Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες εγω προτιμω καπνο καμελ με ασημι ριζλα και φιλτρακια ριζλα...γιατι ενω ο καπνος καμελ θεωρειται απο τους καλυτερος δεν προτιμαται σε σχεση με αλλους χειροτερους και ισως ακριβοτερους καπνους?

• 7 μήνες μετά...
  • Απαντ. 233
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδια ξερεται αμα τα φιλτρακια swan τα μαυρα που εχουν ανθρακα ειναι καλυτερα απο τα αλλα τα απλα τα φιλτρακια?

Δημοσ.

Προσωπικά καπνίζω craven για εμένα ο καλύτερος καπνός βαρύς...τώρα αν και σου προτείνω να μην το αρχίσεις αν θες τόσο πολύ πήγαινε καρέλια με πράσινα ριζλα για να μάθεις και όσο περνάει ο καιρός πήγαινε στα γαλάζια και μετά στα ασημί

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

χευυυ  :-) Είμαι νεος στα στριφτα και γενικα στα τσιγαρα..Θέλω να μου προτεινεται 1-2 καπνους για αρχη..Είχα δοκιμασει απο τον αδερφο μου κιτρινο old ο οποιος δεν το 8εωρησα πολυ βαρυ αλλα μυριζει και μοιαζει σαν πατημενη κουραδα..Μπεσα δεν ξερω γιατι ειναι τοσο διασημος στη Ελλαδα..Έκανα μια αποπειρα σημερα και πηρα τον drum natural flavor με πρασινα ριζλα και φιλτρα ριζλα σλιμ...Μπορω να πω αποτυχια..Θα τον χαρισω σε κανεναν που αυτες τις εποχες εχει στριμωχτει  :-D Πριν κανα μηνα ειχα παρει καρελια ασπρο γιατι μου το ειχε πει μια κοπελα..Σαν να μην καπνιζεις..Αχυρο σκετο..Ο ντραμ δεν ειχε αρωμα δεν ειχε τιποτα..Ειχα ακουσει καλα λογια αλλα προσωπικα δεν..Εχετε να προτεινεται κανα καπνο?γκολντεν βιργινια κιτρινο ειχα κανει τρακα δεν με εντυπωσιασε κα8ολου..ο καρελιας ο κανονικος τι λεει?Καπνος stanley με βανιλια και αλλα αρωματα καρκινος σκετος?πειτε κανα καπνο γιατι δεν βλεπω ελπιδα  :-( Δεν ειμαι για πολυ βαρυ καπνο για αρχη..Ευχαριστω εκ των προτερων..

Δημοσ.

Εγώ έχω 5-6 μέρες τώρα που για πρώτη φορά στην ζωή μου καπνίζω καπνο.

Ποτέ δεν ειχα σκοπό να κάνω καπνο άλλα επειδή έτυχε και δοκίμασα Marlboro gold μου αρεσε τόσο πολύ που είπα να ξεκινήσω γιατί τον ένιωθα στο λαιμο άλλα και γευστικά τόσο ωραίο οσο κανένα τσιγαρο που ειχα δοκιμάσει.

Δοκιμασε τον αν θέλεις.Τον καπνίζω με ρίζα σιελ χαρτάκια και swan κίτρινα.

Δημοσ.

σιελ ποιο χρωμα ειναι?? :-D θα τον τσεκαρω με καμια τρακα γιατι εχω κανει αρκετες αποτυχημενες αγορες μεχρι τωρα  :fear: Παντως ο ντραμ τοσοοο χαλιιι...κακω και ξανακανω μονο και μονο γιατι δεν μπορω να πιστεψω πως ειναι τοσο αγευστος..Καρελια εχει δοκιμασει κανεις?τον κανονικο οχι τον ασπρο-αχυρο

Δημοσ.

Εμένα μου άρεσε ο drum ο κίτρινος. Μακράν καλύτερος απο τον natural. Κάνε τράκα μερικά τσιγάρα και κρίνε.

Πριν απο τον drum, έκανα κι εγω malboro gold. Θεωρώ τον drum πολυ καλύτερο. Αλλα αυτα είναι γούστα έτσι. Εδω κάποτε, πολυ παλια καια για λίγο καιρό, έκανα drum λευκό (που δεν μπορώ να καταλάβω πως στον κόρακα, το κάπνιζα αυτό το πράγμα)

Εγω το είχα κόψει 5 μήνες, ξανακύλησα και τώρα πάλι προσπαθώ να το κόψω (2 βδομάδες άκαπνος). Ευχηθείτε μου να μην ξανακυλήσω :)

Δημοσ.

Εγω το είχα κόψει 5 μήνες, ξανακύλησα και τώρα πάλι προσπαθώ να το κόψω (2 βδομάδες άκαπνος). Ευχηθείτε μου να μην ξανακυλήσω :)

Ελα ρε μλκ 5 μηνες το ειχες κοψει και το αρχισες ξανα?

Αντε καλη τυχη την δευτερη φορα.......αν και αυτη την ωρα ενα τσιγαρακι θα ελεγε. :-D

• Like 1
Δημοσ.

[offtopic]Γενικά ΠΟΤΕ δεν το κόβεις το τσιγάρο. Απλα προσπαθείς να μην ξανα καπνίσεις. Έτσι έχω καταλάβει. Εδω ένας φίλος μου το ξανα άρχισε μετα απο 3 χρόνια. Την προηγούμενη φορά έκανα το λάθος να κάνω καμια τζούρα που και που απο την κοπέλα μου. Θέλει μαχαίρι και να μην χαλαρώνεις ποτε τις άμυνες σου (είναι μεγάλη παγίδα να πεις στον εαυτό σου οτι το έχεις πλέον κόψει και δεν θα πάθεις τίποτα με μία τζουρίτσα).[/offtopic]

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω ναι αλλα η αλήθεια είναι οτι ο natural δεν μου άρεσε καθόλου και μετα απο 5-6 τσιγάρα τον πέταξα. Δηλαδή δεν πολυ θυμάμαι για να συγκρίνω. Η γεύση τους είναι που κάνει την διαφορά κυρίως.

Επίσης όλα είναι υποκειμενικά, θα σου πω λίγο τα γούστα μου για να δεις τι θα πάρεις. Οι καπνοί που έκανα κυρίως τα τελευταία 11 χρόνια είναι craven, drum μπλε, malboro gold και drum κίτρινο. Όταν έκανα τσιγάρα, έκανα τα davidof χρυσό, camel γαλάζιο και καρέλια. Θεωρώ ως τους χειρότερους καπνούς τους old holborn.

Δημοσ.

camel γαλαζιο ειναι κορυφη  :-) Αλλα δεν βγαινει..καπνιζα πολυυ..Craven ηταν το πρωτο στριφτο που δοκιμασα..Ημουν 15 νομιζω και ο αδερφος για πλακα με εναν φιλο του με στειλανε να παρω craven με ασπρα ριζλα..χωρις φιλτρο..Ηταν μια κακια εμπειρια.. :-D Δεν με βλεπω για craven..Πολυ βαρυς..Καρελια καπνο εχεις κανει??ολντ ειναι τοσο τραγικος..ο κιτρινος καπνιζεται μονο 1-2 τσιγαρα απο τρακα μονο και μονο γιατι ολοι αυτον εχουν..Ο αρωματικος,σκουρο πορτοκαλι νομιζω ειναι τοσο χαλιι..Σαν να καπνιζεις κολωνια..

Δημοσ.

Το παρελθόν των καπνικών μου προτιμήσεων στο είπα για να δεις τα γούστα μου στα καπνά, οπότε και να αποφασίσεις αν αξίζει να δοκιμάσεις τον Drum κίτρινο. Εγω σε αυτόν είχα καταλήξει και μάλιστα μου άρεσε απο την πρώτη τρακιά.

Καπνό καρέλια (είχα πάρει στο πλοίο που δεν είχε drum και είχα ξεμείνει). Ενω στα πρώτα τσιγάρα μου άρεσε αρκετά, μετα ένιωθα περίεργα τον λαιμό και το κεφάλι μου και η γεύση του μου προκαλούσε αηδία. Με το που έπιασα στεριά, πέταμα και βουρ για περίπτερο. Αλλα και πάλι με 2-3 τσιγάρα δεν μπορείς να βγάλεις σωστό συμπέρασμα (θέλει 2 βδομάδες κατα την άποψη μου για να κρίνει 100% έναν καπνό γιατι στην αρχή έχεις τις παρενέργειες της αλλαγής καπνού και δεν είσαι αντικειμενοκός- ειδικά για εμένα που δεν έκανα ποτέ σχεδόν τράκα).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...