vag.patrick Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 naruto τα games ου γραφεις και τα charts πανε με βαση πωλησεων και οχι πλατφορμας ετσι?αν ειναι ετσι, τοτε τα παιχνιδια που λες ειναι multi...αρα ακυρη η συγκριση. τεσπα , σημειωση εκανα απλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 naruto τα games ου γραφεις και τα charts πανε με βαση πωλησεων και οχι πλατφορμας ετσι?αν ειναι ετσι, τοτε τα παιχνιδια που λες ειναι multi...αρα ακυρη η συγκριση. τεσπα , σημειωση εκανα απλα. Δεν κατάλαβα τι εννοείς. Οι πωλήσεις που γράφω αφορούν τα παιχνίδια από όλες τις κονσόλες. Όχι μόνο τις οικιακές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δεν κατάλαβα τι εννοείς. Οι πωλήσεις που γράφω αφορούν τα παιχνίδια από όλες τις κονσόλες. Όχι μόνο τις οικιακές. Εννοει οτι π.χ. το Call of duty εχει 10 μυρια πωλησεις συνολο απο PS360, PC και οτιδηποτε αλλο ενω π.χ. το Mario Galaxy πουλαει 10 μυρια ενω ειναι μια και μονο εκδοση σε ενα και μονο μηχανημα. Με λιγα λογια το Ni no kuni ειναι μονο μια εκδοση και αποκλειστικο στο PS3 αρα η συγκριση ειναι και ακυρη αλλα και αδικη. Ειδικα αν σκεφτεις οτι προκειται και πολυ συγκεκριμενο hardcore τιτλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 το εγραφα ενω ημουν στην δουλεια και το γραψα οπως να ναι. ναι αυτο που λεει ο ikaruga εννοω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Merdock Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Ερώτηση για το Fire Emblem. Γιατί να φτιάξεις Galeforce party από τη στιγμή που αν πας να παίξεις νέο παιχνίδι σε μεγαλύτερη δυσκολία τα πάντα γίνονται reset; Πχ παίζω στο hard και έχω αρχίσει grinding για galeforce party αλλά άνετα τερματίζω το παιχνίδι και χωρίς galeforce.Γιατί να κάτσω να ασχοληθώ.Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και κάπου αλλού τους χαρακτήρες σου μόλις τερματίσεις το παιχνίδι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Ερώτηση για το Fire Emblem. Γιατί να φτιάξεις Galeforce party από τη στιγμή που αν πας να παίξεις νέο παιχνίδι σε μεγαλύτερη δυσκολία τα πάντα γίνονται reset; Πχ παίζω στο hard και έχω αρχίσει grinding για galeforce party αλλά άνετα τερματίζω το παιχνίδι και χωρίς galeforce.Γιατί να κάτσω να ασχοληθώ.Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και κάπου αλλού τους χαρακτήρες σου μόλις τερματίσεις το παιχνίδι; όχι θες καινούριο save απο την αρχή, να ξέρεις πάντως δεν αλλάζει κάτι στο lunatic πάλι γελείο είναι οταν έχεις grindarei αρκετά, και το galeforce για endgame team είναι κλαιν, δεν χρειάζεται να το βάλεις καν, εγώ έχω έναν laurent-morgan sorceror που κατεδαφίζει τα πάντα και δεν πεθαίνει με τπτ, με ανεβασμένο aversa's wrath σε Shop, και max stats, έχω skip όλα το opponent turn,τον πάω κοντά σε αντιπάλους και πεθαίνουν όλοι ακόμα και οι πιο δυνατοί απο Dlc ,το sorceror/dark flier combo είναι uber broken και ένας sorceror morgan 3rd gen ακόμα πιο broken....έχω βαρέσει crt με ignis 427 τι να λέμε τώρα.στις 70 ώρες το έχω το game και το παράτησα παίζω ανα βδομάδα τα dlc . αν γινόταν Support οι χαρακτήρες απο το spotpass τότε θα ήταν κορυφή και θα έδινε απίστευο χρόνο,τώρα μόνο τα children αξίζει να ανεβάσεις αν θες να κάνεις Uber team και να προσπαθήσεις να δώσεις sorcerer/dark flier classes σε 3 ζευγάρια (είναι το max) που έχουν καλό δέντρο για MAG.οι υπόλοιποι δεν χρειάζονται καν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 βγήκε το project x zone demo στο e-shop,μιλάμε για παιχνιδάρα, και e-shop price 35e ,αλλα για retail θα πάω όπως πάντα και day1, είναι srpg τελικά ,λίγο τα controls να εξηγήσω ,εκτός μάχης είναι κλασικό tactical rpg,πας σε αντίπαλο κοντά και κάνεις initiate battle, μέσα στο battle system τώρα,κάθε χαρακτήρας έχει 3 βασικές κινήσεις και μία σουπερ, έχεις όσο χρόνο θες να κάνεις 3 κινήσεις,αν κάνεις 3 διαφορετικές όπως γράφει κάτω δεξιά στην οθόνη σου δίνει μία δώρα,για να πατήσεις την σούπερ πρέπει να έχεις 100πόντους απο μια xp μπάρα, ακόμα έχεις 2 εξτρα επιλογές μια με το κουμπί R που αν είσαι κοντά σε φιλικό unit έρχεται και πολεμάει και αυτό και μια με το κουμπί L που βαράει ο 3ος party member του χαρακτήρα(κάθε χαρακτήρας είναι team απο 2ή3 άτομα),τα L+R δεν ξοδέυουν κινήσεις, γενικά πάντως έχεις 3 κινήσεις+R+L+4η κίνηση αν έκανες την μάχη σωστά και όποτε έχεις 100xp κάνεις και super που χώνει πολύ damage και έχει και φοβερά εφέ(αν βαράς 5κ σε μια μάχη με σούπερ βαράς 15κ),το περιμένω πως και πως sorry για το double post,αλλα ήθελα να μαρκαριστεί σαν Unreaded για να το δει κόσμος και αν τον ενδιαφέρει να το κατεβάσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Moderators Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Το Project X Zone έχει ένα από τα πιο πρωτότυπα gameplay που έχω συναντήσει σε παιχνίδι. Μάλλον και για μένα day one αγορά θα είναι. Meanwhile, τσίμπησα το DKCR 3D. Ντάξει, παιχνιδάρα. Παρόλο που το έχω ψιλοπαίξει και στο Wii, νομίζω ότι είναι κομμένο και ραμμένο για το 3DS. Απλά επικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Project X zone ειναι ενας συνδιασμος Namco X capcom στο PS2 και Super robot taisen στο DS. Φυσικα το PXZ ειναι καλυτερο και απο τα 2 σε αυτο το κομματι. Το 2D artwork ειναι πραγματικα ποιημα με εξαιρετικο animation και over the top κινησεις και special. Το περιμενα πως και πως. Δυστυχως θα το ηθελα day one αλλα δεν μπορω μιας και την επομενη εβδομαδα παω να τσιμπησω (μεσω ανταλλαγης) το Fire Emblem και το Persona 4 golden. Ρεστος θα μεινω. Τον επομενο μηνα ομως που θα πεσει το παραδακι ισως μπω στη διαδικασια να το παρω. Ισως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 έχεις χρόνο και για day 1 ikaruga 6 ιουλίου βγαίνει το παιχνίδι και θα είναι σχετικά φτηνό 25λίρες απο τώρα στο shopto.θέλω να δω τιμή απο public αλλιώς θα το τσιμπήσω απο έξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 6 του Ιουλη? Αψογα, ειναι πολυ πιθανο να εχω μαζεψει ανετα το παραδακι απο τωρα. Θα βαζω 1 ευρω την ημερα καβατζα μεχρι τοτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 σημερα εφαγα λεφτακια.... τσιμπησα το DKCR και στο wii u το RE:Revelations εχω το fire emblem & to luigis mansion. ριξτε καμια προταση ποιο game να παρω κουτρα...btw , αυτοι στο gamespot τι πινουν??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 πραγματικά στο gamespot ¨εχουν έχθρα με τους τίτλους του 3ds ,τα γραφικά τους χαλάνε πολύ και όλα τα παιχνίδια τα βαθμολογούν πολύ χαμηλά,να φανταστείτε δεν έχουν δώσει ούτε σε έναν τίτλο ΑΑΑ status που δεν μπορείς να βρεις κάτι άσχημο στο fire emblem π.χ. πραγματικά ,τι να πω δεν ξέρω αν θα συνεχιστεί αυτό,αλλα αν θερίσει το pokemon και δεν το βάλουν καλή βαθμολογία θα είναι στάνταρ Biased. καλώς η κακώς το metacritic έχει πάρει πολή δύναμη και πολλά παιχνίδια πέρνουν πωλήσεις απο απλά μια καλή βαθμολογία,ευχτυχώς όμως ο κόσμος πληρώνει και με το πορτοφόλι και βλέπουμε παιχνίδια όπως το dmc να πατώνουν άσχημα ενώ το fire emblem να πουλάει περισσότερο απο τις προσδοκίες τους. btw ο Iwata είχε πει πως αν δεν κάνει καλές πωλήσεις το fire emblem θα ήταν το τελευταίο καθώς δεν πουλάει πολύ γενικά η σειρά και οι κατασκευαστές τους βάλανε τα δυνατά τους και βάλανε οτι ιδέες είχαν σαν να ήταν το τελευταίο τους fire emblem, και πραγματικά βγήκε ένα έπος, αν είχαν και support ranks οι spotpass/dlc characters θα μπορούσες να κάνεις άποιρες μίξεις και δεν θα τέλειωνε και ποτέ,κρίμα που δεν το έκαναν και αυτό.όχι οτι τώρα έχει λίγα να κάνεις αλλα το τέλειο θα γινόταν ακόμα πιο τέλειο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Moderators Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 πραγματικά στο gamespot ¨εχουν έχθρα με τους τίτλους του 3ds ,τα γραφικά τους χαλάνε πολύ και όλα τα παιχνίδια τα βαθμολογούν πολύ χαμηλά,να φανταστείτε δεν έχουν δώσει ούτε σε έναν τίτλο ΑΑΑ status που δεν μπορείς να βρεις κάτι άσχημο στο fire emblem π.χ. πραγματικά ,τι να πω δεν ξέρω αν θα συνεχιστεί αυτό,αλλα αν θερίσει το pokemon και δεν το βάλουν καλή βαθμολογία θα είναι στάνταρ Biased. Το 3DS αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη gaming device με διαφορά (μετά το PC ). Το gamespot ήταν από πάντα hater της Nintendo, οπότε δεν μου κάνουν εντύπωση τα τραγικότατα reviews τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Το 3DS αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη gaming device με διαφορά (μετά το PC ). Καπου Δεκεμβρη,αν θυμηθω θα ποσταρω links απο τα βραβεια για το best software line up 2013. hint.αρχιζει απο PS και τελειωνει σε 3. (βρηκες τον δευτερο και τον τεταρτο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα