skanjos Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 gkalas στα 20-25ε πρέπει να είναι τα handheld games λόγο του χαμηλού development cost αντε 30ε βαριά βαριά για τους πολύ δυνατούς τίτλους,όχι στα 50 για κανένα λόγο,37ε εγώ δεν θα τα έδινα με τπτ για το luigis mansion 2 αν και μου άρεσε το 1. btw new update ,μπορείτε να αναβαθμίσετε και να κατεβάσετε 2 tools,ένα save trade για το monster hunter wii u to 3ds,και ένα save trader για catridge to digital release, άποψη μου κατεβάστε τα τώρα και τα 2 ,μικρά είναι σε μέγεθος και δεν ξέρουμε αν έχουν τυχών valnuabilities για το hacking της κονσόλας στο μέλλον που αν έχουν θα τα αποσύρουν απο το shop μόλις ανακαλυφτεί κάτι τέτοιο. btw κατέβασα και το demo απο heroes of ruin,τραγικός κλώνος diablo,και ένα μυστήριο το demo θέλει online connection για το παίξεις ,δεν ξέρω αν έτσι είναι και το full game ,πάντως θα είναι αστείο αν όντως είναι και σαν το Diablo 3 σε αυτόν τον τομέα. α και το digital release του resident evil revelations στις 25λίρες,καλούτσικη τιμούλα για digital release,το συγκεκριμένο πλέον θα περιμένω να το παίξω στις κονσόλες σε hd,αλλιώς έχει καιρό που σκέφτομαι να το τσιμπήσω όταν θα έπεφτε κάτω απο τα 25ε. btw για μένα σίγουρες αγορές είναι μόνο 3 στο 3ds. fire emblem-pokemon y-bravery default για τπτ άλλο που έχει ανακοινωθεί δεν δίνω πάνω απο 15-20ε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 37 ευρω εσκασα.Ποσο πιο κατω δηλαδη?Πολλα ειναι για φορητο. Αν και προσωπικα δεν μετραω με το μεγεθος σε megabytes για τις τιμες αλλα για την αξια του ως παιχνιδι θεωρω οτι τα 37 ειναι υπερβολικα πολλα για τον συγκεκριμενο τιτλο. Ακομα και για το fire emblem ειναι πολλα αλλα τι να κανω που εχω σκαλωμα με τον συγκεκριμενο τιτλο και ειναι απο τους λιγους τιτλους που πραγματικα θα πληρωσω το 50άρικο οπου και να το δω. Απο τη στιγμη που μιλαμε για φορητο μηχανημα ομως οι τιτλοι ΑΑΑ δεν θα επρεπε να ξεπερνανε τα 25 ευρω (καινουργια κυκλοφορια) ενω οι περισσοτεροι τιτλοι θα επρεπε να βρισκονται στην κατηγορια των 15-20 ευρω σαν νεες κυκλοφοριες. Γιατι οπως και να το κανουμε δεν νοιωθεις οτι παιρνεις τα ιδια αν πληρωσεις 50 ευρω για ενα Ni no kuni και τα ιδια για το Tales of the abyss. Και τα 2 ειναι πολυ καλα παιχνιδια αλλα το ενα ειναι καλυτερο και πολλες φορες ακριβοτερη παραγωγη σε σχεση με το αλλο. Απο που και ως που να πληρωσεις τα ιδια? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Πλακα κανετε προφανως ε?Μιλατε για το ποσο θα επρεπε να ειναι τα παιχνιδια ή ποσο τα παιρνουμε?Συμφωνω οτι στις handheld δε θα επρεπε να ειναι πανω απο 25 αλλα απο τη στιγμη που ειναι τι πρεπει να κανω,να σταματησω να παιρνω παιχνιδια στις handheld που εχω?Η τιμη του ειναι μια χαρα σε σχεση με αυτες που τη βρισκω στην Ελλαδα και διαφωνω τιγκα οτι ο συγκεκριμενος τιτλος δεν αξιζει.Εχω παιξει ολα τα ΑΑ του 3ds και ειναι στανταρ ενα απο αυτα.Επισης με το σκεπτικο σας μην αγορασετε ουτε το fire emblem,περιμεντε 5 χρονια να πεσει στα 25. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vfragos Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Πλακα κανετε προφανως ε?Μιλατε για το ποσο θα επρεπε να ειναι τα παιχνιδια ή ποσο τα παιρνουμε?Συμφωνω οτι στις handheld δε θα επρεπε να ειναι πανω απο 25 αλλα απο τη στιγμη που ειναι τι πρεπει να κανω,να σταματησω να παιρνω παιχνιδια στις handheld που εχω?Η τιμη του ειναι μια χαρα σε σχεση με αυτες που τη βρισκω στην Ελλαδα και διαφωνω τιγκα οτι ο συγκεκριμενος τιτλος δεν αξιζει.Εχω παιξει ολα τα ΑΑ του 3ds και ειναι στανταρ ενα απο αυτα.Επισης με το σκεπτικο σας μην αγορασετε ουτε το fire emblem,περιμεντε 5 χρονια να πεσει στα 25. Με αυτό το σκεπτικό καλύτερα να μην αγοράσουν καν φορητή κονσόλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 gkalas αυτό ακριβώς πρέπει να κάνουμε, να μην αγοράσουμε τπτ, δεν είναι τυχαίο οτι εγώ έχω μόνο το Ocarina . μόνο έτσι θα καταλάβουν να ρίξουν τις τιμές, δεν γίνεται με τόσο low budget games να βάζουν τέτοιες τιμές, το fire emblem άστο ,είναι μια κατηγορία απο μόνο του, είναι παιχνίδι που δίνει μέσω όρο τουλάχιστον 30-40 ώρες gameplay,και το συγκεκριμένο έχει ήδη άρκετα dlc packs και bonus με το spotpass,αλλα είναι όπως το λες ίσως και αυτό να μην αξίζει 50ε,ούτε εγώ θα σκάσω τόσα θα σκοτώσω 2-3 παιχνίδια να πιάσουν 25ε και θα δώσω άλλα 25ε, απο την τσέπη μου 50ε έχω να δώσω για παιχνίδι απο το Import του demon souls απο ασία.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Ξαναλεω οτι συμφωνω απολυτα μαζι σας οτι η ανωτερη τιμη που θα επρεπε να υπαρχει σε παιχνιδια φορητων ειναι τα 25 αντε 30 ευρω αλλα επειδη δεν ειναι ετσι κοιταω να βρισκω οσο πιο καλες τιμες γινεται ωστε να χαρω τα παιχνιδια.Με το σκεπτικο σας βεβαια (δεν ειναι λαθος παντως) δε θα επρεπε καν να εχετε παρει κονσολα και οχι μονο φορητη αλλα και απο τις αλλες.Η Nintendo παντως το εχει σκισει το θεμα με τις τιμες. Skanjos και εγω καπως ετσι κανω με τα παιχνιδια στο 3ds.Τα παιρνω οσο τα παιρνω και αφου τα τερματισω τα πουλαω 5-10 ευρω κατω για να παρω εναν αλλον τιτλο.Εχουν πεσει αφραγκιες τεραστιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Πλακα κανετε προφανως ε?Μιλατε για το ποσο θα επρεπε να ειναι τα παιχνιδια ή ποσο τα παιρνουμε?Συμφωνω οτι στις handheld δε θα επρεπε να ειναι πανω απο 25 αλλα απο τη στιγμη που ειναι τι πρεπει να κανω,να σταματησω να παιρνω παιχνιδια στις handheld που εχω?Η τιμη του ειναι μια χαρα σε σχεση με αυτες που τη βρισκω στην Ελλαδα και διαφωνω τιγκα οτι ο συγκεκριμενος τιτλος δεν αξιζει.Εχω παιξει ολα τα ΑΑ του 3ds και ειναι στανταρ ενα απο αυτα.Επισης με το σκεπτικο σας μην αγορασετε ουτε το fire emblem,περιμεντε 5 χρονια να πεσει στα 25.Δυστυχως οι οικονομικες δυνατοτητες του καθενα μας αλλαζουν. Ειδικα στο μπουρδελο που ζουμε. Πριν 2 χρονια μπορουσα να διαθετω περι τα 100 ευρω το μηνα για gaming. Πλεον δεν μου περισευουν ουτε 10 το μηνα για τον ιδιο σκοπο και γι αυτο το 2013 δεν εχω αγορασει τιποτα και για ολοκληρη τη χρονια δεν προβλεπεται να αγοραζω πανω απο 2 τιτλους. Και τους 2 αυτους τιτλους θα τους πιασω μονο δινοντα παλιοτερα παιχνιδια μου για να μειωσω το κοστος αλλιως και παλι δεν μπορω να παρω ουτε αυτους τους 2 τιτλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δυστηχως μια απο τα ιδια και εγω οικονομικα αλλα το παιχνιδακι το περιμενα σα τρελος μιας και ειχα λατρεψει του Gamecube και το πηρα στα καπακια.Το κακο ειναι οτι δεν εχει σπασει ουτε το wii u ουτε το 3ds και πρεπει να σκαω φραγκα.PS3 και Xbox 360 τα εχω φλασαρισμενα και γλυτωνω τουλαχιστον απο κει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Project X zone στις 25 του Ιουνη στην Αμερικη και Shin megami tensei 4 και αυτο μεσα στο καλοκαιρι παλι για Αμερικη. Θελω να πιστευω οτι συντομα μετα απο αυτα θα εμφανιστουν και ευρωπαικες εκδοσεις. Γαμω το region lock μου μεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guardianx71 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Fire Emblem awakening 39 ευρώ στο amazon.co.uk με preorder για 19 του μηνός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Fire Emblem awakening 39 ευρώ στο amazon.co.uk με preorder για 19 του μηνός λάθος είσαι, 33 λίρες χωρίς έξοδα αποστολής που αν δεν κάνω λάθος είναι 3-5 λίρες για το amazon για games. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Εμενα δεν ειχε εξοδα αποστολης το luigi απο απο το amazon. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdanasto Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 λάθος είσαι, 33 λίρες χωρίς έξοδα αποστολής που αν δεν κάνω λάθος είναι 3-5 λίρες για το amazon για games. Δεν υπάρχει χρέωση μεταφορικών όταν η παραγγελία ξεπερνά τις 20 λίρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guardianx71 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 λάθος είσαι, 33 λίρες χωρίς έξοδα αποστολής που αν δεν κάνω λάθος είναι 3-5 λίρες για το amazon για games. Για να είμαι ακριβής , 39.86 Euro με την διαφορά του ΦΠΑ , από το τελευταίο βήμα η τιμή , με free μεταφορικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 λάθος είσαι, 33 λίρες χωρίς έξοδα αποστολής που αν δεν κάνω λάθος είναι 3-5 λίρες για το amazon για games. Σκαντζε εχει δικιο ο αναστο. δε ξερω ομως αν το ποσο ειναι 20 η 25 λιρες. Καποτε ηταν 25 για να μη πληρωνεις μεταφορικα. Οπως επισης εχει δικιο και ο γκαρντιαν. Θα πληρωσεις κατι παραπανω απο την απλη μετατροπη συναλλαγματος λογω διαφορας φπα. 19% με 23% νομιζω. επισης αν αγορασεις απο αμαζον μη ξεχασεις να βαλεις το currency converter στο off γιατι αν το βαλεις on τοτε πληρωνεις και προμηθειες μετατροπης (σου ερχεται πιο ακριβα με το on) Αυτο ομως ισχυει εαν ο πωλητης ειναι το ιδιο το αμαζον. Αν ειναι καποιος συνεργαζομενος τοτε κατα 90% πληρωνεις μεταφορικα ανεξαρτητως ποσου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα