά έχετε πολύ πλάκα :-D:-D:-D:-D

Η πιο καλή ζάλη ήταν όταν το είχα κόψει για 7 μήνες και έκανα ξανά το 1ο τσιγάρο .

Πώς κι έτσι;

Στεναχώριες;

Δημοσ.

Θέλει λάου λάου που λένε. Διαρκεί περισσότερο από τα κοινά τσιγάρα (καίγετε ποιο αργά). Πρέπει να μάθεις να το στρίβεις ψιλούτσικο (όσο τα φιλτράκια ας πούμε) για να μην σε μπουκώνει.Επίσης μην μπαίνεις πολύ στο τρυπάκι να το σφίγγεις πολύ γιατί ο καπνός δεν είναι ξερός όπως στα άλλα και κολλάει. Υπάρχει κίνδυνος να πατηθεί πολύ και να μπουκώσει. Πρέπει να είναι χαλαρός τόσο ώστε να ρουφάς άνετα. Έχει και κάτι μηχανάκια που στρίβουν τσιγάρα αλλά χάνεις το γούστο έτσι.

Καλός καπνός επίσης χωρίς να μυρίζει τίποτα αρώματα και μαμακίες είναι:

golden_virginia_cutters_choice_and_other_brands_of_cigarettes.jpg

• Moderators
Δημοσ.
πάντως εδώ και κανα μήνα μονο davidoff μπλε (μέχρι να τα πάνε πέντε ευρώ όπως στη γερμανία και να το κόψω alltogether)

Να τος, δικος μας ειναι αυτος! :-D

Για να χουμε καλο ρωτημα, ποσο τα πηγαν αυτα? Τωρα σαββατοκυριακακι θελω να εφοδιαστω...

Που ειναι οι εποχες που εκανε 3 ευρω. :-(

Δημοσ.

Εγω τωρα τελευταια κανω κανα τσιγαρο πιο πολυ σε κανα club αλλα μεχρι τωρα δεν μου λεει τιποτα ειδικα τα στριφτα μου προκαλουν αηδια .ΠΑντως ειναι ακρως εθιστικο , πιο εθιστικο απο την καναβις.Ο πατερας μου που καπνιζε απο 16 και τωρα ειναι 45 εκανε Bypass λογο του τσιγαρου μονο καθως η διατροφη του ηταν αριστη.

Δημοσ.

καλησπερα

οχι οτι με νοιαζει,δεν θα χασω τον υπνο μου...απλα επειδη θεωρω τον εαυτο μου καλο ανθρωπο θα κανω το καθηκον μου....

σου εχει περασει απο το μυαλο να μην αρχισεις ΚΑΝ το θεμα "τσιγαρο"????

με τα σκατα που τρωμε και τα τσιγαρα πρεπει αν σκεφτομαστε την υγεια μας φιλε μου....

δοξα τον θεο εγω δεν το εχω βαλει στο στομα μου ακομα....

Δημοσ.
Πραγματικά, ανοίξτε άλλο θέμα με συμβουλές και αφήστε τον κόσμο να πεθάνει άπρηχτος σε αυτό.

ok sir :devil:

Δημοσ.
καπνός καρέλια umberalles :)

λέει αυτός ο καπνός??

---------- Προσθήκη στις 21:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:58 ----------

καλησπερα

οχι οτι με νοιαζει,δεν θα χασω τον υπνο μου...απλα επειδη θεωρω τον εαυτο μου καλο ανθρωπο θα κανω το καθηκον μου....

σου εχει περασει απο το μυαλο να μην αρχισεις ΚΑΝ το θεμα "τσιγαρο"????

με τα σκατα που τρωμε και τα τσιγαρα πρεπει αν σκεφτομαστε την υγεια μας φιλε μου....

δοξα τον θεο εγω δεν το εχω βαλει στο στομα μου ακομα....

χαχαχα! καλά μπροστά σ'αυτά που μας ταϊζουν νομίζω τα τσιγάρα είναι πιο άκακα! γούστα κι επιλογές είναι αυτά! κι εγώ πριν καιρό ήμουν φανατικά κατά του καπνίσματος, τώρα θέλω να δω πως είναι... Ας κάνουμε ότι μας αρέσει γενικά και χωρίς περιορισμούς πια! η ζωή είναι μικρή κι οι χαρές τις ακόμα λιγότερες...so have fun όπως μπορεί ο καθένας κάθε φορά!:lol: κι οι συμβουλές είναι πάντα δεκτές :-)

---------- Προσθήκη στις 21:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:01 ----------

ok sir :devil:

χαχαχαχαχα! άμεσα πράματα :-):P

Επισκέπτης
Δημοσ.

Σήμερα έκανα 2 χαλαρά όμως και δεν ζαλίστηκα καθόλου!

Way to go!

Και κάτι ακόμη: διαφορά ανάμεσα σε άσπρα και ασημί Rizzla;

Kαι μην πεταχτεί κανάς liopyr με απάντηση τύπου "το ένα είναι ασημί το άλλο άσπρο". B)

Δημοσ.

Άμα τα πείρες και τα 2 και δεν κατάλαβες διαφορά τότε έχεις πρόβλημα :P .

Τα άσπρα είναι εφημερίδα χωρίς χλώριο (καπνίζεις χαρτί και δεν καταλαβαίνεις καπνό ) ,τα ασημένια είναι τα πιο λεπτά που υπάρχουν (απολαμβάνεις τον καπνό ,αν δε σου τι σπάει που σβήνει μόλις το αφήσεις ) .Αν δεν ξέρεις να στρίβεις καλά τα ασημένια θα σε δυσκολέψουν λίγο .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...