tofi13 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Καλησπέρεςςς φίλες και φίλοι! Μού'ρθε η φλασιά από το πουθενά να δοκιμάσω ν'αρχισω το στριφτό να δω τι λέει. Δεν έχω ξανακαπνίσει, οπότε χρειάζομαι τη βοήθεια των ειδικών! Γι'αυτό παιδιά δώστε μου τις απόψεις σας πάνω στο θέμα και βοηθήστε μου να βρώ τον καπνό εκείνο που κάνει καλύτερα για έναν αρχάριο καπνιστή
freedubus Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Craven. Με τη πρώτη τζούρα σκάει το βρωμοντουμάνι στα παρθένα πνευμόνια σου, μπουχτίζεις, ασπρίζεις, ξερνάς, σιχαίνεσαι το τσιγάρο και δε το ξαναβάζεις στο στόμα σου.
tofi13 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Craven. Με τη πρώτη τζούρα σκάει το βρωμοντουμάνι στα παρθένα πνευμόνια σου, μπουχτίζεις, ασπρίζεις, ξερνάς, σιχαίνεσαι το τσιγάρο και δε το ξαναβάζεις στο στόμα σου. χαχαχαχα! αυτό είναι αλήθεια κι η καλύτερη λύση, αλλά θέλώ πρώτα να κάνω τη δοκιμή μου και μετά να το μισήσω
babis-x Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Μετά από 35 χρόνια καπνιστής, θα σου έλεγα να μην το αρχίσεις καθόλου. 3
IOSTEFO Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Μετά από 35 χρόνια καπνιστής, θα σου έλεγα να μην το αρχίσεις καθόλου. +1000000000000000000000:-)
Mika Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 ασχετο αλλα οποτε ανοιγει καποιος θεμα με ερωτηση σχετικα με το τσιγαρο αντι απαντησης ακουει συμβουλες να μην το αρχισει/να το κοψει.
vocals_ Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 tofi13 γιατί να το αρχίσεις ; μαζοχισμός, huh ;
tofi13 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 ασχετο αλλα οποτε ανοιγει καποιος θεμα με ερωτηση σχετικα με το τσιγαρο αντι απαντησης ακουει συμβουλες να μην το αρχισει/να το κοψει. καλά ναι αυτό είναι αλήθεια, αλλά ξέρουν κάτι παραπάνω γι'αυτό και συμβουλεύουν ωστόσο ακόμα προτάσεις δεν έχω ακούσει. Μόνο ο Craven έχει κάνει την εμφάνισή του ως επιλογή , χεχεχεε ---------- Προσθήκη στις 21:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:00 ---------- tofi13 γιατί να το αρχίσεις ; μαζοχισμός, huh ; όχι για κάποιον ιδιαίτερο λόγο vocals_ . Δεν έχω τα ερεθίσματα γύρω μου ούτε τις πιέσεις. Απλά όσο κουλό κι αν ακούγεται θέλω να δω πως είναι από επιλογή μου κι όχι γιατί μου το επέβαλλαν παρέες, ''κύκλοι'' ή καταστάσεις και μόδα
vocals_ Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 όχι για κάποιον ιδιαίτερο λόγο vocals_ . Δεν έχω τα ερεθίσματα γύρω μου ούτε τις πιέσεις. Απλά όσο κουλό κι αν ακούγεται θέλω να δω πως είναι από επιλογή μου κι όχι γιατί μου το επέβαλλαν παρέες, ''κύκλοι'' ή καταστάσεις και μόδα Ρε παλικάρι, έχεις μάθει ότι στα τσιγάρα υπάρχει μια χημική ουσία, η νικοτίνη, που καταστρέφει τον οργανισμό σου ; Δεν είναι ρούχα να τα δοκιμάσεις και αν δεν σου αρέσουν να τα πετάξεις, θα εθιστείς. Η σκέψη του ότι θες να δεις πως είναι επιλογή σου να ρουφήξεις μια ουσία που θα σε καταστρέφει σιγά σιγά πιο πολύ βλακώδης μου φαίνεται παρά κάτι άλλο.. 2
wert Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Μήπως θα ήταν καλύτερα να έβρισκες κάποιο άλλο χόμπι να ασχοληθείς. Προσπαθώ να αποφεύγω αυτές τις συμβουλές γιατί καταντάν κουραστικές αλλά και εγώ με τη σειρά μου και μετά από 25 χρόνια φουγάρο , σου λέω να μην το μυρίσεις καν.
gshyperion Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 <sarcasm> Ε ρε κάτι προβλήματα που 'χει ο κόσμος...</sarcasm> Πέρα από την πλάκα τώρα. Δεν έχω ιδέα από τσιγάρα και τα συναφή. Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ στη ζωή μου. Και ούτε πρόκειται. Σου προτείνω να εγκαταλείψεις την ιδέα. Δεν υπάρχει λόγος να επιβαρύνεις τον οργανισμό σου.
Freakster Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Old holborn πορτοκαλί.. Και με μέτρο Και βάλε άσπρα χαρτάκια ριζλα και τα μαύρα φίλτρα swan. Και δε νομίζω να μη ξέρει κάποιος τις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος, οπότε μήπως να χαλαρώναμε λίγο. Ότι θέλει κάνει ο καθένας. Σε λίγο θα κριτικάρουμε και τις συνταγές που οδηγούν στην παχυσαρκία.
tofi13 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Παίδες έχετε δίκιο και αυτοί που είστε κατά και εσείς που είστε υπέρ. Πλέον δεν υπάρχει κάποιος άνθρωπος που δε γνωρίζει τι συνέπειες έχει το κάπνισμα. Και ναι πιστεύω ότι όντως είναι ένας εθισμός και μια κακιά συνήθεια, αλλά δεν μπορώ να υποστηρίξω ότι αυτός που πραγματικά θέλει όσο καιρό και να το φουμάρει δε μπορεί να κάνει την προσπάθεια, όση κι αν χρειάζεται, για να το κόψει σιγά-σιγά και στη συνέχεια μαχαίρι, από τη ζωή του. ---------- Προσθήκη στις 21:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:27 ---------- Old holborn πορτοκαλί.. Και με μέτρο Και βάλε άσπρα χαρτάκια ριζλα και τα μαύρα φίλτρα swan. Και δε νομίζω να μη ξέρει κάποιος τις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος, οπότε μήπως να χαλαρώναμε λίγο. Ότι θέλει κάνει ο καθένας. Σε λίγο θα κριτικάρουμε και τις συνταγές που οδηγούν στην παχυσαρκία. Φίλε Freakster, όταν λές Old Holborn πορτοκαλί εννοείς τα Blonde? Τα άσπρα χαρτάκια σε σχέση με όλα τα άλλα τι διαφορά έχουν και προτιμόνται? Και τα μαύρα φίλτρα είναι καλύτερα από τα κανονικά? Σ'ευχαριστώ και για την πρότασή σου
EvilEyes Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Αν και δεν καπνίζω πολύ, μόνο μερικά όταν βγαίνω με την παρέα μου, έχω δοκιμάσει διάφορους καπνούς. Old holborn κίτρινο, craven, golden virginia πράσινο και κίτρινο και καρέλια. Από όλους αυτούς αυτός που με έκατσε καλύτερα είναι ο καρέλια. Έχει ένα φοβερό άρωμα αλλά δεν είναι αρωματικός όταν τον καπνίζεις. Για μένα ο συνδυασμός είναι καρέλια καπνός, χαρτάκια rizla πορτοκαλί και φιλτράκια swan κόκκινα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα