Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1. Γιατι τα σπανε

2. Γιατι ειναι "ιδανικα" οταν κανεις πολλα τσιγαρα σε μια μερα (τα περισσοτερα απο συνηθεια μπροστα στο πισι με μηχανικες κινησεις). Λεπτα φιλτρακια, λιγος καπνος, περισσοτερα τσιγαρα ανα καπνο.

+1

Επίσης είναι πιο πρακτικά για τσιγάρα των 5 λεπτών στα διαλείμματα της δουλειάς. Επίσης χοντρά φιλτράκια με craven είναι σα να αναπνέεις από εξάτμιση (παλιού) λεωφορείου.

• Απαντ. 233
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χμ ναι, απλά δεν μπορώ να νιώθω σλιμ τσιγάρο στο στόμα μου. Με ενοχλεί, θέλω να έχει ένα σχετικό πάχος το φιλτράκι. Το υπόλοιπο το κάνω λεπτό και το στρίβω και ανάποδα για να κόβω το χαρτάκι που περισσεύει.

Και τι εξάτμιση λεωφορείου, τι λες;!

Ο κρέηβεν είναι γλυκός και αρωματικούλης. <33333

Δημοσ.
smooth-3.jpg + rizlaargentocorte.jpg + 10412.gif

wooow αυτό θα πεί δουλειά ολοκληρομένη! :lol: αλήθεια γιατί λένε ότι ο Χόλμπορν μόνο στη χώρα μας πουλάει περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο καπνό εδώ, ενώ στη χώρα του δε προτιμάται όπως και σε πολλές άλλες??

---------- Προσθήκη στις 22:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:09 ----------

Χμ ναι, απλά δεν μπορώ να νιώθω σλιμ τσιγάρο στο στόμα μου. Με ενοχλεί, θέλω να έχει ένα σχετικό πάχος το φιλτράκι. Το υπόλοιπο το κάνω λεπτό και το στρίβω και ανάποδα για να κόβω το χαρτάκι που περισσεύει.

Και τι εξάτμιση λεωφορείου, τι λες;!

Ο κρέηβεν είναι γλυκός και αρωματικούλης. <33333

Από δω να κρατήσω τον Κρέηβεν και το σλίμ φιλτράκι λοιπόν! Κρέηβεν όχι για αρχή ε?

Δημοσ.
Εγώ τα είχα προτείνει!!!!!!

Επίσης. Ειρωνεύεσαι τον κρέηβεν. Και τα γαλάζια χαρτάκια.

Κάτι φλώροι και κάτι ΓΥΝΑΙΚΑΙ τότε!

Ειρωνεύομαι τον κρέηβεν γιατί ο αυτοσαρκασμός είναι βασικό στοιχείο του χαρακτήρα μου.

Επίσης, θα μπορούσα να γράψω σατυρική κωμωδία με θέμα τα γαλάζια ρίζλα.

αλήθεια γιατί λένε ότι ο Χόλμπορν μόνο στη χώρα μας πουλάει περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο καπνό εδώ, ενώ στη χώρα του δε προτιμάται όπως και σε πολλές άλλες??

Γιατί ισχύει, μόνο στην ελλάδα καπνίζουν αυτή την πατημένη και αποξηραμένη κουράδα αλόγου που λέγεται χόλμπορν.

Κρέηβεν όχι για αρχή ε?

Μην ακούς τη γκαρνέλε, αυτή μυρίζει τα τσιγάρα άλλων γιατί τα δικά της είναι χάλια και σβήνουν συνέχεια(γαλάζια ρίζλα). Ξεκίνα με κρέηβεν και θα ανέβεις ΠΟΛΥ στην εκτίμησή μου.

Δημοσ.

Ενώ ο craven με το "άρωμα" που μετά από ένα μήνα σου γ@@ει το λαιμό είναι καλύτερος . .

Μην ακούς τη γκαρνέλε, αυτή μυρίζει τα τσιγάρα άλλων γιατί τα δικά της είναι χάλια και σβήνουν συνέχεια(γαλάζια ρίζλα). Ξεκίνα με κρέηβεν και θα ανέβεις ΠΟΛΥ στην εκτίμησή μου.

Αυτός είναι ένας λόγος που καπνίζεις στριφτά .Να μην ανάβεις το τσιγάρο ,κάνεις μια δουλειά και τελειώνει .

Καλύτερα είναι τα ασημένια τέλος ! !Καπνίζεις καπνό ,όχι χαρτάκι .

Δημοσ.

Μετά από 1 μήνα σου γαμάει το λαιμό, μετά από 5 χρόνια σου γαμάει το δέρμα και μετά από 30 χρόνια σου γαμάει τη ζωή, αυτό είναι το θέμα;

Δημοσ.
βαλε και λιγο jwh-018 και λιγο jwh-073

ωχ! τι είναι πάλι αυτά???:rolleyes:

---------- Προσθήκη στις 22:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:34 ----------

Ενώ ο craven με το "άρωμα" που μετά από ένα μήνα σου γ@@ει το λαιμό είναι καλύτερος . .

Αυτός είναι ένας λόγος που καπνίζεις στριφτά .Να μην ανάβεις το τσιγάρο ,κάνεις μια δουλειά και τελειώνει .

Καλύτερα είναι τα ασημένια τέλος ! !Καπνίζεις καπνό ,όχι χαρτάκι .

αυτό που σου μαμάει το λαιμό μετά από ένα μήνα, μιλάμε για όταν κάνει συστηματικό κάπνισμα? κάθε μέρα ας πούμε? ή έχει επιπτώσεις και με 3-4 και καλά το μήνα?:rolleyes:

---------- Προσθήκη στις 22:37 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:35 ----------

Κάτι φλώροι και κάτι ΓΥΝΑΙΚΑΙ τότε!

