leftermann Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Το άλλο με τον καρκίνο θα ζητάς ρε κουτέ. όχι, έχω σοβαρούς λόγους να ζητάω αυτό που προκαλεί στειρότητα. Ο πιτσιρικάς όμως;
iGoPod Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 νταξει τωρα ολοι ξερουμε τις επιπτοσεις (δεν θυμαμαι αν την εγραψα σωστα την λεξη) και της ξερω και μου αρεσει το καπνισμα γιαυτο καπνιζω
Moderators stormrain Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 νταξει τωρα ολοι ξερουμε τις επιπτοσεις (δεν θυμαμαι αν την εγραψα σωστα την λεξη) και της ξερω και μου αρεσει το καπνισμα γιαυτο καπνιζω Ποσο καπνιζεις παρεμπιπτοντως? Λαθος την εγραψες.
RottenLungs Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 όχι, έχω σοβαρούς λόγους να ζητάω αυτό που προκαλεί στειρότητα. Ο πιτσιρικάς όμως; Πρόσεχε τι εύχεσαι αδελφέ... Εγώ κάνω craven μπλέ, με χαρτάκια Rizla ασημένιο και όταν έχω λευτά πέρνω τα wild west απο ένα καπνοπωλείο. Επίσης καπνίζω και πίπα, συνήθως τον Scandinavic Vanilla που είναι και φθηνός και καλός. Εμένα μ'αρέσει απίστευτα ο καπνός. Είναι πραγματική απόλαυση... Βέβαια μου ξινίζει το θέμα με την αντοχή και την δύσπνοια. Λογικά δεν θα το κόψω ποτέ, εκτός αν βρώ κάτι που να μπορώ να το αντικαταστήσω ή αν πάθω τπτ σοβαρό στην υγεία. Εγώ πάντως μπορώ να πώ με σιγουριά οτι δεν καπνίζω απο συνήθεια. ΠΧ πολλές φορές δεν καπνίζω όταν δεν θέλω, παλιά το έκανα αλλα πλέον έχω μάθει να κοντρολάρω τον εαυτό μου και να καπνίζω μόνο όταν θέλω. Δηλαδή γύρω στα 15 τσιγάρα ημερισίως. Πρίν 3 χρόνια έκανα και 3 πακέτα την ημέρα. Έτσι και το έχω μειώσει αρκετά και το απολαμβάνω περισσότερο. Όποιος το κάνει για μαγκιά ή λόγο παρέας να σκέφτεται πρίν το ανάψει πόσο ηλίθιος είναι και ίσως κάποια στιγμή να συνειδητοποιήσει την ηλιθιότητα του.
iGoPod Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Πρόσεχε τι εύχεσαι αδελφέ... Εγώ κάνω craven μπλέ, με χαρτάκια Rizla ασημένιο και όταν έχω λευτά πέρνω τα wild west απο ένα καπνοπωλείο. Επίσης καπνίζω και πίπα, συνήθως τον Scandinavic Vanilla που είναι και φθηνός και καλός. Εμένα μ'αρέσει απίστευτα ο καπνός. Είναι πραγματική απόλαυση... Βέβαια μου ξινίζει το θέμα με την αντοχή και την δύσπνοια. Λογικά δεν θα το κόψω ποτέ, εκτός αν βρώ κάτι που να μπορώ να το αντικαταστήσω ή αν πάθω τπτ σοβαρό στην υγεία. Εγώ πάντως μπορώ να πώ με σιγουριά οτι δεν καπνίζω απο συνήθεια. ΠΧ πολλές φορές δεν καπνίζω όταν δεν θέλω, παλιά το έκανα αλλα πλέον έχω μάθει να κοντρολάρω τον εαυτό μου και να καπνίζω μόνο όταν θέλω. Δηλαδή γύρω στα 15 τσιγάρα ημερισίως. Πρίν 3 χρόνια έκανα και 3 πακέτα την ημέρα. Έτσι και το έχω μειώσει αρκετά και το απολαμβάνω περισσότερο. Όποιος το κάνει για μαγκιά ή λόγο παρέας να σκέφτεται πρίν το ανάψει πόσο ηλίθιος είναι και ίσως κάποια στιγμή να συνειδητοποιήσει την ηλιθιότητα του. εγω δεν καπνιζω μονο λογο παρεας αλλα γιατι μου αρεσει 15 τσογαρα την ημερα πολλα δεν ειναι? τα wild west δεν τα εχω ακουσει εγω τις 2 τελευτεαις μερες περνω http://1.bp.blogspot.com/_itjR5x3U0R4/SF_V02Vkt6I/AAAAAAAAAPo/najTov-kM_w/s320/MARLBORO+RED+ΚΑΠΝΟΣ.jpg http://www.youandme.gr/images/swansmooth.jpg ο καλλυτερος συνδιασμος για εμενα
RottenLungs Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Είναι ωραία χαρτάκια και δεν έχω δοκιμάσει και λίγα. Δεν επηρρεάζουν καθόλου την γεύση του καπνού, δεν έχουν καμία χημική επεξεργασία και είναι και όσο πιο λεπτά πάει. Επίσης χρησιμοποιώ και κάποια άλλα οικολογικά απο ρητίνη (αν θυμάμαι καλά) τα οποία δεν έχουν καθόλου πίσσα (αλλα πρέπει να είσαι expert στρίφτει για να μπορέσεις ευχαριστηθείς τσιγάρο - άσε που είναι και πανάκριβα).
iGoPod Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 να ρωτησω αυτα τα wild west τι λενε? σε περιπτερα τα πουλανε?
slygeo87 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Ρε 'σεις με αυτό το έξτρα σλιμ τι σκατά στρίβετε, αέρα;
jason_rethymno Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 @iGoPod Οι γονεις το ξερουν οτι καπνιζεις?
cb_papi Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 @iGoPod Οι γονεις το ξερουν οτι καπνιζεις? Τι λες τώρα.. αυτοί του αγοράζουν τα πακέτα
imr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Οπα αυτο το Ελληνικον Σιγαροχαρτον κυκλοφορει?? Τι λεει? (φοβαμαι οτι θα ειναι σαν σαν σελιδες απο τετραδιο ) Θα το γυρισω σε καπνο Καρελια και αυτος ο συνδυασμος θα ειναι οτι πρεπει
V for Vagelis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Όποιος το κάνει για μαγκιά ή λόγο παρέας να σκέφτεται πρίν το ανάψει πόσο ηλίθιος είναι και ίσως κάποια στιγμή να συνειδητοποιήσει την ηλιθιότητα του. όπως επίσης και όποιος συζητάει με 12χρονους περί προϊόντων καπνού...
iGoPod Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 όπως επίσης και όποιος συζητάει με 12χρονους περί προϊόντων καπνού... βασικα δεν οτ καταλαβαινω αυτο ολοι τα ιδια δικαιωματα εχουμε καπνιζεις εσυ καπνιζω και εγω ---------- Προσθήκη στις 02:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:05 ---------- Οπα αυτο το Ελληνικον Σιγαροχαρτον κυκλοφορει?? Τι λεει? (φοβαμαι οτι θα ειναι σαν σαν σελιδες απο τετραδιο ) Θα το γυρισω σε καπνο Καρελια και αυτος ο συνδυασμος θα ειναι οτι πρεπει οχι μια χαρα ειναι ---------- Προσθήκη στις 02:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:06 ---------- Τι λες τώρα.. αυτοί του αγοράζουν τα πακέτα βασικα ναι γιατι αυτοι μου δινουν λεφτα μπουχαχαχαχαχ ---------- Προσθήκη στις 02:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:07 ---------- @iGoPod Οι γονεις το ξερουν οτι καπνιζεις? οχι βεβαια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα