Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 233
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Τι μου κάνετε τώρα ρε κολ*παιδα...

Εγώ ως δεκαεπτάχρονος καπνίζω που και που, ειδικά μετά την πενταήμερη εκδρομή, αλλά όσο και να το προσπάθησα δεν εθίστικα.

Καπνίζω, που και που είπαμε, lucky strike μπλε αλλά πάντα το στριφτό μου φαινόταν πιο sexy.

Διαβάζοντας το νήμα ψήθηκα να ψωνίσω μαύρα swan, λευκό rizzla και πορτοκαλί holborn, μάλλον θα το κάνω αύριο μεθαύριο. Από το στρίψιμο κάτι ξέρω αλλά εμέ μου είχαν πει πως ο καπνός πρέπει να μπαίνει δίπλα στο φίλτρο. Μαλ*κίες μου έλεγαν ε; :-)

ωχ κοίτα τι έκανα εδώ! μύησα κι άλλον! χεχεχε! εγώ ποτέ δεν ήθελα να πάρω πακέτο..πάντα έλεγα ότι αν κάπνιζα ποτέ θα ήταν καπνός και στριφτό! γούστα χεχεχε:P

Επισκέπτης
Δημοσ.
Μεγαλα χαρτακια ισως? :o

Έχει σχέση το μέγεθος του χαρτιού με την απόσταση του φίλτρου από τον καπνό;

Το λογικό είναι πως αν μπαίνουν στην μέση στο ένα, το ίδιο συμβαίνει και στο άλλο.

Δημοσ.
Όσο πιο πολύ πλησιάζεις στο φίλτρο τόσο χειρότερος γίνεται ο καπνός.Καταρχήν το φίλτρο γίνεται σκατά, αρχίζει να στομώνει(σάλιο) συν του ότι έχει συγκεντρώσει πάνω ότι να 'ναι.Επίσης ο καπνός που απομένει έχει λιβανιστεί εκατό φορές,κι έρχεται και πιο καυτός στο στόμα.Τα φίλτρα γενικά στα στριφτά είναι ψιλοαστεία αλλά μιας και το βλέπεις να μαυρίζει λες ότι εντάξει κάτι κρατάει οπότε γιατί όχι.Τα μαύρα που έχουν άνθρακα μέσα υπόσχονται καλύτερα αποτελέσματα.Γενικά το σβήσιμο νωρίς σε οδηγεί είτε στην κατανάλωση(ξοδεύεις λεφτά αλλά καπνίζεις λιγότερο) είτε σε ελλάτωση άμα δεν αντέχει η τσέπη σου, αλλά είναι ο καλύτερος τρόπος για να καπνίζεις.

Τώρα όσον αφορά τους καπνούς, προφανώς δεν είναι καλό να κάνεις σούστα το λαιμό σου.Αλλά μέχρι να καταλήξεις θα πρέπει να πειραματιστείς λίγο,δεν έχεις κάνα deadline απλά μην καταπιέζεσαι χωρίς λόγο.Παίζουν και περιπτώσεις σαν τη δική μου, που ενώ μου αρέσουν οι αρωματικοί δεν μπορώ να καπνίσω τους καπνούς που είναι κάπως υγροί στην υφή.Craven,holborn,black devil etc.Με βαράνε το λαιμό και με κάνουν να βήχω.Αντιθέτως δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον drum και αρωματικούς καπνούς τύπου harvest και μια άλλη μάρκα που παίρνω γεύση mango-δεν μου έρχεται το όνομα.Άμα σου τύχει κάτι τέτοιο προφανώς δε θα κάτσεις να κάνεις όλο τον καπνό θα τον πετάξεις.

edit

Ήθελα να προσθέσω ότι να ξέρεις ότι ανοίγεις μεγάλες παρτίδες με τον εαυτό σου άμα μπεις στο club.Έτσι γενικά κι αόριστα :)

ωωω σευχαριστώ πολύ! :-) θα ακολουθήσω γενικά όλες τις συμβουλές σου. Κρέηβεν πήρα τώρα, μόνο τα χαρτάκια πήρα άσπρα και καλά επειδή έχουν το κόψιμο κι είναι λίγο πιο χοντρά, μήπως και μέχρι να πετυχαίνω καλό στρίψιμο φτάσω να μου λιώνουν τα χαρτάκια στα χέρια! χαχαχαχα:-)

Και σίγουρα το να αρχίσεις το κάπνισμα είναι ότι χειρότερο, αλλά το δοκιμάζουμε τώρα και βλέπουμε! μπορεί να το μισήσω :-)

Επισκέπτης
Δημοσ.
ωχ κοίτα τι έκανα εδώ! μύησα κι άλλον! χεχεχε! εγώ ποτέ δεν ήθελα να πάρω πακέτο..πάντα έλεγα ότι αν κάπνιζα ποτέ θα ήταν καπνός και στριφτό! γούστα χεχεχε:P

Χαχα :-D

Εγώ την πρώτη φορά που εισέπνευσα καπνό ήταν ένα πουράκι Moods με γεύση καφέ.

Θυμάμαι πως όταν τράβηξα τον καπνό μέσα, ένιωσα τα σωθηκά μου να καίγονται αλλά επειδή είμαι και "πολύ cool" δεν σταμάτησα, τράβηξα άλλες 5-6 τζούρες. Αυτό ήταν πριν από πολύ καιρό.

Δημοσ.

εγώ να ρωτήσω κάτι ακόμα?? το σωστό στρίψιμο ας πούμε πως είναι?? δηλαδή και το φιλτράκι θα μπεί στο τέλος αφού θά'χουμε φτιάξει καλά τον καπνό στο χαρτάκι?? και πως είμαστε σίγουροι να μη φύγει το φιλτράκι ξέρω γω από το στριφτό όταν θά'ναι έτοιιμο??? (μπορεί να ρωτάω και βλακείες και να γίνομαι κουραστική αλλά μου δημιρουργήθηκαν τώρα οι απορίες αυτές) :o

---------- Προσθήκη στις 22:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:49 ----------

Έχει σχέση το μέγεθος του χαρτιού με την απόσταση του φίλτρου από τον καπνό;

Το λογικό είναι πως αν μπαίνουν στην μέση στο ένα, το ίδιο συμβαίνει και στο άλλο.

τα μεγάλα χαρτάκια τι καλύτερο έχουν??

---------- Προσθήκη στις 22:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:50 ----------

Χαχα :-D

Εγώ την πρώτη φορά που εισέπνευσα καπνό ήταν ένα πουράκι Moods με γεύση καφέ.

Θυμάμαι πως όταν τράβηξα τον καπνό μέσα, ένιωσα τα σωθηκά μου να καίγονται αλλά επειδή είμαι και "πολύ cool" δεν σταμάτησα, τράβηξα άλλες 5-6 τζούρες. Αυτό ήταν πριν από πολύ καιρό.

χεχεχε!και τώρα λοιπόν οδεύεις για Χόλμπορν! :-) πο άσε και είχε 3,80 το μικρό Κρέηβεν που πήρα! :mad:

Δημοσ.

Για μένα τα καλύτερα χαρτάκια είναι τα rizzla τα γαλάζια.Πολύ λεπτά και μεγαλύτερη απόλαυση.Δύσκολα στο στρίψιμο βέβαια...

---------- Προσθήκη στις 22:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:54 ----------

εγώ να ρωτήσω κάτι ακόμα?? το σωστό στρίψιμο ας πούμε πως είναι?? δηλαδή και το φιλτράκι θα μπεί στο τέλος αφού θά'χουμε φτιάξει καλά τον καπνό στο χαρτάκι?? και πως είμαστε σίγουροι να μη φύγει το φιλτράκι ξέρω γω από το στριφτό όταν θά'ναι έτοιιμο??? (μπορεί να ρωτάω και βλακείες και να γίνομαι κουραστική αλλά μου δημιρουργήθηκαν τώρα οι απορίες αυτές) :o

Ε θα μάθεις σιγά σιγά.Τώρα υπάρχουν βίντεο στο internet αλλά γενικά δεν είναι δύσκολο.Βάζεις το φιλτράκι στην άκρη καπνό βάζε λίγο για αρχή για να στριβετε πιο εύκολα και αρχίζεις και το στρίβεις για να πάρει σχήμα.Την κίνηση τώρα για να το κλείσεις δεν μπορώ να στην εξηγήσω.Δες το videaki και θα καταλάβεις...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=X7vt67etNDw]Αυτό[/ame]

Δημοσ.
Περιεχόμενο.

ααα έτσι πες να καταλάβουμε

---------- Προσθήκη στις 23:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:59 ----------

Για μένα τα καλύτερα χαρτάκια είναι τα rizzla τα γαλάζια.Πολύ λεπτά και μεγαλύτερη απόλαυση.Δύσκολα στο στρίψιμο βέβαια...

---------- Προσθήκη στις 22:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:54 ----------

Ε θα μάθεις σιγά σιγά.Τώρα υπάρχουν βίντεο στο internet αλλά γενικά δεν είναι δύσκολο.Βάζεις το φιλτράκι στην άκρη καπνό βάζε λίγο για αρχή για να στριβετε πιο εύκολα και αρχίζεις και το στρίβεις για να πάρει σχήμα.Την κίνηση τώρα για να το κλείσεις δεν μπορώ να στην εξηγήσω.Δες κάνα videaki και θα καταλάβεις...

ευχαριστω πολυυυυυυυυυυ:-D θα το τσεκαρω :-D

Δημοσ.

Btw το στρίψιμο γίνεται κανονικά δεν αφήνεις απόσταση ανάμεσα στο φίλτρο και στον καπνό, πέρα του ότι it feels funny, το τσιγάρο γίνεται σαν γαλλικό οχτώ μετά από μερικές ρουφηξιές.Απλά όταν είμαστε στην μέση του τσιγάρου(έχουμε καπνίσει το μισό, + -) , το σβήνουμε.

Θα καταλήξεις σε κάποιον τρόπο που θα σε βολεύει για το στρίψιμο.Βασική σου αρχή όταν στρίβεις με φίλτρο είναι να μαγκώσεις το φίλτρο σωστά.Ο δικός μου τρόπος: βάζεις καπνό, τον παιδεύεις λίγο με το δάχτυλο αφαιρείς κλαδάκια(αν έχει) και σκληρά κομμάτια-μπορεί να τρυπήσει το τσιγάρο και δεν καίγονται καλά- κάνεις τη γνωστή κίνηση πάνω κάτω για να συμμαζευτεί ο καπνός και προσθέτεις το φίλτρο.Το ζαλίζεις λίγο ακόμα, άμα σου αρέσει σφιχτός ο καπνός.Σηκώνεις λίγο το χαρτάκι πάλι σα να πλάθεις το καπνό και φέρνεις και τους δύο αντίχειρες στη μεριά του φίλτρου και μαγκώνεις το χαρτάκι πίσω του(ο δεύτερος αντίχειρας περισσότερο υποστηρίζει τη μέση).Άμα δεις ότι το έπιασες καλά(δεν κολυμπάει) τραβάς τον αριστερό(?) αντίχειρα κατα μήκος του υπόλοιπου τσιγάρου και το φτιάχνεις.Για αρχή επίσης να προσέχεις την άλλη άκρη του τσιγάρου που είτε μένει ορφανή από καπνό-γιατί σου πέφτει κάτω στο στρίψιμο- είτε έχει καπνό που κρέμεται.Στην πρώτη περίπτωση το τσιγάρο γίνεται λαμπάδα και δεν ανάβει ομοιόρφα και στη δεύτερη ανάβει ομοιόμορφα αλλά καίμε την μπλούζα μας.

Σωστά, υπάρχει και το utube ^^

Δημοσ.
Btw το στρίψιμο γίνεται κανονικά δεν αφήνεις απόσταση ανάμεσα στο φίλτρο και στον καπνό, πέρα του ότι it feels funny, το τσιγάρο γίνεται σαν γαλλικό οχτώ μετά από μερικές ρουφηξιές.Απλά όταν είμαστε στην μέση του τσιγάρου(έχουμε καπνίσει το μισό, + -) , το σβήνουμε.

Θα καταλήξεις σε κάποιον τρόπο που θα σε βολεύει για το στρίψιμο.Βασική σου αρχή όταν στρίβεις με φίλτρο είναι να μαγκώσεις το φίλτρο σωστά.Ο δικός μου τρόπος: βάζεις καπνό, τον παιδεύεις λίγο με το δάχτυλο αφαιρείς κλαδάκια(αν έχει) και σκληρά κομμάτια-μπορεί να τρυπήσει το τσιγάρο και δεν καίγονται καλά- κάνεις τη γνωστή κίνηση πάνω κάτω για να συμμαζευτεί ο καπνός και προσθέτεις το φίλτρο.Το ζαλίζεις λίγο ακόμα, άμα σου αρέσει σφιχτός ο καπνός.Σηκώνεις λίγο το χαρτάκι πάλι σα να πλάθεις το καπνό και φέρνεις και τους δύο αντίχειρες στη μεριά του φίλτρου και μαγκώνεις το χαρτάκι πίσω του(ο δεύτερος αντίχειρας περισσότερο υποστηρίζει τη μέση).Άμα δεις ότι το έπιασες καλά(δεν κολυμπάει) τραβάς τον αριστερό(?) αντίχειρα κατα μήκος του υπόλοιπου τσιγάρου και το φτιάχνεις.Για αρχή επίσης να προσέχεις την άλλη άκρη του τσιγάρου που είτε μένει ορφανή από καπνό-γιατί σου πέφτει κάτω στο στρίψιμο- είτε έχει καπνό που κρέμεται.Στην πρώτη περίπτωση το τσιγάρο γίνεται λαμπάδα και δεν ανάβει ομοιόρφα και στη δεύτερη ανάβει ομοιόμορφα αλλά καίμε την μπλούζα μας.

Σωστά, υπάρχει και το utube ^^

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ! εντάξει νομίζω ότι έγραψες! τσέκαρα και λίγο το youtube μόλις! :-) θα το δοκιμάσω κι εγώ και ο Θεός βοηθός!

Επισκέπτης
Δημοσ.

Λοιπόν έχουμε και λέμε.

Με στέλνουν σήμερα οι δικοί μου για μπύρες και λέω δε γαμι*ται θα πάρω τα σύνεργα.

Ε λοιπόν να'τα:

img7958g.jpg

Δεν είχαν swan μαύρο.

Ακολουθούν οι προσπάθειες μου:

img7962p.jpg

img7964v.jpg

img7965.jpg

img7966x.jpg

Να και οι απώλειες υλικού κατά τη διαδικασία:

img7967.jpg

Με δυσκολεύει το φιλτράκι που που και που βγαίνει πιο χαλαρό.

Δεκτή κάθε είδους κριτική.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...