vag.patrick Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 ξανα πηρες στο media markt????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δεν ξερω, εγω την πρωτη φορα παντως γενικα προσπαθω να αποφευγω τα reload. Αν φαει ψωφο καποιος ας τον φαει. Με ποναει πολυ αλλα θα μου μαθει να ειμαι ποιο προσεκτικος την επομενη φορα. Παραδειγμα τωρα παιζω το shadow dragon και παλι και εχω αναγκαστει να κανω το πρωτο μου reload (στην αποστολη που προσπαθεις να σωσεις την αδερφη της Minerva) γιατι εκανα μαλακια και την προκαλεσα και ενω μου σκοτωσε καποιον το χειροτερο ειναι οτι θα αναγκαζομουν να σκοτωσω και αυτην αλλιως θα μου αποδεκατιζε την ομαδα για να την κρατησω ζωντανη. Εχει αλλη φαση το permadeath, πρεπει να σκεφτεσε πραγματικα σοβαρα το positioning και το timing. Ενταξει ορισμενες φορες το RNG ειναι πολυ μπασταρδο και μπορει να φας ακυρο απο μια τυχερη critical ή να σου την πεσει αντιπαλος που κραταει special οπλο εναντιον συγκεκριμενων αντιπαλων (armorslayer παραδειγμα) και προτιμας να θυσιασεις αυτον παρα τον healer/mage σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 καλα εγω τον ηπια....εχασα μια mage και τον βασικο χαρακτηρα ρε φιλε ....αυτον τον προστατη του chrom....ε και τρελαθηκα...απο απροσεξια τους εχασα και τους 2 και μιλαμε για μαχη με τους βλαχους εκει στο καστρο μεσα που προστατευαμε την βασιλισσα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 καλά πως κατάφερες και σκότωσες το frederik? ο τύπος είναι 2nd class και μόνος του καταστρέφει στρατούς!! αφού ένας reviewer λέει για μια μάχη πρέπει να χορίσεις τον στρατό σε 2 μεριές και βάζεις τον frederik στην μία πλευρά και όλους τους υπόλοιπους απο την άλλη χαχαχα. endgame δεν είναι καλός αλλα στην αρχή του παιχνιδιού είναι το 2nd class paladin που σου δίνουν ώρες ώρες τα fire emblem και είναι ο άνιωθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Ανοιωθος μεχρι να βρεις το πρωτο boss ή τον πρωτο τσοπανο που θα κουβαλαει ridersbane/armorslayer και θα σε κανει τσοντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 στο demo στο lunatic είχα αυτό το πρόβλημα, εμφανιζόταν ένας στην 2η πίστα με hammer νομίζω και σε κοπανούσε τον frederik (που μόνο αυτός σκοτωνε άτομα) και gg. χαχαχα τέσπα υπάρχει τρόπος το main unit σου αν πάρει όλο το exp να γίνει lvl 5 απο την πρώτη κιόλας πίστα και αν τον συνδιάσεις με frederic και πας για tankete morgan με +def-luck με το έξτρα defence που σου δίνει και ο frederik τρώει 0 damage ακόμα και απο τα bosses... τουλάχιστον μέχρι την 2η πίστα ... σήμερα απεστάλη το δικό μου, ελπίζω άυριο να το έχω ,εντομεταξί παίρνω τηλ στο public για να ρωτήσω για την παραγγελία μου, με κάνει μια είναι σε στάδιο επεξεργασίας,λέω ε ναι το βλέπω αυτό στο site καμιά πληροφορία παραπάνω ,με κάνει θα το έχετε στα χέρια σας μέχρι την πέμπτη (μέτρησε τις μέρες απο σήμερα μέχρι τότε γιατί έχει 72ώρες max delivery,άσχετα αν εγώ το παρήγγειλα απο παρασκευή) λέω οκ ευχαριστώ.... με λίγα λόγια crossing fingers για άυριο (καθώς γράφει αποστάλλη,ελπίζω απο κάνα public θέρμης σε κούριερ εδώ κοντά και όχι απο αθήνα!!!) αλλιώς αν κάνει μέχρι την πέμπτη έχω και τους αγώνες τσάμπιονς λίγκ να με κρατάνε. δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε πάντος το thread απο 3ds έχει γίνει fire emblem thread!! μαμάει το παιχνίδι, το κακό είναι οτι φαίνεται τα dlc να έχουν τελειώσει για ιαπωνία, απο νοέμβριο δεν είχαν νέο dlc,μακάρι να συνεχίζουν και να βγάζουν κάτι ,τουλάχιστον μέχρι να δούμε επόμενο fire emblem. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Καλη προσφορα της nintendo. Αγοραζεις 3 παιχνιδια απο τα 8 της λιστας και σου δινει δωρεαν ενα τεταρτο απο τη λιστα. Το προβλημα ειναι οτι πρεπει να πεσει το ρευστο μεχρι το τελος του Ιουνη. Μακαρι να τα ειχα τα φραγκα διαθεσιμα και να την επιανα την προσφορα καθως τα 4 παιχνιδια που εχει η λιστα σιγουρα τα θελω. http://www.eurogamer.net/articles/2013-04-22-register-three-of-eight-nintendo-3ds-games-to-get-another-free Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 απο αυτά με ενδιαφέρει πολύ μόνο το fire emblem. μακάρι να υπήρχαν τα mario kart 7-nsmb2-tales-super mario land 3d-Kid icarus στην λίστα είναι τα παιχνίδια που με ενδιαφέρουν σε 2η κλιμακα. απο τα συγκεκριμένα μόνο λίγο το luigi /donkey και λίγο το lego city . το castelvania είναι τραγικό,δεν θα πλήρωνα λεφτά για τέτοιο παιχνίδι και γιατί θέλω να πατώσει να δούμε 2d castelvania με 3d effect, το Monster hunter δεν είναι για τα γούστα μου,για το ποκεμον δεν μιλάω καν...spinoff,το animal crossing δεν με ενδιαφέρει καθόλου όσο καλά και αν πηγαίνει σε πωλήσεις. γενικά όμως δεν θα πλήρωνα full price σε luigi-donkey για να πάρω δώρο το lego city... καλή προσφορά ,θα πρωτειμούσα 2+1 ή έστω περισσότερες επιλογές,έτσι και αλλιώς digital sale θα σου δώσουν, τουλάχιστον ας είχαν τα nintendo games που ανάφερα και ίσως το σκεφτόμουν για αγορά nsmb2+ kart για να πάρω και το land ¨η το kid icarus. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Και εγω θα το ηθελα αυτο αλλα ολα τα παιχνιδια στη λιστα που προσφερουν ειναι ολοκαινουργια ή θα βγουν συντομα οποτε αυτο με κανει να σκεφτω οτι εχουν συγκεκριμενο λογο που προσφερουν μονο απο αυτα. Παντως αφου το καναν μια φορα φανταζομαι οτι αργα ή γρηγορα θα το ξανακανουν. Μεχρι τοτε ελπιζω σε μεγαλυτερη γκαμα για επιλογες να εχουμε να γουσταρουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Πάλι δεν σώζεται έτσι η κατάσταση δυστυχώς. Αλλά εφόσον το 3DS συνεχίζει να πουλάει σαν τρελό και η κονσόλα και τα παιχνίδια δεν βλέπω αλλαγές στην πολιτική της Nintendo σχετικά με τις τιμές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 naruto εδώ είσαι λάθος τα παιχνίδια δεν έχουν καλές πωλήσεις,ευτυχώς για μας πάντα,γιατί λέω ευτυχώς? μπας και δούμε χαμηλότερες τιμές. είμαι της άποψης οτι όποιος έχει 3ds παίζει να παίρνει 1-2 τίτλους τον χρόνο ενώ αν μιλούσαμε για χαμηλότερες τιμές θα μιλούσαμε για gameboy εποχές που ο καθένας είχε 12+ κασέτες για πλάκα, το 3ds εχει τα hardware sales θα μπορούσε να έχει και τα Software sales, προσωπικά αν και για το fire emblem αυτοί τρίβουν τα χέρια για τις πωλήσεις του εγω θα ήθελα να κάνει παραπάνω και ξέρω οτι με χαμηλότερες τιμές θα μπορούσε. ίσως σε αμερική να πηγαίνουν καλύτερα οι πωλήσεις,εκεί πάνε και 40$ τα καινούρια παιχνίδια και εδώ πάνε 50ε.μαθήματα ισοτιμίας δημοτικού.... απαράδεκτη η νιντέντο στην ευρώπη και σε άλλες περιοχές όπως αυστραλία που πληρώνουν 60ε+ τα καινούρια παιχνίδια. δεν θα αλλάξει κάτι η νιντέντο ίσως αυτοί το ξέρουν και καλύτερα, άποψη μου όμως οτι χάνει και πολλά λεφτά απο αυτήν την πολιτική,ίσως αν φύγει ο iwata δούμε καλύτερες μέρες.ίσως πάλι όχι. αλλα ειδικά στις digital τιμές πρέπει να δούμε προσφορές τύπου 20ε για 1 εβδομάδα κτλπ,αλλα γενικά τα παιχνίδια της νιντέντο έχουν πόδια και εκεί βασίζουν μελλοντικές πωλήσεις σε νέους αγοραστές 3ds και δεν χαμηλόνουν τιμές ακόμα και απο παλιότερους τίτλους. τέσπα ειδικά η νιντέντο κάτι πρέπει να κάνει ,και οι τιμές στα παιχνίδια του wii u είναι τραγικές, συχνά σε τίτλου Ps3-360-wii u οι διπλάσιες με τον ανταγονισμό χωρίς να προσφέρουν τπτ παραπάνω, λες και υπάρχει διαφορά pc-ps3/360 στις τιμές. μάλλον για pc gamer με βλέπω next gen.,ενα ντουκί Pc και το 3ds σπασμένο, και αργότερα ίσως ένα vita αν πάρει games ή μια καλή android ταμπλέτα, εκεί καταλήγουμε δυστυχώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 naruto εδώ είσαι λάθος τα παιχνίδια δεν έχουν καλές πωλήσεις,ευτυχώς για μας πάντα,γιατί λέω ευτυχώς? μπας και δούμε χαμηλότερες τιμές. είμαι της άποψης οτι όποιος έχει 3ds παίζει να παίρνει 1-2 τίτλους τον χρόνο ενώ αν μιλούσαμε για χαμηλότερες τιμές θα μιλούσαμε για gameboy εποχές που ο καθένας είχε 12+ κασέτες για πλάκα, το 3ds εχει τα hardware sales θα μπορούσε να έχει και τα Software sales, προσωπικά αν και για το fire emblem αυτοί τρίβουν τα χέρια για τις πωλήσεις του εγω θα ήθελα να κάνει παραπάνω και ξέρω οτι με χαμηλότερες τιμές θα μπορούσε. ίσως σε αμερική να πηγαίνουν καλύτερα οι πωλήσεις,εκεί πάνε και 40$ τα καινούρια παιχνίδια και εδώ πάνε 50ε.μαθήματα ισοτιμίας δημοτικού.... απαράδεκτη η νιντέντο στην ευρώπη και σε άλλες περιοχές όπως αυστραλία που πληρώνουν 60ε+ τα καινούρια παιχνίδια. δεν θα αλλάξει κάτι η νιντέντο ίσως αυτοί το ξέρουν και καλύτερα, άποψη μου όμως οτι χάνει και πολλά λεφτά απο αυτήν την πολιτική,ίσως αν φύγει ο iwata δούμε καλύτερες μέρες.ίσως πάλι όχι. αλλα ειδικά στις digital τιμές πρέπει να δούμε προσφορές τύπου 20ε για 1 εβδομάδα κτλπ,αλλα γενικά τα παιχνίδια της νιντέντο έχουν πόδια και εκεί βασίζουν μελλοντικές πωλήσεις σε νέους αγοραστές 3ds και δεν χαμηλόνουν τιμές ακόμα και απο παλιότερους τίτλους. τέσπα ειδικά η νιντέντο κάτι πρέπει να κάνει ,και οι τιμές στα παιχνίδια του wii u είναι τραγικές, συχνά σε τίτλου Ps3-360-wii u οι διπλάσιες με τον ανταγονισμό χωρίς να προσφέρουν τπτ παραπάνω, λες και υπάρχει διαφορά pc-ps3/360 στις τιμές. μάλλον για pc gamer με βλέπω next gen.,ενα ντουκί Pc και το 3ds σπασμένο, και αργότερα ίσως ένα vita αν πάρει games ή μια καλή android ταμπλέτα, εκεί καταλήγουμε δυστυχώς. Νομίζω εσύ είσαι λάθος. Κάθε βδομάδα βλέπω 3DS παιχνίδια σε υψηλές θέσεις στα UK Charts και επίσης και στο vgchartz έχουν κάνει πολύ καλές πωλήσεις αν τις συγκρίνεις με αυτές του psp, που το psp έχει πουλήσει τα 3πλάσια νούμερα σε κονσόλες (εντάξει με το DS που έχει 150εκ. κονσόλες δεν μπαίνω καν στον κόπο να το συγκρίνω). http://www.vgchartz.com/gamedb/?name=&publisher=&platform=3DS&genre=&minSales=0&results=200 http://www.vgchartz.com/gamedb/?name=&publisher=&platform=PSP&genre=&minSales=0&results=200 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Για τις τιμες Ευρωπης δεν μπορει να κανει κατι η Nintendo, οι καταστηματαρχες οριζουν τις τιμες σε αντιθεση με την Αμερικη. Νεα Ζηλανδια παραδειγμα καινουργια παιχνιδια εχουν κοντα στο κατοσταρικο και μπορει και παραπανω. Η Nintendo δεν εχει δικαιωμα να επεμβει αν καποιος πουλαει πολυ χαμηλα ή πολυ ψηλα. Φυσικα δεν ισχυει μονο για την Nintendo αυτο, ισχυει για ολες τις εταιριες. Υπαρχει ελευθερια τιμων χωρις κανενα πλαφον και δεν οριζεται απο κανεναν και τιποτα μια ενδεικτικη τιμη. Γενικα παντως στην Ευρωπη μας επιαναν κοτσους, παντα ειμασταν κοροιδα σε σχεση σχεδον με τον υπολοιπον κοσμο και οχι μονο σε τιμες. Κυκλοφοριες, εκδοσεις, παλιοτερα τα 50Hz και οι μαυρες μπαρες πανω κατω και αλλα τετοια ωραια. Γενικα μονο Japan και America εχουν σωστη υποστηριξη και τιμολογηση (και παντα βαση εισοδηματων) σε σχεση με οπουδηποτε αλλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Νομίζω εσύ είσαι λάθος. Κάθε βδομάδα βλέπω 3DS παιχνίδια σε υψηλές θέσεις στα UK Charts και επίσης και στο vgchartz έχουν κάνει πολύ καλές πωλήσεις αν τις συγκρίνεις με αυτές του psp, που το psp έχει πουλήσει τα 3πλάσια νούμερα σε κονσόλες (εντάξει με το DS που έχει 150εκ. κονσόλες δεν μπαίνω καν στον κόπο να το συγκρίνω). http://www.vgchartz.com/gamedb/?name=&publisher=&platform=3DS&genre=&minSales=0&results=200 http://www.vgchartz.com/gamedb/?name=&publisher=&platform=PSP&genre=&minSales=0&results=200 jesus..... συγκρίνεις psp sales με 3ds sales?σοβαρά τώρα... really? είδες κάναν νέο σοβαρό τίτλο για Psp να κυκλοφορεί? το 3ds έχει new games, λογικό να πουλάνε περισσότερο απο το psp και ας έχει μεγαλύτερο install base το psp. δεν μιλάμε για hardware sales αλλα για Software sales. ας δούμε το fire emblem http://www.vgchartz.com/game/70704/fire-emblem-kakusei/ 0.23 σε αμερική 0.50 σε ιαπωνία 0.10 στον υπόλοιπο κόσμο. ευρώπη ακόμα δεν έχει. σοβαρά τώρα? αυτές τις θεωρείς καλές πωλήσεις?, η νιντέντο ίσως να είναι ευχαριστημένη γιατί ξεπέρασε τα fire emblem στις home consoles αλλα σε λίγο και τα άλλα των φορητών, εγώ όμως δεν είμαι ευχαριστημένος.αν σκεφτείς οτι το 3ds έχει πουλήσει 30εκ και μόνο 1 στους 30 έχει αγοράσει το fire emblem εμένα μου λέει πολλά, http://www.vgchartz.com/game/51836/luigis-mansion-dark-moon/ 1.3εκ sales παγκοσμίως το Luigi. 1 στους 30 πάλι... αν εξαιρέσεις τίτλους bundled όπως το mario land/mario kart/nsmb2 που τα έχει 1 στους 4-6 και το animal crossing που το έχει στην ιαπωνία 1 στους 2(wtf animal crossing,απίστευτες πωλήσεις) οι άλλοι τίτλοι δεν έχουν καλά ratios. εσύ κοιτάς τις γενικές πωλήσεις εγώ κοιτάω ανάλογα με τα hardware sales, όσοι έχουν 3ds έχουν ΛΙΓΑ παιχνίδια και αυτό είναι fact, άρα οι πωλήσεις είναι λίγες σε σχέση με αυτό που θα μπορούσαν να ήταν αν ήταν φτηνότερα τα παιχνίδια.τι με νοιάζει αν ένα παιχνίδι του 3ds είναι πρώτο στα charts (αφού δεν έχει ανταγονισμό το 3ds ο κόσμος έχει παρατήσει τις main consoles περιμένει Ps4-xbox, wii u δεν υπάρχει game, Psvita =dead ,τι περιμένεις?) ειδικά τους μεγάλους τίτλους της νιντέντο 1ας στους 3-4 πρέπει να τους έχει.και αυτό δεν το βλέπω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
screaming_trees Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 jesus..... συγκρίνεις psp sales με 3ds sales?σοβαρά τώρα... really? είδες κάναν νέο σοβαρό τίτλο για Psp να κυκλοφορεί? το 3ds έχει new games, λογικό να πουλάνε περισσότερο απο το psp και ας έχει μεγαλύτερο install base το psp. δεν μιλάμε για hardware sales αλλα για Software sales. ας δούμε το fire emblem http://www.vgchartz.com/game/70704/fire-emblem-kakusei/ 0.23 σε αμερική 0.50 σε ιαπωνία 0.10 στον υπόλοιπο κόσμο. ευρώπη ακόμα δεν έχει. σοβαρά τώρα? αυτές τις θεωρείς καλές πωλήσεις?, η νιντέντο ίσως να είναι ευχαριστημένη γιατί ξεπέρασε τα fire emblem στις home consoles αλλα σε λίγο και τα άλλα των φορητών, εγώ όμως δεν είμαι ευχαριστημένος.αν σκεφτείς οτι το 3ds έχει πουλήσει 30εκ και μόνο 1 στους 30 έχει αγοράσει το fire emblem εμένα μου λέει πολλά, http://www.vgchartz.com/game/51836/luigis-mansion-dark-moon/ 1.3εκ sales παγκοσμίως το Luigi. 1 στους 30 πάλι... αν εξαιρέσεις τίτλους bundled όπως το mario land/mario kart/nsmb2 που τα έχει 1 στους 4-6 και το animal crossing που το έχει στην ιαπωνία 1 στους 2(wtf animal crossing,απίστευτες πωλήσεις) οι άλλοι τίτλοι δεν έχουν καλά ratios. εσύ κοιτάς τις γενικές πωλήσεις εγώ κοιτάω ανάλογα με τα hardware sales, όσοι έχουν 3ds έχουν ΛΙΓΑ παιχνίδια και αυτό είναι fact, άρα οι πωλήσεις είναι λίγες σε σχέση με αυτό που θα μπορούσαν να ήταν αν ήταν φτηνότερα τα παιχνίδια.τι με νοιάζει αν ένα παιχνίδι του 3ds είναι πρώτο στα charts (αφού δεν έχει ανταγονισμό το 3ds ο κόσμος έχει παρατήσει τις main consoles περιμένει Ps4-xbox, wii u δεν υπάρχει game, Psvita =dead ,τι περιμένεις?) ειδικά τους μεγάλους τίτλους της νιντέντο 1ας στους 3-4 πρέπει να τους έχει.και αυτό δεν το βλέπω. Το Site που χρησιμοποιείς δεν είναι από τα πιο αξιόπιστα. Το diablo 3 μόνο 3.1m πωλήσεις; Το witcher 2 μόνο 1.45m σε xbox και pc μαζί;. Οι αριθμοί αυτοί είναι τελείως λάθος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα