Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας και παλι ☺Εδω και καιρό ήμουν με marloboro gold καπνο..Καλός είναι αλλά πιστεύω είναι ουδέτερος χωρίς άρωμα..Μήπως έχετε να προτείνετε κανα καπνο λίγο πιο γευστικό?craven τι λεει?Camel?

ΟΧΙ OLD HOLBORN τους σιχαίνομαι..

• Απαντ. 233
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γεια σας και παλι ☺Εδω και καιρό ήμουν με marloboro gold καπνο..Καλός είναι αλλά πιστεύω είναι ουδέτερος χωρίς άρωμα..Μήπως έχετε να προτείνετε κανα καπνο λίγο πιο γευστικό?craven τι λεει?Camel?

Δοκιμασε Ασσος Αννευ, ο craven ειναι πολυ βαρυς τον καπνιζα δυο χρονια για τον καμελ επερνα καποια στιγμη χωρις χημικα αλλα δεν μου αρεσε αυτος που εχω κολλησει και καπνιζω απο το καλοκαιρι ειναι ο Ασσος

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Σήμερα δοκίμασα για πρώτη φορά στη ζωή μου τσιγάρο, στριφτό craven με ασημί rizla και οι εντυπώσεις ήταν ανάμεικτες. Από τη μία είχε ένα άρωμα που προσωπικά μου άρεσε, από την άλλη ένιωθα ένα κάψιμο από το λαιμό μέχρι κάτω στο στήθος. 

Και ήθελα να ρωτήσω: αυτό το κάψιμο είναι κοινό για όλα τα είδη καπνού ή είναι στη συγκεκριμένη μάρκα μόνο;

Δημοσ.

Σήμερα δοκίμασα για πρώτη φορά στη ζωή μου τσιγάρο, στριφτό craven με ασημί rizla και οι εντυπώσεις ήταν ανάμεικτες. Από τη μία είχε ένα άρωμα που προσωπικά μου άρεσε, από την άλλη ένιωθα ένα κάψιμο από το λαιμό μέχρι κάτω στο στήθος.

Και ήθελα να ρωτήσω: αυτό το κάψιμο είναι κοινό για όλα τα είδη καπνού ή είναι στη συγκεκριμένη μάρκα μόνο;

Δεν θα το νιώθεις αυτό μετά Το πρώτο σου πακέτο
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρεςςς φίλες και φίλοι!

Μού'ρθε η φλασιά από το πουθενά να δοκιμάσω ν'αρχισω το στριφτό να δω τι λέει. Δεν έχω ξανακαπνίσει, οπότε χρειάζομαι τη βοήθεια των ειδικών! Γι'αυτό παιδιά δώστε μου τις απόψεις σας πάνω στο θέμα και βοηθήστε μου να βρώ τον καπνό εκείνο που κάνει καλύτερα για έναν αρχάριο καπνιστή :)

Καλή αρχή φιλε.

Ετσι ξεκινησα και γω πριν 27 χρονια,απο περιέργεια,για την εμπειρία.

Μετα γνωρισα και την μελλοντική γυναίκα μου που και εκεινη το ειχε ξεκινήσει για τον ιδιο λογο,για την εμπειρία.

27 χρόνια μετα ακόμα ζουμε την μακροχρόνια ατελείωτη αυτή εμπειρια.

Προφανώς εκτος απο το βιωμα της καινούργιας αυτης εμπειριας,υποθέτω οτι θα έχεις και κάποια χρήματα περρισευμα ώστε να την πραγματοποιήσεις.

Θα τα χρειαστείς γιατι το κάπνισμα δεν εχει μετρο,σήμερα θα καπνίζεις ενα πακετο καπνο σε 3 μερες,αυριο θα καπνίζεις 3 πακετα τσιγάρα την ημέρα,μετα θα νευριαζεις και θα το μειώνεις στο εναμισυ πακέτο και ξαναμανα θα χαλαρώνεις και θα επιστρέφεις στα τρία.

Αργοτερα θα έχεις και υλικο να κρατας καποια στατιστικα.

Εγω με την σύζυγό μου υπολογίζουμε οτι κατα τη διαρκεια ολης αυτης της ενδιαφέρουσας εμπειρίας, θα μπορούσαμε ΚΑΘΕ ΔΥΟ ΧΡΌΝΙΑ ΣΧΕΔΟΝ να αγοραζουμε ενα καινούργιο αυτοκίνητο,μετα απο δυο χρόνια να πηγαίνουμε να το ριχνουμε σε ενα γκρεμό να χαζεύουμε την έκρηξη και μετα να πηγαίνουμε σε μια αντιπροσωπεία να αγοραζουμε καινουργιο.

Αν δεν σε συγκινησε το παραπάνω χολιγουντιανο σκηνοθετικό γυρισμα,σκεψου οτι ολα αυτα τα χρονια με τα χρηματα των τσιγάρων που εχουμε κάψει με αναπτήρα,ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΑΓΟΡΆΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ

ΑΝΕΤΟ ΕΥΡΥΧΩΡΟ ΣΠΙΤΙ.

Ευτυχως ετυχε και εχουμε ηδη δικο μας σπιτι,γιατι εαν δεν ειχαμε θα επρεπε αξιοπρεπώς να παρουμε μια καραμπίνα και να τινάξουμε τα μυαλά μας στον αερα.

Μεχρι πριν δυο μηνες που σταματησαμε το συμβατικο τσιγαρο πληρώναμε 500 ευρω τον μηνα απ τον οικογενειακό μας προγραμματισμο.

Αυτα αφορουν μονο το οικονομικό σκελος της καπνικης αυτης εμπειριας.

Δεν θα γράψω για το σκελος της υγειας σου.

Φανταζομαι θα έχεις ακουσει και απο άλλους.

Επειδη λοιπον οπως εγραψες "σου ηρθε η φλασιά",να ξέρεις οτι ακόμα περιμενω την φλασιά που θα μου ρθει για να το σταματησω.

27 χρονια περιμενω.

Το μονο που μπορεσαμε να κανουμε,ειναι που αρχισαμε εναλλακτικο τροπο καπνίσματος(iqos) και ηδη νιωθουμε υπεροχα που γλυτωσαμε απο ολα τα άλλα εκτος της νικοτινης.

Eπίσης νιώθουμε υπέροχα που καταφέραμε να καπνίζουμε πια δεκα heets την ημερα έκαστος(1,8 ευρω κοστος) και σταματήσαμε να είμαστε οι καλύτεροι φίλοι του περιπτερά.

Για πόσο όμως?

Ελπίζω να σε βοήθησα λιγο στην νεα αναζήτηση που αδημονεις να ξεκινήσεις(φανταζομαι θα το έχεις κανει ηδη).

ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ.

ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΙΣ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ.

ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΦΙΛΕ.

ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΕΧΕΙΣ.

ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΝ.

Επεξ/σία από bakalex
  • Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.

Καλή αρχή φιλε.

Μετα γνωρισα και την μελλοντική γυναίκα μου που και εκεινη το ειχε ξεκινήσει για τον ιδιο λογο,για την εμπειρία.

Προφανώς εκτος απο το βιωμα της καινούργιας αυτης εμπειριας,υποθέτω οτι θα έχεις και κάποια χρήματα περρισευμα ώστε να την πραγματοποιήσεις.

Θα τα χρειαστείς γιατι το κάπνισμα δεν εχει μετρο,σήμερα θα καπνίζεις ενα πακετο καπνο σε 3 μερες,αυριο θα καπνίζεις 3 πακετα τσιγάρα την ημέρα,μετα θα νευριαζεις και θα το μειώνεις στο εναμισυ πακέτο και ξαναμανα θα χαλαρώνεις και θα επιστρέφεις στα τρία.

Εγω με την σύζυγό μου υπολογίζουμε οτι κατα τη διαρκεια ολης αυτης της ενδιαφέρουσας εμπειρίας, θα μπορούσαμε ΚΑΘΕ ΔΥΟ ΧΡΌΝΙΑ ΣΧΕΔΟΝ να αγοραζουμε ενα καινούργιο αυτοκίνητο,μετα απο δυο χρόνια να πηγαίνουμε να το ριχνουμε σε ενα γκρεμό να χαζεύουμε την έκρηξη και μετα να πηγαίνουμε σε μια αντιπροσωπεία να αγοραζουμε καινουργιο.

Αν δεν σε συγκινησε το παραπάνω χολιγουντιανο σκηνοθετικό γυρισμα,σκεψου οτι ολα αυτα τα χρονια με τα χρηματα των τσιγάρων που εχουμε κάψει με αναπτήρα,ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΑΓΟΡΆΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ

ΑΝΕΤΟ ΕΥΡΥΧΩΡΟ ΣΠΙΤΙ.

Ευτυχως ετυχε και εχουμε ηδη δικο μας σπιτι,γιατι εαν δεν ειχαμε θα επρεπε αξιοπρεπώς να παρουμε μια καραμπίνα και να τινάξουμε τα μυαλά μας στον αερα.

Μεχρι πριν δυο μηνες που σταματησαμε το συμβατικο τσιγαρο πληρώναμε 500 ευρω τον μηνα απ τον οικογενειακό μας προγραμματισμο.

Επειδη λοιπον οπως εγραψες "σου ηρθε η φλασιά",να ξέρεις οτι ακόμα περιμενω την φλασιά που θα μου ρθει για να το σταματησω.

27 χρονια περιμενω.

Το μονο που μπορεσα να κανω ειναι να αρχισω εναλλακτικο τροπο καπνίσματος(iqos) και ηδη νιωθω υπεροχα που γλυτωσα απο ολα τα άλλα εκτος της νικοτινης.

Και να καταφερω να καπνιζω πια δεκα heets την ημερα (1,8 ευρω κοστος).

Ελπίζω να σε βοήθησα λιγο στην νεα αναζήτηση που αδημονεις να ξεκινήσεις(φανταζομαι θα το έχεις κανει ηδη).

ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ.

ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΙΣ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ.

ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΕΧΕΙΣ.

και το αμαξι ειναι μιμρο παραδειγμα.θα σου πω απλα κατι καλυτερο.για μενα 500 ευρω το μηνα που τρωτε σε τσιγαρα οπως αναφερεις ειναι λεφτα που θα εκανες ενα ταξιδι 4 ημερων ειτε ελλαδα ειτε εξωτερικο το μηνα.σε 27 χρονια θα ειχες γυρισει ολες τις χωρες τις ευρωπης και ολες τις μεγαλες πολεις.αλλιως ναι τα 500 ευρω ειναι τουλαχιστον 2 σαβατοκυριακα το μηνα διακοπες.και αλλα τοσα που δεν υπαρχει λογος να χαλαει το θεμα
Δημοσ.

Καλή αρχή φιλε.

ΑΝΕΤΟ ΕΥΡΥΧΩΡΟ ΣΠΙΤΙ.

27 χρονια περιμενω.

Το μονο που μπορεσα να κανω ειναι να αρχισω εναλλακτικο τροπο καπνίσματος(iqos) και ηδη νιωθω υπεροχα που γλυτωσα απο ολα τα άλλα εκτος της νικοτινης.

Και να καταφερω να καπνιζω πια δεκα heets την ημερα (1,8 ευρω κοστος).

ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ.

ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΙΣ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ.

ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΕΧΕΙΣ.

Μπορεις να απευθυνθείς σε ενα νοσοκομειο που διαθέτει ιατρείο διακοπης καπνίσματος. Με συγκεκριμένη φαρμακευτικη αγωγή θα βοηθηθείτε πολύ.

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Στις 20/12/2015 στις 3:37 ΜΜ, Nikos0002 είπε

Γεια σας παιδια, μια ερωτηση μιας και ειχα χρονια να κανω στριφτο απ οταν ειχε ακομα ο καπνος 4 ευρω, επειδη δεν κανω και πολλα μες στη μερα ποιος εχει κουμπωμα σαν των golden virginia? ο καμελ εχει?επισης οι drum αν υπαρχουν ακομα εχουν με σκρατς οπως παλια κουμπωμα??
Ποιος ειναι πιο κοντα στον καρελια ασπρο camel μπλε - κιτρινος η κανας drum ??

• 2 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...