Andre85 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Αμα δεν δουμε πληρης παρουσιαση του πως και τι δεν πιστευω τιποτα. In other news πηγα σημερα να παρω το fire emblem...και δεν το πηρα γιατι ειχε ηδη τελειωσει. Για να μην φυγω με αδεια χερια λοιπον σκοτωσα καμια 10αρια παιχνιδια και πηρα το Mario 3D land. Την επομενη εβδομαδα που θα εχει ξανα fire emblem εκανα κρατηση και σαφως θα σκοτωσω και παλι ορισμενα παιχνιδια για να το παρω. In other other news το Persona 4 golden δεν υπαρχει στην Κυπρο ουτε ζωγραφιστο. Με δυσκολευει τωρα εξαιρετικα η αγορα του καθως το σκηνικο με τις τραπεζες μου κατεστρεψε ολες τις καρτες και δεν βγαζουν και νεες πλεον οποτε...σκατα με φραουλες. Ισως απο Ελλαδα απο καπου, καποια στιγμη με αντικαταβολη αν γινει ή με αλλο τροπο. Εγώ που έχω παιχνίδια για το 3DS και δεν έχω κονσόλα ακόμα,τι να πω;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skar1983 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Εγώ που έχω παιχνίδια για το 3DS και δεν έχω κονσόλα ακόμα,τι να πω;; καλα πως το καταφερες αυτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andre85 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 καλα πως το καταφερες αυτο; Δεν είναι δύσκολο! Πίστευαν πως είχα την κονσόλα και μου πήραν δώρο κάποια παιχνίδια.. και εγώ παλεύω ακόμα να μαζέψω λεφτά για την κονσόλα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 SMT4 http://megamitensei.wikia.com/wiki/Shin_Megami_Tensei_IV Shin Megami Tensei IV was first revealed by Atlus on May 29th, 2012 in the Japanese gaming magazine Famitsu along with the announcement that a first trailer for the game would be included in all releases of Soul Hackers for the 3DS. The game will be developed by Atlus's internal Team Maniax and will be directed by Kazuyuki Yamai who previously worked on the Maniax edition of Shin Megami Tensei III: Nocturne and the Devil Summoner: Raidou Kuzunohagames. Eiji Ishida, the art director of Shin Megami Tensei III: Nocturne and Shin Megami Tensei: Strange Journey will be returning as well. ωραια, θα εχω κατι να δω στο utube... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sandy Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Παιδια καλημέρα. Έχω ένα nintendo 3ds και ένα nitendo dsι. Προσπαθώ να παίξω multiplayer το Mario kart που έχω στο dsi μου με το 3ds μου αλλά τζίφος!!! Ξέρει κανείς αν γίνεται να επικοινωνήσουν τα δύο nintendo και αν ναι πως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skar1983 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Εχεις στην καθε κονσολα το παιχνιδι; μηπως φταιει αυτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george kesoglu Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Παίδες έχω πρόβλημα Της πιτσιρικας της έπεσε από τα χέρια η κονσόλα και ενώ ανοίγει κανονικά μόλις πατησης την επιλογή σου ή από την οθόνη ή από τα πλήκτρα κολλάει πως μπορώ να το ξεκολλησω;;;;;;; Βοήθεια γιατί ποιος την ακούει την μικρή τελικα το προβλημα ηταν στο προστατευτικο φιλμ της οθονης το αλλαξα και λυθηκε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 το αμερικανικο dub δεν παλευεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Χαχα, συμφωνοι. Ελπιζω να δωσουν επιλογη japan voiceover. Παντως γενικα τα Shin megami tensei παιχνιδια δεν ειχαν και πολυ μπλα μπλα μεσα τους οποτε αν αυτο κρατησει το στανταρ τοτε δεν θα μας νοιαξει και πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 με το dkcr ασχολειται κανεις???α! και με το promo ρε παιδια με τα 3 παιχνιδια ενα δωρο τι παιζει με αυτο ασχοληθηκε κανεις????γτ στο dkcr δεν ειχε το voucher για να το δηλωσω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πηρα στα χερια μου το fire emblem awakening. Μαζι με το ρεπουδακι μου κουτι μου ηρθε. Θα ασχοληθω διεξοδικα μαζι του σημερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 ΓΑΜΑΕΙ το game απλά....συγχωρήστε μου την γλώσσα αλλά θέλω να το εκφράσω όπως μου βγαίνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Και μονο απο την αρχη του σε βαζει στο πνευμα. Το παιχνιδι ειναι υπερπαραγωγη και το δειχνει με τον καλυτερο τροπο. Τα προηγουμενα Fire Emblem ηταν σιγουρα ωραια αλλα δεν ειχαν αυτο το επιπεδο παραγωγης. Εδω μιλαμε για ΑΑΑ τιτλο για τα δεδομενα του 3DS και ποτε το Fire Emblem δεν ηταν ΑΑΑ τιτλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 με το dkcr ασχολειται κανεις???α! και με το promo ρε παιδια με τα 3 παιχνιδια ενα δωρο τι παιζει με αυτο ασχοληθηκε κανεις????γτ στο dkcr δεν ειχε το voucher για να το δηλωσω... εγω το πηρα υπερβολικα δυσκολο σε σημειο να θελω να το παρατησω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα