ikaruga24 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Το ειχανε πει και στο twitter οτι το project εχει σχεδον σταματησει και ειναι μαλλον απιθανο να ξαπαρει τον ανηφορο. Προφανως και στο official site το αφηνουν ανοιχτο αλλα το project δεν βλεπω να παει μπροστα. Αν ηταν να παει μπροστα θα ειχαμε πολλα περισσοτερα στα χερια μας μεχρι τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skar1983 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 ok . Ποιο ειναι το official twitter τους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Την παραμικρη ιδεα δεν εχω, σε ποστ το ειδα σε αντιστοιχο forum. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skar1983 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 εχετε ιδεα πως να καθαριστουν τα αθλια και σιχαμενα αυτοκολλητα της nortec απο τις θηκες παιχνιδιων; πιστολακι μαλλιων με ζεστο αερα; η οινοπνευμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guardianx71 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Και τα 2 . Πρώτα πιστολάκι για ξεκολλήσει σχετικά εύκολα και χωρίς πολλά υπολείμματα , και μετά ελάχιστο οινόπνευμα για να φύγουν και τα τελευταία ίχνη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Οκ, ένας ακόμα happy κάτοχος 3DS εδώ. Αγορασα χτες τη limited Fire Emblem έκδοση. Πάντως για και καλά limited edition, μπορούσαν να βάλουν λίγο παραπανω κόπο στο custom σχέδιο του 3DS..... Να το κάνουν έστω ανάγλυφο. Όπως και να χει, είμαι στη φάση προσαρμογής με το 3D. Πειραματιζομαι με το βάθος και την απόσταση, αν και παιζοντας το Fire Emblem, διαπιστώνω οτι σε διαφορετικές φάσεις αποδίδει καλύτερα διαφορετικό βάθος.... Εκτός και αν βαλεις το 3D στο ελάχιστο, όπου εκεί είναι οκ σε ολες τις περιπτώσεις. Πάντως στην σημερινή εποχή, οι οθόνες του κάνουν μπαμ με τη χαμηλή τους ανάλυση. Όχι οτι με ενδιαφέρει ιδιαίτερα, αλλά το βρίσκω άξιο αναφοράς. Επίσης, η θέση που έχουν βάλει την υποδοχή για τα ακουστικά, είναι τρομερά άκυρη. Έπρεπε να είναι απο πανω. Το Fire Emblem φαίνεται εξαιρετικό, θα με αναγκάσει να παρατήσω το PC gaming μέχρι να το τερματισω. Αλλά, το alliasing των 3D μοντέλων είναι απίστευτο.... Και εφόσον όλες οι φάσεις με 3D μοντέλα είναι σε mini-cutscenes, θεωρώ απαράδεκτη την απουσία έστω ενος υποτιπωδους ΑΑ.... Κάνω πραγματική προσπαθεια να συνηθισω αυτά τα γραφικά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Θα μαθει το ματι σου σχετικα συντομα οποτε μην φοβασαι αλλα ειναι το κακο της υποθεσης οτι η αναλυση δεν εχει αλλαξει μεταξυ απλου 3DS και XL. Σε χρονο DT ομως θα σε απασχολει περισσοτερο ποιους με ποιους θελεις να ζευγαρωσεις ή να αναπτυξεις στενες σχεσεις για να υπαρχει υποστηριξη γιατι το παιχνιδι ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ χωρις αυτο. Εκανα το λαθος να ξεκινησω την πρωτη φορα hardcore/classic και εφυγα ακλαφτος απο την τριτη αποστολη. Οι εχθροι δεν παιζονται με τιποτα αν δεν ξερεις τι κανεις και επειδη θεωρησα οτι πρεπει να αποκτησω μια σχετικη εμπειρια με τα νεα mechanics και να πειραματιστω το ξαναξεκινησα στο normal/classic mode. Μετραω πλεον σχεδον 30 ωρες με ολους μου τους βασικους χαρακτηρες μεταξυ level 29-35 και πραγματικα αισθανομαι overpowered. Οταν ο δικος μου Swordmaster τρωει μοναχος του BOSS swordmaster (ο οποιος ειναι 10 level πανω επι ευκαιρια) τοτε λεω οτι ειμαι overpowered. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Τώρα να δούμε..... Εσύ με 3D ON το παίζεις? Και αν ναι, με πόσο βάθος? Πάντως στα διάφορα polls που βλέπω, περίπου 20%-30% χρησιμοποιεί συνέχεια το 3D στο 3DS. Οι περισσότεροι το παρατάνε. Τώρα για το Fire Emblem, είμαι στην αρχή ακόμα, αλλά ξέρω ότι θα το λατρέψω. Έβαλα και λίγα DS παιχνίδια να δώ πώς είναι. Ευτυχώς η θολούρα είναι ανεπαίσθητη και συνηθίζεται εύκολα. Έχω άπειρα παιχνίδια DS να δώ...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Εξαρταται το παιχνιδι. Το Fire Emblem το παιζω μονιμα με 3D-ON στο περιπου 20% - 30% του slider. Κανει πολυ καλη δουλεια το 3D στο να σε βοηθαει να αναγνωριζεις terain effects χωρια τα battle scenes που ειναι πανεμορφα και in your face. Οσο για τη θολουρα που καποιοι λενε προσωπικα δεν με ενοχλει καθολου γιατι δεν ειναι θολουρα, ειναι απλα soft απεικονιση αντι για sharp απεικονιση. Τα Smash Bros παιχνιδια μαλιστα εχουν επιλογη μεταξυ των 2 και οτι γουσταρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Merdock Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Εγώ όλα τα παιχνίδια (στο απλό 3DS) τα παίζω στο 100% του slider και δε με ενοχλεί καθόλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Το 100% είναι too much για μένα. ¨Εχει φάσεις που δεν μπορώ να κεντράρω με τίποτα και νιώθω σαν να αληθωρίζω. Αλλά ήδη, με μιά μέρα παιχνίδι και το slider από το ελάχιστο που το είχα, τώρα το έχω κάπου στο 30%-40%. Με δυσκολεύει αρκετά η θέση που είναι το βύσμα για τα ακουστικά. Δεν αφήνει το αριστερό μου χέρι να κρατήσει τη φορητή όπως θέλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guardianx71 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Εμένα στο fire emblem δεν με ενοχλεί το 3d καθόλου . Στο monster hunter όμως με πεθαίνει. όλο είδωλα και δυσανάγνωστα subs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apple64 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Το Fire Emblem είναι πράγματι εξαιρετικό. Εγώ το παίζω με το 3D off. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το 3D απλά δεν βλέπω κάποιο νόημα στο Fire Emblem. Το 3D είναι MUST στο Mario Land και στο Luigi's Mansion. Ειδικά στο 1ο δεν μπορούσα να το παίξω χωρίς 3D αφού δεν είχα σωστή αίσθηση του χώρου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Το 100% είναι too much για μένα. ¨Εχει φάσεις που δεν μπορώ να κεντράρω με τίποτα και νιώθω σαν να αληθωρίζω. Αλλά ήδη, με μιά μέρα παιχνίδι και το slider από το ελάχιστο που το είχα, τώρα το έχω κάπου στο 30%-40%. Με δυσκολεύει αρκετά η θέση που είναι το βύσμα για τα ακουστικά. Δεν αφήνει το αριστερό μου χέρι να κρατήσει τη φορητή όπως θέλει. Αλλο το XL ομως και αλλο το απλο 3DS (οπου και εχω). Υπαρχουν παιχνιδια που μπορω με ανεση να παιξω στο 100% για καποια ωρα (καλη ωρα το Mario και το Starfox) και αλλα παιχνιδια που προτιμω στο 20-30% οπως Fire Emblem και Zelda και αλλα το προτιμω off οπως Dead or alive/Super Street Fighter και tales of the abyss. Σχετικο ασχετο να πας στα Acapella, εχει μεταχειρισμενα σε καλες τιμες για 3DS, εγω πριν λιγο τσιμπησα Dead or alive και Super Street fighter για 25 ευρω και τα 2 (το Super street fighter σφραγισμενο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Ναι, μια βόλτα στο acapella ,θα την κάνω σίγουρα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα