Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ξέρουμε ρε συ οτι το vgchartz δεν είναι αξιόπιστο ,απλά  για referance το χρησιμοποιούμε.πάνω κάτω στα περισσότερα παιχνίδια είναι μέσα . το Point που ήθελα να δείξω είναι οτι όταν ένας τίτλος είναι βαρύς και πουλάει σε 1/30 users δεν λες οτι πουλάνε καλά.

btw φήμες και πολλοί users σε φορουμς,αναφέρουν shortage στους μεγάλους τίτλους ακόμα και στα μεγαλύτερα καταστήματα για φέτος(monster hunter-luigis mansion-fire emblem) σαν μια κίνηση της νιντέντο να προωθήσει τα digital sales,δεν μου φαίνεται περίεργο αν ισχύει,μέχρι και εγώ σκέφτηκα να το τσιμπήσω σε e-shop μορφή αλλα επειδή θα αλλάξω σε xl κάποτε το θέλω σε catridge.

http://www.joystiq.com/2013/02/04/report-fire-emblem-awakening-retail-shipments-delayed/

http://www.gamespot.com/news/nintendo-uk-apologizes-for-low-monster-hunter-3-ultimate-stock-6406478

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ξέρουμε ρε συ οτι το vgchartz δεν είναι αξιόπιστο ,απλά  για referance το χρησιμοποιούμε.πάνω κάτω στα περισσότερα παιχνίδια είναι μέσα . το Point που ήθελα να δείξω είναι οτι όταν ένας τίτλος είναι βαρύς και πουλάει σε 1/30 users δεν λες οτι πουλάνε καλά.

btw φήμες και πολλοί users σε φορουμς,αναφέρουν shortage στους μεγάλους τίτλους ακόμα και στα μεγαλύτερα καταστήματα για φέτος(monster hunter-luigis mansion-fire emblem) σαν μια κίνηση της νιντέντο να προωθήσει τα digital sales,δεν μου φαίνεται περίεργο αν ισχύει,μέχρι και εγώ σκέφτηκα να το τσιμπήσω σε e-shop μορφή αλλα επειδή θα αλλάξω σε xl κάποτε το θέλω σε catridge.

http://www.joystiq.com/2013/02/04/report-fire-emblem-awakening-retail-shipments-delayed/

http://www.gamespot.com/news/nintendo-uk-apologizes-for-low-monster-hunter-3-ultimate-stock-6406478

1 στα 30 δεν ειναι λιγα. Θα χρησιμοποιησω και παλι για παραδειγμα το witcher 2. Παιχνιδι με πολλαπλασιο budget του Luigi's Mansion. Εχει πουλησει περιπου 5 εκ. σε xbox και pc μαζι. Με τη λογικη σου θα επρεπε να κλεισει η εταιρια γιατι αν το συνολο του αριθμου pc & xbox gamers ειναι ας πουμε 200εκ. τοτε το Witcher 2 πουλησε ψιχουλα!!.

Ας δουμε και ενα παραδειγμα για το ps3. To Heavy rain πουλησε περιπου 2εκ αντιτυπα, σε μια κονσολα που εχει αγοραστει απο 80εκ. χρηστες. Δηλαδη παλι ψιχουλα!. Και ομως η quantic dream ειπε οτι το παιχνιδι εφερε πανω απο 100εκ. εσοδα στη Sony. 

Δημοσ.

Sigh.... δεν θα κάτσω να εξηγήσω γιατί το να συγκρίνουμε pc games σε αναλογία πωλήσεων είναι tragic, βάλε το μυαλό σου και κατανόησε το μόνος σου.

τα περισσότερα παιχνίδια σε Home consoles έχουν το 1εκ mark και απο εκεί και πέρα έχουν κέρδος,πολύ λίγα πουλάνε παραπάνω, αλλα εδώ δεν μιλάμε για home console games,αλλα για handheld games.και για NINTENDO games.παιχνίδια που πιάνουν τα 5+εκ για πλάκα.επαναλαμβάνω κάποιοι θεωρείτε το 1/30 καλό για νέο heavy nintendo title,εγώ δεν το θεωρώ καλό,τόσο απλά.

Δημοσ.

Εγω απλα σου εφερα σαν παραδειγματα ενα καθαρα console game και ενα pc & console game. Που ειδες λοιπον τη συγκριση μεταξυ console & pc games?

Και που ειδες το 5εκ για πλακα; Απο ολους τους τιτλους του 3ds μονο 3 εχουν ξεπερασει τα 5εκ. και εχουν κλεισει πανω απο 1 χρονο ζωης...

Επισης δεν ειναι αναγκη να εισαι εριστικος..."βαλε το μυαλο σου να σκεφτει". Σιγα ρε γκουρου...

Sigh.... δεν θα κάτσω να εξηγήσω γιατί το να συγκρίνουμε pc games σε αναλογία πωλήσεων είναι tragic, βάλε το μυαλό σου και κατανόησε το μόνος σου.

τα περισσότερα παιχνίδια σε Home consoles έχουν το 1εκ mark και απο εκεί και πέρα έχουν κέρδος,πολύ λίγα πουλάνε παραπάνω, αλλα εδώ δεν μιλάμε για home console games,αλλα για handheld games.και για NINTENDO games.παιχνίδια που πιάνουν τα 5+εκ για πλάκα.επαναλαμβάνω κάποιοι θεωρείτε το 1/30 καλό για νέο heavy nintendo title,εγώ δεν το θεωρώ καλό,τόσο απλά.

Δημοσ.

το lunatic είναι απίστευτα δύσκολο και θέλει να παίξεις αποκλειστικά με frederik τα πρώτα 4 chapters και μετά να λιώσεις στο exp σε dlc να τους πας 20lvl για να μπορέσεις να παίξεις, δεν θα το έλεγα fun,αν και θα ήθελα να ξεκλειδώσω lunatic + ,είναι πολύ brutal για μένα, στο hard και καλά είμαστε χαχαχα.

Δημοσ.

Το Site που χρησιμοποιείς δεν είναι από τα πιο αξιόπιστα. Το diablo 3 μόνο 3.1m πωλήσεις; Το witcher 2 μόνο 1.45m σε xbox και pc μαζί;. Οι αριθμοί αυτοί είναι τελείως λάθος... 

Για πες μας εσύ τους σωστούς τότε...

Δημοσ.

εγω γυρισα σε παλιοτερο save και ειμαι τωρα στο 9ο chapter...αλλα λεω να παω να κανω κατι challenge σε κατι χωρια και κατι side stories γιατι δν γινεται... δεν εχω καταλαβει ακομα πως οριζεις ποιο θες να ναι το πρωτο  σπεσιαλ move και γενικα ποια ειναι active /passive και πως τα βαζεις στους χαρακτηρες σου τα skills....σιγα σιγα την περνω γραμμη...θα δουμε στην συνεχεια...

Δημοσ.

έχει skills όπως το wrath ή το vantage που χρησιμοποιούνται με παραμέτρους,δλδ όταν πέσεις κάτω απο κάποια hp, έχει skills που έχουν chance να ενεργοποιηθούν πάντα ανάλογα με την τύχη του χαρακτήρα Luck όπως είναι το sol/aether/ignis/lethality/luna, τα πρώτα ενεργοποιούνται πολλά μαζί ενώ απο τα chance skills μόνο 1 την φορά κατα σειρά πρωτεραιότητας.με λίγα λόγια μπορείς να κάνεις ένα defensive unit me pavise-aegis και breaker skills(axebreaker-tomebreaker)και να είναι άνιοθο ,να πας φουλ επίθεση αλλα με 1 skill απο τα sol-aether-ignis κτλπ. μπορείς να δοκιμάσεις άποιρα Builds

έχει μερικά cookie cutter specs, έχει άχρηστα skills αλλα έχει και μαμάτα skills όπως είναι το miracle που μπορείς να φτιάξεις miracle luck build να μην πεθαίνεις ποτέ να μένεις με 1 hp και να κάνεις μετά leach με aversas wrath και vantage

κορυφαία skills είναι τα:

aether(Attack twice consecutively, with the first strike having a Sol effect and the second strike having a Luna effect)

rightfull king(Adds 10% to Skill activation rates)

counter(Returns damage when attacked by an adjacent enemy)

armsthieft(chance per luck να μην χρησιμοποιηθεί το weapon)

aegis (Halves damage from bows, tomes and dragonstones)

pavise(Halves damage from swords, lances, axes (includes magical variants) and beaststones)

vantage(When HP under half, always attack first during the enemy's Turn)

astra(Deals 5 consecutive hits with half damage)

sol(Recover HP equal to half the damage dealt to the enemy)

wrath (Critical +20 when under half HP)

lethality (Instantly defeats the enemy)

galeforce!!!!!!(Allows the user another full action after they defeat an enemy during the user's Turn (only once per Turn))

vengeance(Deals (user's Max HP - Current HP)/2 extra damage)

lifetaker (User recovers 50% HP after they defeat an enemy during the user's Turn)

miracle(Character survives with 1 HP after receiving an attack that would otherwise KO them (must have over 1 HP))

renewal(Recover 30% HP at the start of the user's Turn)

dual support+(Increases the support bonus effect) musthave!!

aggresor (Attack +10 during the user's Turn)

all stats +2 (Strength, Magic, Skill, Speed, Luck, Defence and Resistance +2)

Iote shield (Negates user's flying.png (flying) type weakness)

limit breaker(Raises the character's maximum stats by 10)

αυτά είναι τα καλά skills και μπορείς να προσθέσεις τα breakers-fairs για έξτρα damage ή έξτρα άμυνα ,πχ tomefaire-tomebreaker.

τα Must είναι το limit breaker-rightfull king-aether αυτά όποιος τα έχει δεν τα βγάζεις για κανένα λόγο,ένας στα 2 unit πρέπει να έχει και dual support, 

ένας καλός sorcerer ας πούμε που δεν είναι chrom child(aether-rk )μπορεί να έχει το παρακάτω Build

armsthieft(must για sorcerers καθώς το aversas wrath έχει μόνο 10 uses)

vantage (must για sorcerers όταν πέφτεις κάτω απο τα μισά Hp βαράς και γεμίζεις με nosferatu-aversas)σε άλλα classes μπορείς και sol-renewal ανάλογα με τι πρωτειμάς

vengeance(extra damage-μπορείς να το αλλάξεις με wrath-astra-aether-ignis-luna)

galeforce(must σε όλα τα classes)

limit breaker/tomefaire (μεχρι να βγει το limitbreaker dlc)(must σε ολα τα classes)

υπάρχει ένα cheat με το galeforce που αν έχεις paired 2 units με galeforce παίζεις με το πρώτο σκοτώνεις κάποιον, αλλάζεις στο 2ο σκοτώνεις κάποιον και έχεις και 3ο γύρο με όποιον απο τους 2 θες.γιαυτό θεωρείται το πιο broken skill στο game και είναι σημαντικό να το πάρουν όσο περισσότερα παιδιά γίνεται.

btw δεν χρειάζεται να πάει κάποιος το speed πάνω απο 45 σε κανένα παιδί καθώς μέχρι και στο lunatic+ με 45speed βαράς 2 φορές σε κάθε αντίπαλο(4 με Brave weapon)

Δημοσ.

Παίδες έχω πρόβλημα

Της πιτσιρικας της έπεσε από τα χέρια η κονσόλα και ενώ ανοίγει κανονικά μόλις πατησης την επιλογή σου ή από την οθόνη ή από τα πλήκτρα κολλάει πως μπορώ να το ξεκολλησω;;;;;;;

Βοήθεια γιατί ποιος την ακούει την μικρή

Δημοσ.

Παίδες έχω πρόβλημα

Της πιτσιρικας της έπεσε από τα χέρια η κονσόλα και ενώ ανοίγει κανονικά μόλις πατησης την επιλογή σου ή από την οθόνη ή από τα πλήκτρα κολλάει πως μπορώ να το ξεκολλησω;;;;;;;

Βοήθεια γιατί ποιος την ακούει την μικρή

Κάνε ένα system restore,μπας και το πρόβλημα είναι στο λογισμικό χώρο αποθήκευσης λόγο του πεσίματος, αν όχι τότε πάει για σέρβις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...