Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 233
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Το ήξερα οτι θα άκουγες εμάς και όχι κάτι φλώρους που πρότειναν γαλάζια!

Ασημί, δε θα λέμε τα ίδια.

Χμ ναι, απλά δεν μπορώ να νιώθω σλιμ το [..] στο στόμα μου. Με ενοχλεί, θέλω να έχει ένα σχετικό πάχος. Το υπόλοιπο το κάνω λεπτό και το στρίβω και ανάποδα για να κόβω το [..]που περισσεύει. :eek:

Και τι εξάτμιση λεωφορείου, τι λες;!

Ο [..] είναι γλυκός και αρωματικούλης. <33333

Εεε, FiXeD, το παράκανες.

Δημοσ.
Καλά ναι. Σκέτο να ναι... Πιστεύω το Καρέλι κατεβαίνει ευκολότερα απο παρθένα.

μπα παιδιά δεν είμαι για βιομηχανικό τσιγάρο...Κατ'ευθείαν στο στριφτό με θέλω, οπότε μη ξεφεύγετε! :-D χεχεχεχ

Δημοσ.

Αν θέλεις σώνει και καλά να ξεκινήσεις το τσιγάρο καλύτερα ρίχτο στον ναργιλέ.

Αν ξεκινήσεις να καπνίζεις κανονικά, αργά ή γρήγορα θα το μετανιώσεις. Όπως και εγώ.

Δημοσ.
Αν θέλεις σώνει και καλά να ξεκινήσεις το τσιγάρο καλύτερα ρίχτο στον ναργιλέ.

Αν ξεκινήσεις να καπνίζεις κανονικά, αργά ή γρήγορα θα το μετανιώσεις. Όπως και εγώ.

:-( αρκετά χρόνια καπνιστής?

---------- Προσθήκη στις 23:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:28 ----------

Ασημί, δε θα λέμε τα ίδια.

Εεε, FiXeD, το παράκανες.

τα ασημί σε τι διαφέρουν από τα άσπρα?

---------- Προσθήκη στις 23:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:29 ----------

Εγώ προσπάθησα να σε γλιτώσω από τα τσάμπα έξοδα των φίλτρων. Καλή συνέχεια.

δεκτή η γνώμη πάντα:-)

Δημοσ.
Eσύ ποιος banned είσαι πάλι;

Δεν ξέρω ποιος είναι αλλά είναι συμπαθέστατος. Σαχλό αγόρι!

(και γαμώτο προσπάθησα να το θέσω τόσο μα τόσο ευγενικά...δεν το γλίτωσα το φιξ)

Ξεκίνα με κρέηβεν μωρέ, δε γαμείς, ό,τι είναι να γίνει θα γίνει, παίζει αύριο να σε πατήσει το τρόλεϊ, να μην έχεις καπνίσει ένα σωστό τσιγάρο;

Αλλά σοβαρά, τσέκαρε και τον βαν νέλλε (κάνει και ρίμα με το γκαρνέλε χουχ), πολύ στεναχωριέμαι που εγώ δεν μπορώ να τον καπνίσω.. ='(

Δημοσ.
Είναι ασημί. Δηλαδή δεν είναι άσπρα.

Δηλαδή για κάποιο λόγο υπάρχουν μαζόχες και ιδιόρρυθμοι τύποι που γουστάρουν να καπνίζουν συμπιεσμένα χημικά με πάχος 0,001 χιλιοστό και να ανάβουν κάθε 5" το τσιγάρο τους. ;ρ

Δημοσ.
Είναι ασημί. Δηλαδή δεν είναι άσπρα.

οτι χρώμα γουστάρουμε λοιπόν! ότι πάει με τα ρούχα κάθε φορά:P

---------- Προσθήκη στις 00:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:03 ----------

Δεν ξέρω ποιος είναι αλλά είναι συμπαθέστατος. Σαχλό αγόρι!

(και γαμώτο προσπάθησα να το θέσω τόσο μα τόσο ευγενικά...δεν το γλίτωσα το φιξ)

Ξεκίνα με κρέηβεν μωρέ, δε γαμείς, ό,τι είναι να γίνει θα γίνει, παίζει αύριο να σε πατήσει το τρόλεϊ, να μην έχεις καπνίσει ένα σωστό τσιγάρο;

Αλλά σοβαρά, τσέκαρε και τον βαν νέλλε (κάνει και ρίμα με το γκαρνέλε χουχ), πολύ στεναχωριέμαι που εγώ δεν μπορώ να τον καπνίσω.. ='(

ωραία! τό'χω! θα πάω για Κρέηβεν αν είναι λοιπόν και βλέπουμε! με άσπρα ρίζλα και σλίμ φιλτράκι καταλήγουμε επίσης??:o

Δημοσ.

ναι αλλά σλιμ το κουτί που είναι χύμα μέσα, όχι αυτό που τα βάζουν στις μπάρες-ζελατίνες. είναι τραγικά λεπτά.

Δημοσ.

χαχαχα! με 1000 λοιπόν! ευχαριστώ παίδες! αύριο θά'μαι εδώ να σας πω πως πήγε η πρώτη απόπειρα! :mrgreen:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...