skar1983 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 με το dkcr ασχολειται κανεις???α! και με το promo ρε παιδια με τα 3 παιχνιδια ενα δωρο τι παιζει με αυτο ασχοληθηκε κανεις????γτ στο dkcr δεν ειχε το voucher για να το δηλωσω... νομιζω η nortec δεν βαζει σε ολα τους nintendo club points και αρα δεν μπορεις να τα κανεις register, καλο ε; και πλην αυτου εχει τους σαπιους ποντους της αν ψωνισεις απο το καταστημα της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 να παρει γμτ....εχω fire emblem , dkcr , luigis mansion 2..... μονο ο γοριλας δεν ηρθε με voucher.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skar1983 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 να παρει γμτ....εχω fire emblem , dkcr , luigis mansion 2..... μονο ο γοριλας δεν ηρθε με voucher.... παρε τον κωδικο μεσω ebay και βαλε UK ωστε να παρεις το παιχνιδι. κριμα ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 παρε τον κωδικο μεσω ebay και βαλε UK ωστε να παρεις το παιχνιδι. κριμα ειναι. Τι εννοείς; Κάντο λίγο πιο λιανά, plz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skar1983 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Στο ebay πουλανε τους κωδικους απο nintendo club. Θα αγορασει αυτον του dkc και μετα αφου εχει το παιδι τους αλλους 2 θα τους βαλει για να παρει 1 παιχνιδι δωρο. Θα δηλωσει οτι ειναι Αγγλια κ μετα το ξαναγυρνα Ελλαδα γιατι δυστυχως σε Ελλαδα δεν. Παρακατω εχω την λιστα με τα παιχνιδια. Δηλωνεις 3 και παιρνεις 1 δωρο. http://www.nintendo.co.uk/Misc-/Nintendo-3DS-So-Many-Games-Promotion/How-To-Claim/How-To-Claim-750391.html Eligible Nintendo 3DS games for So Many Games! promotionThere are eight Nintendo 3DS titles in this promotion: Monster Hunter 3 Ultimate (Nintendo 3DS Version) (Available now) Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate (Available now) Luigi's Mansion 2 (Available now) Fire Emblem: Awakening (Available now) Pokémon Mystery Dungeon: Gates to Infinity (Available now) Animal Crossing: New Leaf (Available now) LEGO CITY Undercover: The Chase Begins (Available now) Donkey Kong Country Returns 3D (Available now) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Ευχαριστώ, δεν το γνώριζα. Γιατί έχω το Luigi's Mansion στο ελληνικό shop και το DCKR στο αγγλικό και δεν ήξερα τι να κάνω. Θα τσιμπήσω τον κωδικό για το LM από ebay και το λύνω το πρόβλημά μου, thanks φίλε μου, με έσωσες από το πουθενά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 ναι ρε φιλε να σαι καλα.....το κανω και γω asap Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skar1983 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 @Malthador @vag.patrickεχετε κανει register το monster hunter 3 ultimate? αν ναι πειτε μου να σας πω κατι σε πμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Όχι, εγώ δεν το έχω κάνει. Στείλε ΠΜ, μου αρέσουν τα καλά νέα. :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Εχω το mh3 ελεγα να παρω με το προμο αλλα για πε για πε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skar1983 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 εχεις πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 ρε σεις ουτε το luigi ουτε το dkcr εχει voucher...μονο το fire emblem...$%$^$%^&$ την νορτεκ! τι κανω τωρα???μονο αγορα τα βαουτσερ???δεν ειναι λιιιγο μλκια??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJTaurus Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 To 3DS ξεπερνα το 360 σε hardware πωλήσεις για τον Μάιο στην Αμερική. http://www.joystiq.com/2013/06/17/may-npd-3ds-steals-top-console-spot/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 δικαιολογημένα...τα σπάει το μηχάνημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Καλα το fire emblem τα σπαει. Αφηνει το Radiant Dawn στη σκονη λεμε. Πραγματικα φοβερη δουλεια ως τωρα και ειμαι σιγουρος οτι ξυνω την επιφανεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα