Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Topic

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

σήμερα μου ήρθε το fire emblem, 4 ώρες έπαιξα ,φοβερό είναι ,και τελικά στο hard μια χαρά είναι η δυσκολία. εντάξει καμία σχέση με Japanese voice ,και φυσικα παίζω με Permadeath off,αλλιώς θα είχα κάνει 10 loads σε κάθε μάχη χαχαχα.πολύ αδύναμα τα Units στην αρχή ,θέλουν δουλειά πολύ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

μου φαινεται θα το παρω απο την αρχη χωρις permadeath. δεν γινεται την μπεμπελη βγαζω..... 145 το απλο??το μικρο δλδ???δε ξερω....

O Κωτσόβολος έβγαλε προσφορά το 3DS me 145 ευρώ.

Αξίζει;;

Να το τσιμπήσω;

Αν ειναι το XL ναι αξιζει, αν ειναι το νορμαλ τοτε δεν βλεπω καμια προσφορα. Κανονικη τιμη περιπου παρατηρω εκτος και αν εχει μεσα παιχνιδια και αλλα καλουδια. Ποια εκδοση ειναι? 

Fuck 15+ χρονια μετα. Υπαρχει ενα trend να μας φερνουν παιχνιδια που δεν κυκλοφορησαν ποτε δυτικα σε remake εκδοσεις. Προσωπικα γουσταρω αν και πολλα απο αυτα σημερα δεν στεκονται τοσο καλα οσο στην εποχη τους. Ειναι πολυ λιγα τα παιχνιδια που τα παιζεις ακομα και σημερα με την ιδια ανεση οπως και τοτε. Τα Shin megami tensei ειναι πολυ ιδιαιτερα παιχνιδια, δυσκολα θα αρεσουν σε οποιονδηποτε αλλο εκτος απο φιλο της σειρας. 

• Moderators

Έχω μπερδευτεί με το promotion.

Έχω το Luigi's Mansion 2 και θέλω σίγουρα Fire Emblem και DKCR. Το τέταρτο game όμως ποιό να είναι; Αποκλείονται σίγουρα Animal Crossing και Pokemon. Οπότε μένουν Monster Hunter, Castlevania και Lego City. Κανένα από τα τρία δεν με εμπνέει υπερβολικά για να είμαι ειλικρινής. :(

Αν και κλίνω προς το Castlevania μόνο και μόνο για να λέω ότι έχω παίξει ακόμα ένα παιχνίδι της σειράς, αλλά απ' ότι διαβάζω είναι χάλια παιχνίδι.

Εσείς τι προτείνετε;

εγω ειπα να περιμενω μιας και εχω τα luigi & fire emblem να παρω κανα castlevania και με το promo να παρω το dkcr....αλλα δε ξερω....θα θελα το MH αλλα αφου δεν εχει online τι να το κανω....

16ώρες σε 4-5 μέρες στο fire emblem χαχαχα,μου λείπουν μόνο 3 παιδιά,έχω ένα θεματάκι με το οικονομικό στο game καθώς δεν βγάζεις λεφτά πολύ έυκολα αλλα με το free exp έχω κάνει τους χαρακτήρες μου ντουκιά, η main unit μου βάρεσε critical ignis 240 και ακόμα δεν έχει μαξαριστεί στα stats :),δεν λέω καλά τα tanks αλλα άλλο πράμα να βλέπεις ένα 250 να ανάβει στην οθόνη χαχαχα

Τοτε δεν ειναι προσφορα. 

Ρώτησα με την έννοια ότι ο Κωτσόβολος το είχε 180 το απλό 3DS και ξαφνικά το πήγε 145.

το XL είναι ακριβό για μένα αυτή την στιγμή.

Γι'αυτό και ρώτησα αν με το απλό μπορώ να κάνω την δουλειά μου και με δεδομένο ότι δεν παίζω και κάθε μέρα..

Αν ειναι το XL ναι αξιζει, αν ειναι το νορμαλ τοτε δεν βλεπω καμια προσφορα. Κανονικη τιμη περιπου παρατηρω εκτος και αν εχει μεσα παιχνιδια και αλλα καλουδια. Ποια εκδοση ειναι? 

16ώρες σε 4-5 μέρες στο fire emblem χαχαχα,μου λείπουν μόνο 3 παιδιά,έχω ένα θεματάκι με το οικονομικό στο game καθώς δεν βγάζεις λεφτά πολύ έυκολα αλλα με το free exp έχω κάνει τους χαρακτήρες μου ντουκιά, η main unit μου βάρεσε critical ignis 240 και ακόμα δεν έχει μαξαριστεί στα stats :),δεν λέω καλά τα tanks αλλα άλλο πράμα να βλέπεις ένα 250 να ανάβει στην οθόνη χαχαχα

Σε ποια πίστα είσαι; Κοντεύεις;

Χαρακτήρες από DLC "αγόρασες" (εννοώ με λεφτά παιχνιδιού όχι αληθινά!); 'Η παίζεις μόνο με τους δικούς σου;

Με παρόμοιο τρόπο παίζουμε πάντως έχω κάνει και εγώ μπόλικο grinding. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...