Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 233
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Αχ ναι, κάνε μας να νιώσουμε πάλι 16!!!!!

ελπίζω νά'ναι καλό αυτό ε??? χεχεχε:o

Δημοσ.
Van Nelle,Samson,Old Holborn Yellow

Φιλτρακια Swan τα κανονικα

Rizla Ασπρα

Van Nelle ε? Samson το ακούω για πρώτη φορά! τι λέει γενικά? τουλάχιστον μένουμε σταθεροί στα άσπρα Ρίζλα!:-)

Δημοσ.
Δηλαδή για κάποιο λόγο υπάρχουν μαζόχες και ιδιόρρυθμοι τύποι που γουστάρουν να καπνίζουν συμπιεσμένα χημικά με πάχος 0,001 χιλιοστό και να ανάβουν κάθε 5" το τσιγάρο τους. ;ρ

Nαι, δε το' ξερα να πληρώνω 4ευρώ και να καπνίζω μία τζούρα από κάθε τσιγάρο στη δουλειά.

:P

Δημοσ.
Nαι, δε το' ξερα να πληρώνω 4ευρώ και να καπνίζω μία τζούρα από κάθε τσιγάρο στη δουλειά

Το τσιγαρο απαγορευεται στο χωρο εργασιας:P

Δημοσ.
Το τσιγαρο απαγορευεται στο χωρο εργασιας:P

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βασικά γούστα είναι αυτά, θα πειραματιστείς και θα καταλήξεις κάποια στιγμή.Εγώ έχω κολλήσει εδώ και μερικά χρόνια σε drum γαλάζιο, χαρτάκια rizzla γλυκόριζα -και από την στιγμή που βγήκαν-swan μαύρα slim φίλτρα.Έχει αράξει το καράβι προς το παρόν, ενώ δοκιμάζω που και που τίποτα διαφορετικό, συνήθως μετά από μερικά τσιγάρα σκυλοβρίζω.

Συμβουλές κι από μένα, μάθε να σβήνεις τα τσιγάρα περίπου στη μέση και πρόσεχε τα μηχανικά τσιγάρα, επίσης να πειραματιστείς στο στρίψιμο με το πόσο χαλαρός ή σφιχτός σου αρέσει ο καπνός.Όλα αυτά το πάχος(σλιμ ή όχι) τα χαρτάκια,η μάρκα και το στρίψιμο παίζουν ρόλο στο να βρεις ό,τι σου αρέσει.Να διατηρείς τον καπνό σου φρέσκο(καλό κλείσιμο) και να ξεκινήσεις με υψηλά τα στάνταρ σου για να αποφύγεις όλες τις βλακείες που κάνουν οι περισσότεροι(στα νιάτα τους? :) ).Άμα ο καπνός είναι ξερός δεν τον καπνίζεις, άμα μας τελειώσουν τα τσιγάρα δεν πιάνουμε τις γόπες από το τασάκι, άμα ανάψεις τσιγάρο και δεν σου κάνει κέφι το σβήνεις κτλ.

Επεξ/σία από ScarletK
Δημοσ.
Βασικά γούστα είναι αυτά, θα πειραματιστείς και θα καταλήξεις κάποια στιγμή.Εγώ έχω κολλήσει εδώ και μερικά χρόνια σε drum γαλάζιο, χαρτάκια rizzla γλυκόριζα -και από την στιγμή που βγήκαν-swan μαύρα slim φίλτρα.Έχει αράξει το καράβι προς το παρόν, ενώ δοκιμάζω που και που τίποτα διαφορετικό, συνήθως μετά από μερικά τσιγάρα σκυλοβρίζω.

Συμβουλές κι από μένα, μάθε να σβήνεις τα τσιγάρα περίπου στη μέση και πρόσεχε τα μηχανικά τσιγάρα, επίσης να πειραματιστείς στο στρίψιμο με το πόσο χαλαρός ή σφιχτός σου αρέσει ο καπνός.Όλα αυτά το πάχος(σλιμ ή όχι) τα χαρτάκια,η μάρκα και το στρίψιμο παίζουν ρόλο στο να βρεις ό,τι σου αρέσει.Να διατηρείς τον καπνό σου φρέσκο(καλό κλείσιμο) και να ξεκινήσεις με υψηλά τα στάνταρ σου για να αποφύγεις όλες τις βλακείες που κάνουν οι περισσότεροι(στα νιάτα τους? :) ).Άμα ο καπνός είναι ξερός δεν τον καπνίζεις, άμα μας τελειώσουν τα τσιγάρα δεν πιάνουμε τις γόπες από το τασάκι, άμα ανάψεις τσιγάρο και δεν σου κάνει κέφι το σβήνεις κτλ.

Αλήθεια γιατί περίπου στη μέση? Τώρα με βλέπω να πηγαίνω αύριο να πάρω έναν Craven, άσπρα Rizla και φιλτράκια Rizla Slim ή Swan μαύρα! Τώρα ελπίζω σα πρώτη επιλογή να κάτσει καλά! Σίγουρα θέλει ψάξιμο και δοκιμές, αλλά τι? μπορείς να παίρνεις κάθε φορά νέο καπνό για να δείς τελικά ποιος θα σου κάτσει καλά? Κι αν δε σ'αρέσει ο πρώτος? Τσάμπα τα λεφτά τσάμπα ο καπνός πάει?:-(

Δημοσ.

Kαλα ρε γιατι λετε του παιδιου να παρει τα ασπρα ριζλα? αυτα ειναι σαν σελιδα απο τετραδιο

ΠΑρε ριζλα αλλα τα μαυρα ειναι στο σωστο παχος, ουτε πολυ λεπτα ουτε πολυ χοντρα και εχουν κομμενες γωνιες

Φιλτρακια παρε τα ζβαν αλλα τα πρασινα (τα καινουργια μαυρα δεν ξερω τι λενε) τα λεπτα, εκει ειναι το σωστο παχος του στριφτου, οχι σαν μπυρι σομπας οπως το κανουν τα χοντρα φιλτρακια

Καπνο μην αρχισεις με κρειβεν γιατι μαλλον θα σου αρεσει :P , ασε που ειναι σχετικα βαρυς, δεν νομιζω να κανει για πρωτη φορα

Δοκιμασε κανα old holborn κιτρινο που ειναι σχετικα ουδετερος καπνος

Δημοσ.
κόβω το χαρτάκι που περισσεύει.

Στριβω τσιγαρο οδηγωντας χωρις να κοιταω καν το χερι μου...

Αυτο με το αναποδο στριψιμο και το κοψιμο του περισσευουμενου χαρτιου, οσο και να προσπαθησα, ειναι τεχνη που δεν την κατεχω... :-(

Δημοσ.

Craven

Rizla Silver/ Old Holborn Orange

Swan Black

Αυτα κανω εγω. Τα φιλτρακια ειναι το μονο που προτεινω 100%. Οσον αφορα τον καπνο, ο Craven ειναι κορυφη, αλλα ισως σου φανει βαρυς για αρχη (αν θες, δοκιμασε και Black Devil (φουλ αρωματικος), ισως σου αρεσει, μιας και εισαι κοπελα). Χαρτακια διαλεξε οσο πιο λεπτα βρεις αλλα με κομμενες ακρες για να μαθεις να στριβεις, μετα περνεις κανονικα. Και τελος, ακολουθησε ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ τις συμβουλες του ScarletK.

Δημοσ.
Craven

Rizla Silver/ Old Holborn Orange

Swan Black

Αυτα κανω εγω. Τα φιλτρακια ειναι το μονο που προτεινω 100%. Οσον αφορα τον καπνο, ο Craven ειναι κορυφη, αλλα ισως σου φανει βαρυς για αρχη (αν θες, δοκιμασε και Black Devil (φουλ αρωματικος), ισως σου αρεσει, μιας και εισαι κοπελα). Χαρτακια διαλεξε οσο πιο λεπτα βρεις αλλα με κομμενες ακρες για να μαθεις να στριβεις, μετα περνεις κανονικα. Και τελος, ακολουθησε ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ τις συμβουλες του ScarletK.

ΟΟΟκεικ! Νομίζω τό'χω! πήρα Κρέβεν σήμερα! χαρτάκια τώρα πήρα τα πράσινα που είχαν κομμένες άκρες, αλλά μάλλον θα οδεύσω σε λεπτά και λογικά άσπρα ή ασημί! Άμα είναι όμως λεπτά μέχρι να καταφέρω να στρίψω δε θα χαλάνε??? Τώρα για τα φιλτράκια πήρα που μου είπαν τα Ρίζλα Σλίμ στο σακουλάκι, αλλά θα τα δω και τα Swan Μαύρα γιατί κι αυτά βλέπω προτίνονται πολύ! Τις συμβουλές σίγουρα θα τις ακούσω αν και αναμένω κάποια διευκρίνηση σε κάποια που ρώτησα σε παράθεση μου παραπάνω :-)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Αλήθεια γιατί περίπου στη μέση? Τώρα με βλέπω να πηγαίνω αύριο να πάρω έναν Craven, άσπρα Rizla και φιλτράκια Rizla Slim ή Swan μαύρα! Τώρα ελπίζω σα πρώτη επιλογή να κάτσει καλά! Σίγουρα θέλει ψάξιμο και δοκιμές, αλλά τι? μπορείς να παίρνεις κάθε φορά νέο καπνό για να δείς τελικά ποιος θα σου κάτσει καλά? Κι αν δε σ'αρέσει ο πρώτος? Τσάμπα τα λεφτά τσάμπα ο καπνός πάει?:-(

Όσο πιο πολύ πλησιάζεις στο φίλτρο τόσο χειρότερος γίνεται ο καπνός.Καταρχήν το φίλτρο γίνεται σκατά, αρχίζει να στομώνει(σάλιο) συν του ότι έχει συγκεντρώσει πάνω ότι να 'ναι.Επίσης ο καπνός που απομένει έχει λιβανιστεί εκατό φορές,κι έρχεται και πιο καυτός στο στόμα.Τα φίλτρα γενικά στα στριφτά είναι ψιλοαστεία αλλά μιας και το βλέπεις να μαυρίζει λες ότι εντάξει κάτι κρατάει οπότε γιατί όχι.Τα μαύρα που έχουν άνθρακα μέσα υπόσχονται καλύτερα αποτελέσματα.Γενικά το σβήσιμο νωρίς σε οδηγεί είτε στην κατανάλωση(ξοδεύεις λεφτά αλλά καπνίζεις λιγότερο) είτε σε ελλάτωση άμα δεν αντέχει η τσέπη σου, αλλά είναι ο καλύτερος τρόπος για να καπνίζεις.

Τώρα όσον αφορά τους καπνούς, προφανώς δεν είναι καλό να κάνεις σούστα το λαιμό σου.Αλλά μέχρι να καταλήξεις θα πρέπει να πειραματιστείς λίγο,δεν έχεις κάνα deadline απλά μην καταπιέζεσαι χωρίς λόγο.Παίζουν και περιπτώσεις σαν τη δική μου, που ενώ μου αρέσουν οι αρωματικοί δεν μπορώ να καπνίσω τους καπνούς που είναι κάπως υγροί στην υφή.Craven,holborn,black devil etc.Με βαράνε το λαιμό και με κάνουν να βήχω.Αντιθέτως δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον drum και αρωματικούς καπνούς τύπου harvest και μια άλλη μάρκα που παίρνω γεύση mango-δεν μου έρχεται το όνομα.Άμα σου τύχει κάτι τέτοιο προφανώς δε θα κάτσεις να κάνεις όλο τον καπνό θα τον πετάξεις.

edit

Ήθελα να προσθέσω ότι να ξέρεις ότι ανοίγεις μεγάλες παρτίδες με τον εαυτό σου άμα μπεις στο club.Έτσι γενικά κι αόριστα :)

Επεξ/σία από ScarletK
Επισκέπτης
Δημοσ.

Τι μου κάνετε τώρα ρε κολ*παιδα...

Εγώ ως δεκαεπτάχρονος καπνίζω που και που, ειδικά μετά την πενταήμερη εκδρομή, αλλά όσο και να το προσπάθησα δεν εθίστικα.

Καπνίζω, που και που είπαμε, lucky strike μπλε αλλά πάντα το στριφτό μου φαινόταν πιο sexy.

Διαβάζοντας το νήμα ψήθηκα να ψωνίσω μαύρα swan, λευκό rizzla και πορτοκαλί holborn, μάλλον θα το κάνω αύριο μεθαύριο. Από το στρίψιμο κάτι ξέρω αλλά εμέ μου είχαν πει πως ο καπνός πρέπει να μπαίνει δίπλα στο φίλτρο. Μαλ*κίες μου έλεγαν ε; :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...