Ειρωνεύομαι τον κρέηβεν γιατί ο αυτοσαρκασμός είναι βασικό στοιχείο του χαρακτήρα μου.

Επίσης, θα μπορούσα να γράψω σατυρική κωμωδία με θέμα τα γαλάζια ρίζλα.

Γιατί ισχύει, μόνο στην ελλάδα καπνίζουν αυτή την πατημένη και αποξηραμένη κουράδα αλόγου που λέγεται χόλμπορν.

ε αν ισχύει αυτό το πράμα με τον Χόλμπορν τότε χίλιες φορές ο Κρέηβεν! Βαν Χέλλε που προαναφέρθηκε κάπου ή Ντράμ ή Παλλ Μαλλ που'χει πάρει το μάτι μου, είναι σε 2η μοίρα μπροστά στον Κρέηβεν?

• Moderators
Δημοσ.
ωχ! τι είναι πάλι αυτά???:rolleyes:

---------- Προσθήκη στις 22:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:34 ----------

αυτό που σου μαμάει το λαιμό μετά από ένα μήνα, μιλάμε για όταν κάνει συστηματικό κάπνισμα? κάθε μέρα ας πούμε? ή έχει επιπτώσεις και με 3-4 και καλά το μήνα?:rolleyes:

---------- Προσθήκη στις 22:37 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:35 ----------

ε αν ισχύει αυτό το πράμα με τον Χόλμπορν τότε χίλιες φορές ο Κρέηβεν! Βαν Χέλλε που προαναφέρθηκε κάπου ή Ντράμ ή Παλλ Μαλλ που'χει πάρει το μάτι μου, είναι σε 2η μοίρα μπροστά στον Κρέηβεν?

Aνα διαστηματα εκανα Κρεηβεν με Ριζλα ασημι η μπλε (ουδεν σχολιο :P) και τον θεωρω καλο συνδυασμο. Με τα φιλτρακια δεν ειχα κανενα προβλημα με κανενα (στον στρατο μαλιστα τα εκανα και αφιλτρα). Μετα παρατηρησα πως τελικα δεν καπνιζα λιγοτερο απ΄ο,τι πριν και το γυρισα σε Davidoff Gold.

Καπου αναφερθηκε ο Van Nelle (ή οπως γραφεται), σοβαρα, πως το καπνιζετε αυτο το πραγμα? Ζεχνει με εναν μοναδικα μη θελκτικο τροπο.

Δημοσ.
Aνα διαστηματα εκανα Κρεηβεν με Ριζλα ασημι η μπλε (ουδεν σχολιο :P) και τον θεωρω καλο συνδυασμο. Με τα φιλτρακια δεν ειχα κανενα προβλημα με κανενα (στον στρατο μαλιστα τα εκανα και αφιλτρα). Μετα παρατηρησα πως τελικα δεν καπνιζα λιγοτερο απ΄ο,τι πριν και το γυρισα σε Davidoff Gold.

Καπου αναφερθηκε ο Van Nelle (ή οπως γραφεται), σοβαρα, πως το καπνιζετε αυτο το πραγμα? Ζεχνει με εναν μοναδικα μη θελκτικο τροπο.

A μπράβο Van Nelle τον λένε! Επιμένεις κι εσύ stormrain στον Κρέηβεν λοιπόν...Για τον Χόλμπορν κάποιο σχόλιο? :o

Δημοσ.

Τι craven και πολύχρωμα χαρτάκια, φιλτράκια και τα ρέστα...

Καραγκιοζιλίκια σοβαρευτείτε λίγο! Τα φίλτρα είναι η μεγαλύτερη κοροϊδία. Αν θες να καπνίσεις πραγματικό τσιγάρο, για αρχή άντε πάρε ένα πακέτο Καρέλια Αγρινίου. Οικονομικά και απολαυστικά.

%CE%9A%CE%91%CE%A1%CE%95%CE%9B%CE%99%CE%91+%CE%91%CE%93%CE%A1%CE%99%CE%9D%CE%99%CE%9F%CE%A5.JPG

Όσο για τους συμβουλάτορες... Το κάπνισμα είναι σίγουρος, αργός και ωραίος τρόπος να παιθάνεις. Ε δε θα ζούμε και όλοι πάνω από 60 χρόνια τι να κάνουμε.

Δημοσ.
Τι craven και πολύχρωμα χαρτάκια, φιλτράκια και τα ρέστα...

Καραγκιοζιλίκια σοβαρευτείτε λίγο! Τα φίλτρα είναι η μεγαλύτερη κοροϊδία. Αν θες να καπνίσεις πραγματικό τσιγάρο, για αρχή άντε πάρε ένα πακέτο Καρέλια Αγρινίου. Οικονομικά και απολαυστικά.

%CE%9A%CE%91%CE%A1%CE%95%CE%9B%CE%99%CE%91+%CE%91%CE%93%CE%A1%CE%99%CE%9D%CE%99%CE%9F%CE%A5.JPG

Όσο για τους συμβουλάτορες... Το κάπνισμα είναι σίγουρος, αργός και ωραίος τρόπος να παιθάνεις. Ε δε θα ζούμε και όλοι πάνω από 60 χρόνια τι να κάνουμε.

Καλά άμα θες αυτό πας αλλού μετά ,που στην τελική θα είναι και το πιο οικονομικό .

Δημοσ.
Αν θες να καπνίσεις πραγματικό τσιγάρο, για αρχή άντε πάρε ένα πακέτο Καρέλια Αγρινίου.

O 'Ασος σκέτος τα γ@μ@ει καλά τα καρέλια αγρινίου πέστους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...