tofi13 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 εγώ τελικά τα ασημένια Ρίζλα τα λάτρεψα!!! ---------- Προσθήκη στις 01:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:30 ---------- οοο παιδιά να ρωτήσω και κάτι ακόμα??? φιλτράκια μέσα στο καπνό μπορούμε νά'χουμε ( για να μη τα κουβαλάμε κι αυτά μαζί δηλαδή) ή παίζει κάποιο θέμα γενικά??
tofi13 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Εκεί τα βάζουν όλοι, μέσα στο σελοφάν τους. χεχεχε! ναι ναι! ωραίαααα! ευχαριστώ
Kasrith Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Κιτρινο Old Horborn, γαλαζια χαρτακια και Rizla φιλτρακια... Πω τι μου κανετε τωρα. Δεν μπορω να βρω (αξιο) καπνο εδω περα
tofi13 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δοκίμασα και τον Golden Virginia τον πράσινο και μ'άρεσε κι αυτός, αν και σε σχέση με τον Craven πιο ελαφρής στη γεύση μου φάνηκε!! Όπως και νά'χει μένουμε στον Craven ακόμα
FUNKER_3 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 σκεφτομαι να ξεκινησω στριφτα... μπορει καποιος να με πει τι να προτιμησω? εννοω ποια χαρτακια ειναι πιο ευκολα στο στριψιμο? εχω δοκιμασει κατα καιρους στριφτα και μου αρεσαν απλως δεν ηξερα να στριβω καλα.... old holborn κιτρινα οσο για τα φιλτρακια τι παιζει?πια η διαφορα?
freedubus Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 σκεφτομαι να ξεκινησω στιφτα... Καταρχήν παρέ ένα ΚΑΛΟ στίφτη! (σόρι δεν κρατήθηκα) Διάβασε τις 15 προηγούμενες σελίδες θα βρείς πολλά και διαφωτιστικά.
wert Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Επιτρέπετε να στύβουν καπνιστά ; Τι καινούργια κόλπα είναι αυτά;
FUNKER_3 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Μπορει καποιος να μου πει πια χαρτακια ειναι πιο ευκολα?δεν το εχει στις προηγουμενες σελιδες τα χοντρα χαρτακια λογικα θα ειναι πιο ευκολα στο στριψιμο....αλλα πεστε ποια?
iGoPod Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Rizzla πράσινα. rizzla πρασινα swan φιλτρακια μαυρα old holborn κιτρινα
FUNKER_3 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Tα φιλτρακια τι διαφορα εχουν? οι περισσοτεροι φιλοι μου περνουν swin Κιτρινα αν θυμαμαι καλα
iGoPod Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 τα μαύρα φίλτρα έχουν ενεργό άνθρακα που κατακρατούν περισσότερη πίσσα να ρωτησω εχει δοκιμασει κανεις καπνο Mallboro αν ναι ειναι καλος?
Kasrith Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 να ρωτησω εχει δοκιμασει κανεις καπνο Mallboro αν ναι ειναι καλος? Τρελη μουφα, αστο καλυτερα.
iGoPod Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Tα φιλτρακια τι διαφορα εχουν?οι περισσοτεροι φιλοι μου περνουν swin Κιτρινα αν θυμαμαι καλα βασικα μην βαζεις φιλττρακια τις πιο πολλες φορες εγω δεν βαζω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα