Bourdoulas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Όσον αφορά την δεύτερη παράγραφο δεν αποτελεί και σοβαρό ατού για τη Nintendo πόσο μάλλον για εμάς! Και εγώ σταματήσει να αγοράζω παιχνίδι της Nintendo. Δεν είναι δυνατόν να τα χρεώνει τόσο πολύ, ειδικά τίτλους που έχουν βγει εδώ και χρόνια. Αλλά για να το κάνει αυτό σημαίνει ότι βρίσκει και τα κάνει. Αν δεν είχε ανταπόκριση αυτή η πολιτική, τότε θα βλέπαμε μια τεράστια μείωση όπως έγινε και το 3DS, όταν είδε τις πωλήσεις να πιάνουν πάτο (το μόνο που δεν πιάσανε είναι φτιάρι για να πάνε ακόμα πιο κάτω!). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 προσωπικά πιστέυω η νιντέντο χάνει πωλήσεις με αυτή τη στρατιγική ,ίσως να μιλάω μόνο για μένα, αλλα εκεί που θα μπορούσα να έχω τουλάχιστον 6-7 games,τώρα έχω 1,γιατί κάτω απο 30ε βρίσκεις μόνο Shovelware. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Συμφωνοι, εχω 3 παιχνιδια μονο για το 3ds τη στιγμη που θα μπορουσα με ανεση να εχω 10+ γιατι ολα τα παιχνιδια τα πληρωσα σε τιμες 30+. Δεν θελω να δω την Nintendo να παθαινει ζημια αλλα θα ηθελα να την δω να τρωει ενα καλο τραμπακουλο ετσι ωστε να αναθεωρησει καποια πραγματα και ειδικα στην τιμολογιακη πολιτικη της χρειαζεται ριζικα αλλαγη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 το kid icarus στο amazon.uk 22.55 λιρες αλλα stock σε 15 μερες εγω το τσιμπισα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skar1983 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 νιντυ απο καιρο του nes-gba βαρουσε τις τιμες της και συνεχιζει μεχρι σημερα.... οποτε και να σπανε οι κονσολες της αυτη εκει τον χαβα της... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 ευτυχως βγαζει καμια προσοφρα το amazon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heyou Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Ισχύει αυτό το "CPU 1 GHz Dual-Core ARM11 MPCore" που αναφέρεται στη σελίδα του 3DS στο wikipedia? http://en.wikipedia.org/wiki/Nintendo_3ds Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δεν υπαρχει λογος να μην ισχυει αλλα τι σημασια εχει? Φερτε μου το Fire Emblem λεμε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heyou Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δεν υπαρχει λογος να μην ισχυει αλλα τι σημασια εχει? Φερτε μου το Fire Emblem λεμε! και ολοκαίνουριο Zelda θα συμπλήρωνα εγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Επαιξα το ocarina of time δεν ειχα πριν επεαφη με zelda μου φανηκε βαρετο και παιδικο δε ξερω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Προφανως δεν επαιξες αυτο το παιχνιδι αλλα αλλο.Δες καλυτερα τον τιτλο που εβαλες στο 3ds σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Εντάξει γούστα είναι αυτά. Βαρετό δεν είναι (είπαμε γούστα) αλλά παιδικό σίγουρα είναι. Αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν είναι αρνητικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 παιδικο γιατι ειναι??επειδη δεν εχει αιμα ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Το παιχνιδι ειναι παραμυθι. Δεν θα αρεσει σε ολους. Κανενα παιχνιδι ετσι και αλλιως δεν θα αρεσει σε ολους. Ειναι παιδικο? Ναι αλλα οχι με την ιδια λογικη που ειναι το Skylanders παιδικο. Το να μπορεσεις να ανοιξεις λιγο το μυαλο σου για να σου αρεσει ενα παιχνιδι σαν το Ζελντα τη σημερον ημερα στους νεους gamers ειναι αρκετα δυσκολο. Δεν πιστευω οτι υπαρχει σοβαρος gamer εκει εξω που δεν του αρεσει το Ζελντα ή εστω δεν αναγνωριζει το ποσο καλο ειναι και την ποιοτητα του (και ας μην ειναι για τον ιδιο, οπως το GTA ενα πραγμα). 22 του μηνα, Fire Emblem, 69 euro στην Κυπρο. Παρτε τα παπαρια μου. Amazon ή E-bay ή κατι τετοιο τελος παντων. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 τραγική η νιντέντο direct για το 3ds.... τπτ καινούριο εκτός απο ένα mario golf... τα πάντα για παιχνίδια που ξέραμε, fire emblem τον απρίλιο όπως ήδη γνωρίζουμε.(22 του μήνα νόμιζες ikaruga e?) τεράστια προσφορά το zelda ocarina digital download στις "20λίρες/30ε?" λες και 20λίρες=20ε ... και για μία μόνο εβδομάδα, λες και δεν μπορείς να πας σε κατάστημα και να το πάρεις 30ε το ocarina... μα ποσο τραγικοί είναι εκεί στην νιντέντο? θέλουν που θέλουν να διαφημίσουν τα downloadable games ας κάνουν μια νορμαλ προσφορά... πωπω δεν περίμενα τέτοια κατάντια.... περίμενα έστω ένα announcment για το bravery default για ευρώπη/αμερική...τι να πεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα