o_periergos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι? ξεκίνησα το κάπνισμα πριν απο 4-5 μήνες με Old Holborn κίτρινο, και τώρα το γύρησα σε Van Nelle. Μπορεί κάποιος να μου πει την περιακτικότητα διαφόρων καπνών?
RottenLungs Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Το καταλαβαίνεις στο κάπνισμα αδελφέ. Τώρα δεν ξέρω αν υπάρχει κανα site που να τα γράφει αλλα δεν νομίζω...
eSATA Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Μόνο ο craven το γράφει επάνω ανάλογα με το μέγεθος φίλτρου που θα βάλεις.
drum12345456 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Λοιπόν έχουμε και λέμε. Με στέλνουν σήμερα οι δικοί μου για μπύρες και λέω δε γαμι*ται θα πάρω τα σύνεργα. Ε λοιπόν να'τα: Δεν είχαν swan μαύρο. Ακολουθούν οι προσπάθειες μου: Να και οι απώλειες υλικού κατά τη διαδικασία: Με δυσκολεύει το φιλτράκι που που και που βγαίνει πιο χαλαρό. Δεκτή κάθε είδους κριτική. otan 8a to rollareis girna to apo to filtraki kai oxi apo mprosta etsi oste na vgainei sfixto to filtraki kai oxi pl sfixtos o kapnos gia na travaei kalitera
LRoi Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 [OFFTOPIC] 12 χρονών είσαι πρώτη γυμνασίου (και εννοείται πως είναι μικρός να αρχίσει το κάπνισμα) Η απάντηση που μπορώ να σου δώσω είναι οτι τότε ήταν άλλες εποχές. Έχεις περάσει τελευταία απο Λύκειο ή Γυμνάσιο;;; Θα σου πεταχτούν τα μάτια έξω, οι κοπέλες μοιάζουν 19ρες έτσι όπως είναι φτιαγμένες και είμαι σίγουρος πως αυτά που έχουν κάνει εμείς ούτε που τα ονειρευόμασταν στο γυμνάσιο... (και είμαι 21 έτσι, δεν είμαι και κανας παππούς για να πείς οτι έχουν περάσει αιώνες απο τότε που ήμουν γυμνάσιο) Όσο περνάνε οι γενιές τόσο μικράινει και η περίοδος της παιδικής ηλικίας - παιδική ανεμελιά και αφέλεια. Στην γενιά μου κράτησε μέχρι την 1-2 Γυμνασίου, τώρα τελειώνει απο το δημοτικό κτλ. Εγώ θυμάμαι στο δημοτικό που πηγαίναμε η "συμμορία" κρυφά και σκυφτοί απο πίσω απο το περίπτερο για τσεκάρουμε κανα γυμνό περιοδικό και απορούσαμε όλοι μαζί για αυτά που βλέπαμε. Τώρα με το internet τα ξέρουν απο την κούνια. [/OFFTOPIC] Σε εμένα πάντως ακόμα διαρκεί η παιδική ηλικία και είμαι 31.
RottenLungs Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Έχουν περάσει και 3,5 χρόνια απο τότε, αλλα νομίζω οτι σε αυτό το thread πρέπει αν είχα βριστεί άσχημα με κάποιον (παίζει να ήταν απο τα πρώτα μου ban). Θα κάτσω να το τσεκάρω, πλάκα έχει να βλέπεις τι έγραφες στα νιάτα sου. Εγω ακόμα καπνίζω αλλα όχι τόσο φανατικά όσο τότε. Αν και είμαι ακόμη φανατικός οπαδός.
Alexis47 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Γεια χαρα φορουμ!Ειμαι ο Αλεξης και γραφτηκα προσφατα.Θελω να σας ρωτησω,ξεκινησα να καπνιζω προσφατα τον golden virginia πρασινο αλλα δεν παει αλλο λογω τιμης(5.40).Δεν τον εχω τελιωσει ακομα και ειναι ενας καπνος που τον γουσταρω πολυ.Αλλα...Εσεις τι καπνιζετε;τι μου προτεινετε για καπνο φιλτρακια χαρτακια?Ο Οld Holborn γιατι ειναι τοσο διασημος στην ελλαδα;Καντε καμια κριτικη για οποιον καπνο θελετε,θα με βοηθουσε πολυ!Και πληροφοριες για χαρτακια(αυτα του παππου τι λενε ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΧΙ ΣΧΟΛΙΑ ΤΥΠΟΥ "ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ" Η "ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ"
Orpheas1992 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Ριξε μια ματια σε αυτα τα blog http://rollingtobaccoreviews.blogspot.gr/search/label/%CE%9A%CE%B1%CF%80%CE%BD%CE%BF%CE%AF http://cigaretteloversreviews.blogspot.gr/ 1
darktraitor Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Golden Virginia κίτρινος πέρα απο την τιμή ο καλύτερος καπνός Sent from my iPod touch using Insomnia
Alexis47 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Ριξε μια ματια σε αυτα τα blog http://rollingtobaccoreviews.blogspot.gr/search/label/%CE%9A%CE%B1%CF%80%CE%BD%CE%BF%CE%AF http://cigaretteloversreviews.blogspot.gr/ τα χω διαβασει ολα πιστεψε με αλλα δεν εβγαλα πολυ ακρη οποτε θελω αμεση βοηθεια απο το κοινο εδω
Orpheas1992 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Τι να σου πω εγω δεν καπνιζω πολυ καθημερινα οποτε ειμαι του εργοστασιακου (με παιρνει ακομα) Στριφτο ενας φιλος μου κανει craven extra dark virginia και ειχε δοκιμασει και εναν camel essential ο οποιος του φανηκε καλος. 1
nicoc89 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Γεια χαρα φορουμ!Ειμαι ο Αλεξης και γραφτηκα προσφατα.Θελω να σας ρωτησω,ξεκινησα να καπνιζω προσφατα τον golden virginia πρασινο αλλα δεν παει αλλο λογω τιμης(5.40).Δεν τον εχω τελιωσει ακομα και ειναι ενας καπνος που τον γουσταρω πολυ.Αλλα...Εσεις τι καπνιζετε;τι μου προτεινετε για καπνο φιλτρακια χαρτακια?Ο Οld Holborn γιατι ειναι τοσο διασημος στην ελλαδα;Καντε καμια κριτικη για οποιον καπνο θελετε,θα με βοηθουσε πολυ!Και πληροφοριες για χαρτακια(αυτα του παππου τι λενε ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΧΙ ΣΧΟΛΙΑ ΤΥΠΟΥ "ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ" Η "ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ" για εμένα ο καλύτερος είναι ο craven καπνίζω πάντα craven ή απο τα καπνά ενός φίλου τα εργοστασιακά δεν μου αρέσουν
-nick- Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 camel μωρε , βασικα σχεδον οτιδηποτε εκτος απο golden virgina Επισης εναν αλβανικο αγροτικο που ειχα δοκιμασει ηταν πολυ σωστος. δυνατος 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα