Garnele Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Είναι τρομαχτική η παλάμη σου πάντως, φαίνεται να μην έχει καθόλου γραμμές.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Για αρχή δε φαίνονται οι φωτό Κατα δεύτερο στρίβοντας πατάς στο φιλτράκι; Fixed οι φωτό. Το πατάω αλλά στο σημείο που φέρνω την μία πλευρά κάτω από αυτή που έχει την κόλλα μου ξεφεύγει λίγο. Πιστεύω ότι με εξάσκηση λογικά θα πετύχω τέλεια εφαρμογή του φίλτρου στο χαρτί αλλα βλέπουμε ---------- Προσθήκη στις 14:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:18 ---------- Είναι τρομαχτική η παλάμη σου πάντως, φαίνεται να μην έχει καθόλου γραμμές. Εγώ τώρα που τη βλέπω μου κάνει εντύπωση πόσο στραβός είναι ο δείκτης μου. Η δεξία παλάμη πάντως έχει περισσότερες γραμμές. Δεν ξέρω γιατί. ---------- Προσθήκη στις 14:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:20 ---------- Φαίνονται. Εγώ πάντως 2 χρόνια τώρα, ίσιο δε μπορώ να το στρίψω, μόνο χωνί. Στενό στην άκρη του φίλτρου και μεγαλύτερη διάμετρο στην άλλη άκρη ε;
Lucifer Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Γιεπ. Από συνήθεια είναι; Από ευκολία από το ρολάρισμα μόνο γύρω από το φίλτρο; Πάντως έτσι στρίβω πεντάφυλλο σε δευτερόλεπτα, ίσιο θα μου πάρει 5 λεπτά να πετύχω.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Γιεπ. Από συνήθεια είναι; Από ευκολία από το ρολάρισμα μόνο γύρω από το φίλτρο; Πάντως έτσι στρίβω πεντάφυλλο σε δευτερόλεπτα, ίσιο θα μου πάρει 5 λεπτά να πετύχω. Πεντάφυλλο; Edit: ΑΑΑΑ τέτοιο πεντάφυλλο. Got it.
_hopelesscase_ Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Είναι τρομαχτική η παλάμη σου πάντως, φαίνεται να μην έχει καθόλου γραμμές. Βρήκα μια λανθάνουσα εξήγηση λίγο πιο πάνω Αλλά μέχρι να καταλήξεις θα πρέπει να πειραματιστείς λίγο :eek:
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δηλαδή επειδή δεν έχει γραμμές η παλάμη μου θα καταλήξω στρίβοντας τσιγάρα;
ScarletK Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Τα σημεία που φαίνεται το τσιγάρο στραπατσαρισμένο δείχνει ότι θες λίγο καπνό ακόμα.Θα παρατηρήσεις όταν θα καίγεται ότι στα σημεία με βαθουλώματα δε θα καίγεται ομοιόμορφα και θα κάνει περίεργες τρύπες.Μερικές ρουφηξιές θα είναι "άψυχες" δηλαδή μέχρι να περάσεις αυτό το σημείο και να αρχίσει πάλι το τσιγάρο να καίγεται κανονικά.Τέλος πάντων λεπτομέρειες είναι όλα αυτά, για πρώτα τσιγάρα είναι πολύ καλά.Το δικό μου πρώτο στριφτό ήταν της μιας ρουφηξιάς- μετά διάλυσε.Επίσης αφού το στρίψεις, με το νύχι μπορείς να πιέσεις το φίλτρο μια σταλιά μέσα, πρώτον για να κολλήσει καλά με τον καπνό και δεύτερον να έχεις ένα κενό ασφαλείας.Όταν εξέχει λίγο το φίλτρο τα χείλη καμιά φορά το πιάνουν και το τραβάνε έξω.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Ευχαριστώ για τις συμβουλές ScarletK. Θα ποστάρω και τις επόμενες απόπειρες. Αυρίο που θα πάω και στο σχολείο θα ρωτήσω και κανέναν εκεί που θα έχει κάποια εμπειρία για tips.
aris1986 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Tofi εισαι 13 χρονων?Απο το nickname αν καταλαβα σωστα.Επισης οσο και να σαι μην το αρχισεις...αληθεια
tofi13 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Λοιπόν έχουμε και λέμε.Με στέλνουν σήμερα οι δικοί μου για μπύρες και λέω δε γαμι*ται θα πάρω τα σύνεργα. Ε λοιπόν να'τα: Με δυσκολεύει το φιλτράκι που που και που βγαίνει πιο χαλαρό. Δεκτή κάθε είδους κριτική. χαχαχ! εμένα μια χαρά μου φαίνονται! Χόλμπορν λοιπόν! ---------- Προσθήκη στις 17:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:45 ---------- Tofi εισαι 13 χρονων?Απο το nickname αν καταλαβα σωστα.Επισης οσο και να σαι μην το αρχισεις...αληθεια χαχαχα! οχι οχι ουτε καν! 21 είμαι ! το 13 είναι η μέρα γέννησης μου και μια ταπεινή αναφορά στην ομάδα μου! Θα κάνω τη δοκιμή μου και μπορεί να το μισήσω
Luciddream Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 φίλε μην ακούς κανέναν... δοκίμασε ότι θέλεις στην ζωή σου αρκεί να μην σε χαλάει εσένα.. σε εθίζει η νικότίνη? ούτε καν.. έκανα καπνό μαζί με την παρέα όταν είχα περάσει στην σχολή και κανονικά τσιγάρα και δεν εθίστικα ποτέ.. το σταμάτησα μετά απο λίγους μήνες γιατι δεν μου έλεγε κάτι.. στον άνθρωπο είναι..
tofi13 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 φίλε μην ακούς κανέναν... δοκίμασε ότι θέλεις στην ζωή σου αρκεί να μην σε χαλάει εσένα.. σε εθίζει η νικότίνη? ούτε καν.. έκανα καπνό μαζί με την παρέα όταν είχα περάσει στην σχολή και κανονικά τσιγάρα και δεν εθίστικα ποτέ.. το σταμάτησα μετά απο λίγους μήνες γιατι δεν μου έλεγε κάτι.. στον άνθρωπο είναι.. πραγματικά αυτό πιστεύω κι εγώ!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Tofi εισαι 13 χρονων?Απο το nickname αν καταλαβα σωστα.Επισης οσο και να σαι μην το αρχισεις...αληθεια Παρακαλώ οι παραινέσεις να λείπουν! Αν δεν επιθυμείτε να βοηθήσετε, μην συμμετέχετε στο παρόν thread.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Λοιπόν έκανα τα πρώτα 3. Ε νταξ καλή φάση. Ζαλίστηκα και λίγο, μάλλον λόγω τις αποχής (1 μήνα είχα να καπνίσω). Δοκίμασα να κάνω και ένα 4ο αλλά μόλις το άναψα διαλύθηκε μου έχει μείνει όμως άλλο ένα καλό από την μεσημεριανή απόπειρα. Παρατήρησα επίσης ότι δεν μυρίζουν τόσο πολύ τα ακροδάκτυλα. +1 για τα στριφτά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα