skanjos Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Σοβαρά? τελευταία φορά που πήρα τίτλο απο το amazon.co.uk είχε μεταφορικά ,πραγματικά δεν το ήξερα.και είχε και βαρβάτα μεταφορικά καμιά 3λίρες ,πριν κανα 1.5-2 χρόνια. μια χαρά,αλλα πάλι δεν δίνω 40ε ντούκου. btw το καινούριο fire emblem θα το παίξω στο casual mode, να μην πεθαίνουν οι χαρακτήρες, κάποιος μπορεί να πει "μα δεν θα είναι fire emblem έτσι" κιόμως όταν πέθαινε χαρακτήρας στα παλιά πάντα reset έκανα ,τους ήθελα όλους ζωντανούς,πιστέυω αυτό το είχαν απο παλιά σαν element για να μακραίνει ο χρόνος παιχνιδιού,πλέον δεν χρειάζεται έχεις άποιρα πράγματα να κάνεις, εκτός απο τα dlc που θα έχει με τους 120+ εξτρά χαρακτήρες (γιατί δίνουν μόνο + 20 θέσεις για εξτρά χαρακτήρες δεν μπορώ να καταλάβω,εγώ ήθελα άνετα 50...)για να μαξάρεις έναν χαρακτήρα πρέπει να τον πάς όχι μόνο 20-20 στο 1 class αλλα 20-20 και στα 3 που του δίνονται γιατί κρατάει τα skills,και χαρακτήρες όπως ο βασικός που φτιάχνεις και το παιδί του μπορεί να πάρει όλα τα classes οπότε αν θες να τον μαξάρεις θες άποιρες ώρες. 2 classes είναι μόνο απο Dlc ξεχωριστά για κάθε φύλο, dread knight και bride ,και tactician είναι μόνο το αβαταρ και το παιδί του αργότερα ,btw πάντα μαρέσει να παίζω με female characters,ειδικά σε mmos,δεν γουστάρω να βλέπω geow τύπους θέλω να βλέπω Boobies τόσο απλά. αλλα σε αυτό το παιχνίδι μάλλον θα κάνω male avatar,ο λόγος είναι το mariege system ,δεν θέλω να την παντρέψω με κανέναν την δική μου χαχαχα,ενώ αν κάνω male θα έχω επιλογές χαχαχαχα(pervert mode off) myrmidon μάλλον class change απο την αρχή ,είναι το αγαπημένο μου class στο fire emblem με 2ο το sniper,είχα κάνει έναν rolf στο radiant dawn,με adept-vantage και τα έριχνε όλα απο 3 κουτάκια μακριά (sniper)και δεν τον πετύχενε τπτ και με το double bow στο τέλος είχε 50% crt και είχε το 2ο damage μετά τον cahegais. φυσικά έδωσα το alondite σε έναν sword slayer(myrmidon upgrade) και έκοβε πέτσες χαχαχαχα. αααααααααα ,πιάνω τώρα του gba ένα παλιό fire emblem,cant wait για τις 19... Επεξ/σία 6 Απριλίου 2013 από skanjos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 το last reward αξιζει σαν game? το βρηκα 21 λιρες amazon.uk λιγα βιντεο που ειδα μου φανηκε οτι εχει καλη ατμοσφαιρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 μπορείς να δοκιμάσεις το demo,όλοι λένε πάρα πολύ καλά λόγια,adventure είναι με πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία. btw στο skroutz το fire emblem 50ε σε όλα τα μαγαζιά στην Ελλάδα 43ε στο seven, μάλλον για εκεί την κόβω την δουλειά μιας και υπάρχει και το "σκοτωμα" the game Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Και εδω στο Cyprus το fire emblem στα 50 ερχεται στα public. Θα σκοτωσω μπολικα παιχνιδια για να το αποκτησω. Δυστυχως θα σκοτωσω και παιχνιδια που δεν εχω τελειωσει ακομα αλλα...τι να κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Το Last Reward το ξεκίνησα στο Vita. Δεν μου άρεσε καθόλου και μου φάνηκαν πολύ δύσκολοι οι γρίφοι του και το διέγραψα. Δεν νομίζω να ξανασχοληθώ. Και εδω στο Cyprus το fire emblem στα 50 ερχεται στα public. Θα σκοτωσω μπολικα παιχνιδια για να το αποκτησω. Δυστυχως θα σκοτωσω και παιχνιδια που δεν εχω τελειωσει ακομα αλλα...τι να κανω? Να τα τελειώσεις πρώτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Not enough time!!! εδώ τελείωσα όλα τα fire emblem απο wii-gcb-ds-gba και τώρα έπιασα για λίγο το ffix και λέω wtf δεν προλαβαίνω μέχρι την παρασκευή και το παράτησα χαχαχα. τόσο πολύ είχα να περιμένω παιχνίδι απο το diablo 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Ακριβως, αφου δεν τα τελειωσα ακομα τοτε δεν προκειται να τα τελειωσω ποτε οποτε τζαμπα τα πληρωσα, τζαμπα τα κραταω. Τουλαχιστον ας πανε σε ενα παιχνιδι που σιγουρα θα ασχοληθω μαζι του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Ναι τα rpg γενικώς είναι χρονοβόρα παιχνίδια. Όλα τα παιχνίδια που έχετε και θέλετε να δώσετε rpg είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guardianx71 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Να ρωτήσω και εγώ κάτι ρε παιδιά ? Πόσο τα αγοράζουν τα μεταχειρισμένα games τα seven και public? Γιατί αν είναι σαν το cashback του amazon δεν συμφέρει καθόλου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 σκότωμα είναι το Pes 2013 επειδή το κέρδισα σε διαγωνισμό το έδωσα 27ε για να πάρω το manager τον δεκέμβριο(ναι βαριέμαι να ψάξω για άτομο να πουλήσω πράγματα.)αλλα τα περισσότερα γύρω στα 5-7ε τα πέρνουν. το αστείο είναι οτι τα περισσότερα παιχνίδια μου δεν τα πέρνουν γιατί δεν τα έχουν στις λίστες τους ,agarest zero-disgaea4-valkyria chronicles δεν τα πέρνουν ,οπότε μένω μόνο με metal gear 4-pes 2009 και zelda ocarina για σκότωμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guardianx71 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Skanjos το pes 09 το δέχομαι να δίνουν τόσα , αλλά αν το ocarina είναι το 3ds σε ικετεύω να μην το δώσεις τόσο . Για όνομα , προτιμάω να το αγοράσω (και ότι άλλο rpg έχεις για 3δσ) εγώ στα διπλάσια παρά να τους το δώσεις σε τιμή σκότωμα και μετά να το πουλάνε κοντά στα 30 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 φίλε guardianx το οκαρίνα το τερμάτισα 1 φορά στο N64 και 2 στο 3ds,δεν το ξαναπαίζω,συλλογή δεν κάνω, +κάποτε θα σπάσει η κονσόλα και θα το έχω, 30ε το αγόρασα δεν με χαλάει να το σκοτώσω στα 10ε. και τόσο θα έπρεπε να πηγαίνουν οι μεταχειρησμένοι τίτλοι 3ds και στα forum,βλέπω να ζητάνε και εδώ σε αγγελίες 12ε για το shinobi ενώ κάνει 5λίρες καινούριο... ή 30ε για super mario 3d.... τέσπα 10/10 το fire emblem απο το eurogamer.μιλάμε για έπος πραγματικά.δεν μπορώ να περιμένω http://www.eurogamer.net/articles/2013-04-15-fire-emblem-awakening-review Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guardianx71 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Βρε δεν αντιλέγω ότι εκεί γύρω θα έπρεπε να ήταν , αυτό που λέω είναι ναι μεν εσύ τόσα (και λιγότερα) θα πάρεις δίνοντας στα 7 , αλλά αυτοί θα το πουλήσουν στα 4πλάσια μετά 5-10 ευρώ κάτω από την τιμή του καινούριου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Βρε δεν αντιλέγω ότι εκεί γύρω θα έπρεπε να ήταν , αυτό που λέω είναι ναι μεν εσύ τόσα (και λιγότερα) θα πάρεις δίνοντας στα 7 , αλλά αυτοί θα το πουλήσουν στα 4πλάσια μετά 5-10 ευρώ κάτω από την τιμή του καινούριουΔεν υπαρχει ομως αλλος τροπος για να πουληθουν αυτα τα παιχνιδια. Ναι οκ στην Ελλαδα γινεται, βρισκεις ευκολα σχετικα αγοραστες και σιγουρα θα τα πουλησεις σιγα σιγα σε καλυτερες τιμες απο οτι να τα δωσεις για σκοτωμα σε seven ή public. Αν ομως θελεις κατι ΤΩΡΑ δεν μπορεις να περιμενεις τοσο. Πραγματικα θες να τα δωσεις και να τελειωνεις. Γενικα παντως συμφωνουμε οτι η πολιτικη τους στην αγορα και πωληση παιχνιδιων ειναι απατεωνια. Στην Αγγλια τουλαχιστον τα αγοραζουν φτηνα αλλα τα πουλαν και φτηνα. Οχι στο αγοραζει 5 ευρω και το πουλαει μετα αυτος 30. Αγγλια το πουλας 5 και αυτος μετα το πουλαει 15-20 μαξ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Έριξα μια ματιά στις τιμές των παιχνιδιών στην Αγγλία και τα πράγματα είναι τραγικά. Πέρα του Zelda που βρίσκεται στις 20 λίρες όλα τα άλλα αξιόλογα παιχνίδια κοστίζουν 30 λίρες και πάνω. Με τέτοιες κινήσεις ναι δεν πρόκειται να πληρώσω παιχνίδια σε φορητή. Όχι 35-40 ευρώ για φορητό παιχνίδι. Για τις οικιακές πόσο πρέπει να κοστίζουν δηλαδή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα