Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Topic

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ευκαιρία θάψτε το 3ds μπας και το vita πάρει κάνα sale!!

χαχαχαχα. τα έλεγα απόταν ανακοινώθηκε για το castelvania οτι θα ήταν τραγικό, god of war 2d etc. όποιος γνωρίζει απο castelvania και είναι fan της σειράς μόνο το περίμενε το συγκεκριμένο δεν μπορείς να πεις..

Φίλε μόνο το 3DS δεν ήθελα να θάψω όταν το γραψα. Απλά μου έκανε εντύπωση, νόμιζα πως θα ήταν παιχνιδάρα (δεν είχα δει ουτε video ουτε τιποτα, οτι ακουσα απο αλλους). Από ότι βλέπω μόνο το IGN του έβαλε τόσο λίγο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Χεσε τις βαθμολογιες. Διαβασε τι γραφει το review. Το IGN εχει πολυ καλυτερα εμπεριστατομενο το review του απο οτι εχει το Eurogamer παραδειγμα. Οι βαθμολογιες επισης δεν σημαινουν τιποτα γιατι τα πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα καποιου τιτλου ειναι διαφορετικα για τον καθε reviewer.

Σαν παραδειγμα θα σου αναφερω το Devil May Cry το τελευταιο. Ειναι καλο παιχνιδι? Ναι ειναι αλλα στο review μου πανω απο 5 δεν θα του εβαζα γιατι ειναι καλο παιχνιδι (κοντα στο 7-8) αλλα σαν DMC ειναι απογοητευση. Ποιο ειναι λοιπον το συμπερασμα που βγαζεις απο την βαθμολογια που του εδωσα? Οτι ειναι καλο παιχνιδι ή οτι ειναι απλα μια μετριοτητα? Ετσι και το Castlevania του 3DS, μπορει σαν παιχνιδι να ειναι καλο αλλα σαν Castlevania να μην λεει και πολλα ή το αναποδο να ειναι δηλαδη καλο σαν Castlevania απο αποψη ατμοσφαιρας και ιστοριας αλλα να εχει χαλια gameplay.

Αφηστε λοιπον τις βαθμολογιες στην ακρη γιατι δεν σημαινουν τιποτα για κανεναν και ειναι καθαρα παραγοντας για μικρα παιδακια που θελουν να τις μετρησουνε.

• Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...

σήμερα τσέκαρα τις τιμές στην Ελληνική αγορά και πρόσεξα μια προσφορά για το kid icarus στα 25ε ,δείτε στο skroutz. 

λογική τιμή για πρωτοκλασάτο τίτλο της νιντέντο αν δείτε οτι όλα τα άλλα μαγαζιά το έχουν στα 37. είναι ένα απο τα παιχνίδια που θέλω στο 3ds αλλα πάλι σκέφτομαι αξίζει 25ε? ειδικά με το fire emblem να έρχεται σε λίγες μέρες.

Κρατα για το fire emblem...αφου το παρεις τοτε περασε σε αλλο τιτλο. Ειναι ο μοναδικος λογος που δεν εχω τσιμπησει ακομα το Persona 4 golden για το PSV μου. Προτιμω να τα σκασω για το fire emblem που ειναι για εμενα νεος τιτλος. Αφου το ξερεις και εσυ οτι δεν θα αντεξεις αμα το δεις να καθεται σε κανενα ραφι και θα βριζεις αν δεν εχεις τα φραγκα να το παρεις.

το συγκεκριμένο fire emblem ακούγεται οτι τα σπάει άσχημα.περιμένω και τόσο καιρό...καταραμένοι ευρωπαίοι με τις γλώσσες σας,δώστε αγγλικά και τελειώνετε, δεν θα σπάσει να είναι ρεγιον φρεε....

Πραγματι ειναι περα για περα εκνευριστικο και δεν κερδιζουμε και τιποτα με την αναμονη. Μονο και μονο για τις γλωσσες. Ρε πουστηδες, βγαλτε το παιχνιδι κανονικα την ιδια που εχουν και οι αμερικανοι τουλαχιστον στις χωρες που δεν εχετε σκοπο να κανετε μεταφραση. Αντε στο διαολο δηλαδη.

• Moderators

σήμερα τσέκαρα τις τιμές στην Ελληνική αγορά και πρόσεξα μια προσφορά για το kid icarus στα 25ε ,δείτε στο skroutz. 

λογική τιμή για πρωτοκλασάτο τίτλο της νιντέντο αν δείτε οτι όλα τα άλλα μαγαζιά το έχουν στα 37. είναι ένα απο τα παιχνίδια που θέλω στο 3ds αλλα πάλι σκέφτομαι αξίζει 25ε? ειδικά με το fire emblem να έρχεται σε λίγες μέρες.

Το Kid Icarus για μένα είναι χαλαρά στα 10 καλύτερα παιχνίδια του 3DS τη δεδομένη στιγμή. Στα 25 ευρώ είναι καλό bargain, τσίμπα το.

On the other hand, το Fire Emblem θα είναι χαλαρά στα 5 καλύτερα παιχνίδια του 3DS, όταν κυκλοφορήσει. :Ρ

15 λίρες το mgs3 στο Shopto, παλικάρια γράφετε και εσείς καμια προσφορά αν δείτε μπορεί να ενδιαφέρει κανέναν. εμένα με σειρά πρωτερεότητας είναι τα παρακάτω

fire emblem 

nsmb2 

mario kart 

super mario 3d 

tales of abyss

kid icarus 

έχει παιχνιδάρες το 3ds,έχω μόνο το ocarina,λογικά θα τα σκάσω για το fire emblem αλλα άλλο δεν αγοράζω με αυτές τις τιμές,ίσως αν βρω κάτι στα 15ε απο τα παραπάνω,καιρός να σπάσει η κονσόλα μάλλον... btw αν είχαν 15-20ε τα συγκεκριμένα θα τα είχα αγοράσει όλα μέχρι τώρα ,την έχω την κονσόλα Day1.κερδισμένη η χαμένη βγαίνει η νιντέντο έτσι? τουλάχιστον έτσι δεν έχεις και τύψεις μετά ...

• Like 1

15 λίρες το mgs3 στο Shopto, παλικάρια γράφετε και εσείς καμια προσφορά αν δείτε μπορεί να ενδιαφέρει κανέναν. εμένα με σειρά πρωτερεότητας είναι τα παρακάτω

fire emblem 

nsmb2 

mario kart 

super mario 3d 

tales of abyss

kid icarus 

έχει παιχνιδάρες το 3ds,έχω μόνο το ocarina,λογικά θα τα σκάσω για το fire emblem αλλα άλλο δεν αγοράζω με αυτές τις τιμές,ίσως αν βρω κάτι στα 15ε απο τα παραπάνω,καιρός να σπάσει η κονσόλα μάλλον... btw αν είχαν 15-20ε τα συγκεκριμένα θα τα είχα αγοράσει όλα μέχρι τώρα ,την έχω την κονσόλα Day1.κερδισμένη η χαμένη βγαίνει η νιντέντο έτσι? τουλάχιστον έτσι δεν έχεις και τύψεις μετά ...

Την καλυτερη δουλεια κανεις και ψαχνεις παιχνιδια σε λογικες τιμες. Καποιες τιμες που αξιωνουν ειναι πολυ ψηλα και δεν αξιζει, οσο καλο και να ειναι το παιχνιδι (εκτος και αν φτανεις σε οργασμο σκεφτομενος καποιο παιχνιδι οπως εκανα εγω με τα Command & Conquer πριν χρονια :P )

Skanjos αν σε ενδιαφερει πολυ καποιο παιχνιδι (η καποια λιστα με καλα games) πες μου μηπως τα βρω εδω μεταχειρισμενα (η καινουρια) και στα φερω σε καλυτερη τιμη.

μην κάνετε Update τα 3ds , ξέρω σε 2 μέρες στις 28 θα έχει βγει το fire emblem demo για ευρώπη αλλα μην κάνετε update ,η τρύπα που βρήκαν οι neimod-yellow8 έκλεισε ,είναι τραγικοί οι τύποι,γιατί? γιατί πίστευαν οτι θα κρατούσαν το παιχνίδι κρυφό απο την νιντέντο για αρκετό καιρό(σε τόσους "hackers" το είπαν ,ένας να ήταν fake η νιντέντο διόρθωνε την τρύπα άνετα)

τα "άσχημα" ίσως όμως να είναι καλά νέα, γιατί? γιατί επιτέλους λογικά θα το δώσουν στον κόσμο το exploit και εφόσον έχουμε kernel access μπορεί να δούμε iso loader απο κάποιον Hacker που είναι υπέρ της πειρατίας. 

γιαυτό κρατήστε όσοι θέλετε το firmware του 3ds σας πίσω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...