..MementoMori.. Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Craven, πρασινα χαρτακια rizla και κιτρινα φιλτρακια Swan. Τα ασπρα Rizla, αν δεν κανω λαθος, δεν εχουν αμμωνια. Btw ευχαριστουμε για αλλη μια φορα που μας λετε για τις αρνητικες συνεπειες του καπνισματος, γιατι τις ειχαμε ξεχασει.
Freakster Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 τα μαύρα φίλτρα έχουν ενεργό άνθρακα που κατακρατούν (υποτίθεται; ) περισσότερη πίσσα και τα άσπρα τα χαρτάκια είναι φρι απο χλώριο (λιγότερα χημικά = win ) συν στρίβονται ΠΟΛΥ πιο εύκολα. όχι, πορτοκαλί είναι ο αρωματικός ld holborn αλλά και ο blonde που λες είναι πολύ οκ. 'Aσπρα ρίζλα!! Το ήξερα!! εσείς δε μου τα είχατε προτείνει; δε θα ρώταγα τότες αν δεν ήμουν ανοιχτός σε προτάσεις (απο στριφτά τσιγάρα μέχρι στριφτά κοκορέτσια). πάντως εδώ και κανα μήνα μονο davidoff μπλε (μέχρι να τα πάνε πέντε ευρώ όπως στη γερμανία και να το κόψω alltogether)
moldovan20 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Να σου υπενθυμίσω ότι ο καπνός πήγε 3.80€ . Άστο καλύτερα . Πάντως καθημερινά βλέπω ότι άτομα στην ηλικία μου (23) ,είναι πιο συνειδητοποιημένα πλέον με το κάπνιζα και έχουν αρχίσει όλοι μαζικό κόψιμο . Εσύ πως ξέφυγες ?
vocals_ Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 αλλά δεν μπορώ να υποστηρίξω ότι αυτός που πραγματικά θέλει όσο καιρό και να το φουμάρει δε μπορεί να κάνει την προσπάθεια, όση κι αν χρειάζεται, για να το κόψει σιγά-σιγά και στη συνέχεια μαχαίρι, από τη ζωή του. Δεν μπορείς να εκφέρεις γνώμη αν δεν το περάσεις και συ ο ίδιος. Εγώ προσωπικά όποιον καπνιστή και να δω( ή έχω δει ) του συμβαίνει το αντίθετο από αυτό που λες.. Τέλος πάντων, δεν θα κάτσω να σου αλλάξω γνώμη τώρα, έχεις δική σου βούληση και κρίση, αν το θες τόσο πολύ πια κάντο αλλά μετά να μην παραπονεθείς αν δεν μπορείς να το κόψεις και ο οργανισμός σου πάει απ'το κακό στο χειρότερο.. Τώρα, ας σου δώσουν συμβουλές αυτοί που ξέρουν επί του θέματος, εγώ δεν κατέω πράμα.
freedubus Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 εσείς δε μου τα είχατε προτείνει; δε θα ρώταγα τότες αν δεν ήμουν ανοιχτός σε προτάσεις (απο στριφτά τσιγάρα μέχρι στριφτά κοκορέτσια). πάντως εδώ και κανα μήνα μονο davidoff μπλε (μέχρι να τα πάνε πέντε ευρώ όπως στη γερμανία και να το κόψω alltogether) Το ήξερα οτι θα άκουγες εμάς και όχι κάτι φλώρους που πρότειναν γαλάζια!
antonl Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Να σου υπενθυμίσω ότι ο καπνός πήγε 3.80€ . [...] wtf? Από πότε; Προχθές είχε ακόμα 3€ αλλά πιθανόν να χε stock ο περιπτεράς...
tofi13 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Να σου υπενθυμίσω ότι ο καπνός πήγε 3.80€ . Άστο καλύτερα . Πάντως καθημερινά βλέπω ότι άτομα στην ηλικία μου (23) ,είναι πιο συνειδητοποιημένα πλέον με το κάπνιζα και έχουν αρχίσει όλοι μαζικό κόψιμο . Εσύ πως ξέφυγες ? ε εντάξει δε ''ξέφυγα'' ακριβώς! Με την έννοια ότι δεν είμαι το 14χρονο που το αρχίζει από μαγκιά ή για να την βγεί σε φίλους και γκόμενους-ες. Είπα να κάνω τη δοκιμή για να εκφέρω κι εγώ τη γνώμη μου επί του θέματος! Βλακεία μέγιστη ίσως.. Και νομίζω πως η νεολαία οδεύει προς μαζικό κόψιμο λόγω του οικονομικού θέματος πια και μετά της προσωπικής τους υγείας ---------- Προσθήκη στις 21:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:44 ---------- τα μαύρα φίλτρα έχουν ενεργό άνθρακα που κατακρατούν (υποτίθεται; ) περισσότερη πίσσα και τα άσπρα τα χαρτάκια είναι φρι απο χλώριο (λιγότερα χημικά = win ) συν στρίβονται ΠΟΛΥ πιο εύκολα. όχι, πορτοκαλί είναι ο αρωματικός ld holborn αλλά και ο blonde που λες είναι πολύ οκ. εσείς δε μου τα είχατε προτείνει; δε θα ρώταγα τότες αν δεν ήμουν ανοιχτός σε προτάσεις (απο στριφτά τσιγάρα μέχρι στριφτά κοκορέτσια). πάντως εδώ και κανα μήνα μονο davidoff μπλε (μέχρι να τα πάνε πέντε ευρώ όπως στη γερμανία και να το κόψω alltogether) Ω ευχαριστώ πολύ για όλες τις επεξηγήσεις Freakster:lol: ---------- Προσθήκη στις 21:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:45 ---------- wtf? Από πότε; Προχθές είχε ακόμα 3€ αλλά πιθανόν να χε stock ο περιπτεράς... ανάλογα τον καπνό μήπως?? ή όλες οι μάρκες πήγαν 3,80??
moldovan20 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 wtf? Από πότε; Προχθές είχε ακόμα 3€ αλλά πιθανόν να χε stock ο περιπτεράς... Ναι σήμερα πείρα το πρώτο 3.8€ ε εντάξει δε ''ξέφυγα'' ακριβώς! Με την έννοια ότι δεν είμαι το 14χρονο που το αρχίζει από μαγκιά ή για να την βγεί σε φίλους και γκόμενους-ες. Είπα να κάνω τη δοκιμή για να εκφέρω κι εγώ τη γνώμη μου επί του θέματος! Βλακεία μέγιστη ίσως.. Και νομίζω πως η νεολαία οδεύει προς μαζικό κόψιμο λόγω του οικονομικού θέματος πια και μετά της προσωπικής τους υγείας Για λόγους υγείας είναι φυσικά και όχι οικονομικούς .Άμα χαλάσει το ασανσέρ και ανέβεις 5ο όροφο θα καταλάβεις
tofi13 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δεν μπορείς να εκφέρεις γνώμη αν δεν το περάσεις και συ ο ίδιος. Εγώ προσωπικά όποιον καπνιστή και να δω( ή έχω δει ) του συμβαίνει το αντίθετο από αυτό που λες.. Τέλος πάντων, δεν θα κάτσω να σου αλλάξω γνώμη τώρα, έχεις δική σου βούληση και κρίση, αν το θες τόσο πολύ πια κάντο αλλά μετά να μην παραπονεθείς αν δεν μπορείς να το κόψεις και ο οργανισμός σου πάει απ'το κακό στο χειρότερο.. Τώρα, ας σου δώσουν συμβουλές αυτοί που ξέρουν επί του θέματος, εγώ δεν κατέω πράμα. τα λες σωστά κι έτσι έχουν τα πράματα, απλά εδώ ήθελα να διευκρινήσω ότι είμαι κοπέλα γιατί τώρα το παρατήρησα ---------- Προσθήκη στις 21:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:48 ---------- Ναι σήμερα πείρα το πρώτο 3.8€ Για λόγους υγείας είναι φυσικά και όχι οικονομικούς .Άμα χαλάσει το ασανσέρ και ανέβεις 5ο όροφο θα καταλάβεις χαχαχα! κι έλεγα να το ρίξω και στο αθλητικό πνεύμα αυτό το καιρό
antonl Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 [...] ήθελα να διευκρινήσω ότι είμαι κοπέλα γιατί τώρα το παρατήρησα Ελπίζω πως εννοείς κάτι άλλο Αν δεν πειστείς να απέχεις απ το άθλημα, καρέλια από μένα.
Garnele Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Το ήξερα οτι θα άκουγες εμάς και όχι κάτι φλώρους που πρότειναν γαλάζια! Εγώ τα είχα προτείνει!!!!!! Επίσης. Ειρωνεύεσαι τον κρέηβεν. Και τα γαλάζια χαρτάκια. Προσωπικά πάντως ξεκίνησα με χολμπορν μπλε τα στριφτά. Γενικά θα πρότεινα όχι αρωματικούς καπνούς γι αρχή. Μετά βαν νέλλε. Εγώ δεν μπορώ να τον καπνίσω, μου βρωμάει, αλλά νομίζω ότι αν δε με αηδίαζε η μυρωδιά του θα τον κάπνιζα. Μου φαίνεται πολύ θελκτικός καπνός. =ρ Τέλος, γιατί όλες οι ΚΥΡΙΕΣ προτείνετε τα σουάν τα κίτρινα; ΣΛΙΜ ΤΣΙΓΑΡΟ; ΚΑΜΠΑΡΕΤΖΟΥΔΕΣ; Ρίζλα, το κουτί με τα χύμα, τα σλιμ που δεν είναι τόσο σλιμ. Αυτά. Οι υπόλοιποι που δεν καπνίζετε και θα πεθάνετε υγιείς, να πάτε στα τόπικ σας.
tofi13 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Ελπίζω πως εννοείς κάτι άλλο Αν δεν πειστείς να απέχεις απ το άθλημα, καρέλια από μένα. χαχαχαχα! εννοώ ότι τώρα παρατήρησα ότι μου είχε απευθυνθεί ο λόγος σε αντρικό φύλλο! χαχαχαχα! ήμουν και είμαι λοιπόν θηλυκό! χαχαχαχα:lol:
..MementoMori.. Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Εγώ τα είχα προτείνει!!!!!! Τέλος, γιατί όλες οι ΚΥΡΙΕΣ προτείνετε τα σουάν τα κίτρινα; ΣΛΙΜ ΤΣΙΓΑΡΟ; ΚΑΜΠΑΡΕΤΖΟΥΔΕΣ; 1. Γιατι τα σπανε 2. Γιατι ειναι "ιδανικα" οταν κανεις πολλα τσιγαρα σε μια μερα (τα περισσοτερα απο συνηθεια μπροστα στο πισι με μηχανικες κινησεις). Λεπτα φιλτρακια, λιγος καπνος, περισσοτερα τσιγαρα ανα καπνο.
tofi13 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Εγώ τα είχα προτείνει!!!!!!Επίσης. Ειρωνεύεσαι τον κρέηβεν. Και τα γαλάζια χαρτάκια. Προσωπικά πάντως ξεκίνησα με χολμπορν μπλε τα στριφτά. Γενικά θα πρότεινα όχι αρωματικούς καπνούς γι αρχή. Μετά βαν νέλλε. Εγώ δεν μπορώ να τον καπνίσω, μου βρωμάει, αλλά νομίζω ότι αν δε με αηδίαζε η μυρωδιά του θα τον κάπνιζα. Μου φαίνεται πολύ θελκτικός καπνός. =ρ Τέλος, γιατί όλες οι ΚΥΡΙΕΣ προτείνετε τα σουάν τα κίτρινα; ΣΛΙΜ ΤΣΙΓΑΡΟ; ΚΑΜΠΑΡΕΤΖΟΥΔΕΣ; Ρίζλα, το κουτί με τα χύμα, τα σλιμ που δεν είναι τόσο σλιμ. Αυτά. Οι υπόλοιποι που δεν καπνίζετε και θα πεθάνετε υγιείς, να πάτε στα τόπικ σας. Δε θεωρείται βαρύς ο μπλέ Χόλμπορν? 'Οπως κι ο Κράβεν δλδ? όχι αρωματικούς λοιπόν.. Χύμα σλίμ Ρίζλα επίσης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα