Bourdoulas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Πρέπει να περάσεις το τελευταίο firmware της κάρτας σου.
ikaruga24 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Το θελω αυτο το παιχνιδι. Μιλαμε για την μεγαλυτερη συλογη χαρακτηρων εβερ. Sega, Namco και capcom συνδιαζουν τους χαρακτηρες τους και το δινουν στην ιδια εταιρια που εφτιαξε τα καταπληκτικα Super Robot Wars στο DS για το παρακατω αποτελεσμα. http://www.youtube.com/watch?v=B3nQKML06Fk&feature=g-vrec
skanjos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 βλέπω το τραιλερ, μα πόσο μισώ τη sega που δεν έφτιαξε τα valkyria chronicles 2-3 για ps3....
ikaruga24 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Go3hvloDaCE&feature=related
skanjos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 εντάξι παιχνιδάρες θα βγουν,πιο πολύ καίγομαι για fire emblem και bravery default αλλα έχει καμια 4-5 ακόμα που είναι φανταστικά , αυτο που θα δοκιμάσω στάνταρ είναι το calcio soccer πωπω. φαίνεται φανταστικα funny game
ikaruga24 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Παιχνιδαρες θα βγουν, λεφτα δεν εχουμε να τις παρουμε. Εμενα με ενδιαφερει πρωτο απο ολα το Project X (περασα εξαιρετικες fun ωρες με τα προηγουμενα 3 και δεν παιζει να το χασω αυτο που φενεται να ειναι το καλυτερο). Απο εκει και περα Megami ten 4 (και φυσικα το 4 golden στο Vita), fire emblem και bravely default ειναι επισης αρκετα ψηλα στη λιστα. Εδω καλα καλα δεν εχω ακομα mario 3d land, mario kart, starfox, tales of the abyss που με ενδιαφερουν απιστευτα και ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΕ ΤΙΜΗ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ.
MetalGearFan Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 και φυσικα το 4 golden στο Vita undub έκδοση του PS2 στο PCSX2, μην το σκέφτεται
ikaruga24 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Το παιχνιδι το εχω ηδη παιξει στο κανονικο μου PS2, εγω το θελω ομως και σε portable μορφη και μια χαρα θα με βολεψει στο Vita. Εδω τα καλα παιχνιδια ομως και παλι για ενα remake στο 3DS. Dragon Quest 7 http://www.eurogamer.net/articles/2012-10-31-dragon-quest-7-3ds-release-teased Δεν ξερω παιδια το 3DS εχει παρει γερα την ανηφορα, ξεπηδαει ο ενας καλος τιτλος μετα τον αλλο.
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Το παιχνιδι το εχω ηδη παιξει στο κανονικο μου PS2, εγω το θελω ομως και σε portable μορφη και μια χαρα θα με βολεψει στο Vita. Εδω τα καλα παιχνιδια ομως και παλι για ενα remake στο 3DS. Dragon Quest 7 http://www.eurogamer...-release-teased Δεν ξερω παιδια το 3DS εχει παρει γερα την ανηφορα, ξεπηδαει ο ενας καλος τιτλος μετα τον αλλο. Ασε που στο vita δεν ειναι βελτιωμενη μονο η αναλυση νομιζω. Το 3ds ανεβαινει και ειναι αναμενομενο.Αν δεν ειχε αυτο το κολλημα με τα μετρια hardware h Νιντεντο θα το ειχα τσιμπησει ήδη,γιατι απο software τα φορητα της Νιντεντο σπερνουν. Ισως σε καποιο price drop.
skanjos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Pds13 δεν πρώκειται να δεις Price drop για αρκετό καιρό ,μόνο κάνα καλό holiday deal, τις πωλήσεις που κάνει η κονσόλα αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει λόγος για pricedrop, στην ιαπωνία 60κ το 3ds 5κ το vita το έχει ξεφτυλίσει εντελώς. το θέμα είναι οι τιμές στους τίτλους, έχει πολύ υψηλές τιμές και δεν σπάει κιόλας το καταραμένο, θέλω να παίξω τόσα games του αλλα με αυτές τις τιμές no freaking way.patience is a virtue
ikaruga24 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Τι εχει το hardware του 3DS? Το αγοραζεις και τελειωνεις. Ουτε καρτες μνημης που κοστιζουν 50 ευρω αγοραζεις ουτε θηκουλες χρειαζεσαι ουτε τιποτα. Επισης ουτε ασυμβατοτητες συναντας σε παιχνιδια απο το DS και ουτε με το στανιο σε βαζει να τα ξαναπαρεις απο την Online υπηρεσια της και ετσι οπως η Sony. Γενικα ως κατοχος και των 2 μηχανηματων μπορω να πω με σιγουρια οτι το 3DS ειναι η καλυτερη απο τις 2 φορητες κονσολες για πολλους λογους εξω απο το ιδιο το gaming. Και στο gaming ομως υπερεχει αρκετα αυτη τη στιγμη οποτε... Σκεψου μονο οτι τα παιχνιδια που εχω στο vita ειναι καποια που ηδη εχω στο PS3 και απλα τα προτιμω στην παλαμη του χεριου μου και ορισμενα PSP παιχνιδια που δεν θελουν με τιποτα να παιξουν στο PSP μου.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 ikaruga οταν λεω hardware καταλαβαινεις τι θελω να πω.Δεν χρειαζεται να το πηγαινεις σε καρτες κτλ. Οσο να ναι ως κατοχος psp θελω να δω σημαντικη διαφορα στο 3ds,οχι ελαχιστη. Απο κει και περα συμφωνω οτι στο software αυτη τη στιγμη ειναι πολυ μπροστα το 3ds,δεν διαφωνησα σε αυτο και δεν ξερω γιατι το πηγες εκει.
naruto14 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 ikaruga οταν λεω hardware καταλαβαινεις τι θελω να πω.Δεν χρειαζεται να το πηγαινεις σε καρτες κτλ. Οσο να ναι ως κατοχος psp θελω να δω σημαντικη διαφορα στο 3ds,οχι ελαχιστη. Απο κει και περα συμφωνω οτι στο software αυτη τη στιγμη ειναι πολυ μπροστα το 3ds,δεν διαφωνησα σε αυτο και δεν ξερω γιατι το πηγες εκει. Και εμένα αυτός είναι ο λόγος που με αποτρέπει από την αγορά του. Όπως και η ανάλυση που έχει η οθόνη. Την θεωρώ πολύ μικρή για τόσες ίντσες οθόνη (για το XL μιλάω δεν υπήρχε περίπτωση να αγοράσω το απλό). Στα παιχνίδια πάντως οφείλω να ομολογήσω πως το 3DS έχει ξεφύγει. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που έχει τόσο μεγάλη διαφορά στον αριθμό πωλήσεων με το Vita.
ikaruga24 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 ikaruga οταν λεω hardware καταλαβαινεις τι θελω να πω.Δεν χρειαζεται να το πηγαινεις σε καρτες κτλ. Οσο να ναι ως κατοχος psp θελω να δω σημαντικη διαφορα στο 3ds,οχι ελαχιστη. Απο κει και περα συμφωνω οτι στο software αυτη τη στιγμη ειναι πολυ μπροστα το 3ds,δεν διαφωνησα σε αυτο και δεν ξερω γιατι το πηγες εκει. Εγω καταλαβαινω τι εννοεις αλλα η βαση σου ειναι εκ των πραγματων λαθος. Μια κονσολα δεν την παιρνεις για να κανεις χαζι στα τεχνικα χαρακτηριστικα της. Την παιρνεις για να παιξεις παιχνιδια. Αν δεν εχει απο αυτα οσο δυνατη και να ειναι τρως πατατα. Τουλαχιστον σε οτι αφορα τα φορητα η διαφορα δυναμης δεν θα αξιοποιηθει ποτε καταλληλα ακριβως γιατι μιλαμε για φορητα μηχανηματα. Τουλαχιστον εγω σε οτι αφορα τις αγορες μου απο φορητα μηχανηματα ποτε δεν περιμενα να δω κατι της ταξης του Dark Souls σε ενα φορητο, απλα δεν ταιριαζει. Αυτη ειναι η μαγκια που καταφερνει να κανει η Nintendo με τα μηχανηματα της. Παντα καταφερνει να βγαζει η ιδια (και οι αλλοι) παιχνιδια κομμενα και ραμενα στις δυνατοτητες της κονσολας και μην ξεχνωντας ποτε οτι ΕΙΝΑΙ φορητη παιχνιδοκονσολα. Τωρα για τα γραφικα που περιμενεις να δεις διαφορα και δεν ξερω και εγω τι αλλο τι να σου πω. Εσυ ξερεις καλυτερα, εμενα ποτε δεν με ενδιεφερε το ζητημα. Παιχνιδια θελω, μονο καλα παιχνιδια θελω και τιποτε αλλο. Αυτο που με ενδιαφερει σιγουρα ειναι το art direction. Τα γραφικα αυτα καθεαυτα δεν με ενδιαφερουν σχεδον καθολου και οταν λεω σχεδον ειναι τελευταια στη λιστα μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα