Tilemaxx Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Οι νεότερης γενιάς μπαταρίες λιθίου δεν χρειάζονται πολλές ώρες για να φορτίσουν πλήρως την πρώτη φορά, όπως γινόταν με τις παλιές συσκευές. Μόλις κλείσει το φωτάκι της φόρτισης και ολοκληρωθεί η διαδικασία, θα είναι έτοιμη η κονσόλα. Δεν χρειάζεται δηλαδή να μείνει παραπάνω στην πρίζα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 νομίζω στο 2ωρο 3ωρο είχε φωρτήσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Οπότε, κρατάω ότι θα σβήσει το φωτάκι της φόρτισης και εκεί θα είναι εντάξει. Και πάλι ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asimodrakos2 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 παιδια εχει σθναντισει κανεισ προβλημα με erroor 006-0612?δε μπορω να κανω join σε room για το revelations? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 http://www.square-enix.co.jp/subaseka/ twewy 2 ? μόνο ο χρόνος μπορει να δείξει, το tune είναι το calling το theme απο το twewy 1, μακάρι να μην βγάλουν rerelease γιατί θα αρχίσω να τους βρίζω πάλι, btw ο neku και η παρέα του παίζουν και στο kingdom hearts του 3ds Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Moderators Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Ρε παίδες, μήπως ξέρει κανείς να μου απαντήσει με σιγουριά, αν γίνεται σε δύο διαφορετικά 3DS/3DSXL να έχω το ίδιο eshop account; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MetalGearFan Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 http://megaten4.jp/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MetalGearFan Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Labyrinth no Kanata, βγήκε στην Ιαπωνία από την tri ace (star ocean) πριν μερικούς μήνες και φαίνεται καταπληκτικό http://www.youtube.com/watch?v=e11QT7Nf7ko Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cloud_7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Άντε να σπάσει επιτέλους το αναθεματισμένο μαζί με το region-code να κατεβάζουμε ιαπωνικές εκδόσεις. Είναι κρίμα τέτοια διαμάντια να μην κυκλοφορούν Ευρώπη, κι όταν κυκλοφορούν να είναι με τρισάθλιες αγγλικές φωνές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MetalGearFan Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iganoGR Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδιά καλησπέρα. Υπάρχει καμία περίπτωση να κυκλοφρήσει κάποια στιγμή κάποια έκδοση του 3DS αλλά πιο λεπτή (όπως έγινε και με το DS)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδιά καλησπέρα. Υπάρχει καμία περίπτωση να κυκλοφρήσει κάποια στιγμή κάποια έκδοση του 3DS αλλά πιο λεπτή (όπως έγινε και με το DS)? Αν γίνει κάτι τέτοιο όχι σύντομα μιας και βγήκε το 3DS XL πριν έναμιση μήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iganoGR Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Όσο όμορφο είναι το ΧΛ τόσο άβολο μου φαίνεται λόγω μεγέθους.. Δεν λέω, έχει οθονάρες αλλά θα προτιμούσα μια αλλγή όπως έγινε πχ στο DSi που ήταν λίγο πιο μεγάλη η οθόνη αλλά με καλύτερη ευκρίνεια κλπ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 δεν πρόκειται να δεις αλλο 3ds για αρκετό καιρό,η νιντέντο καλύπτει αυτή τη στιγμή με το απλο 3ds και το xl όλη την αγορά και έχει να πλασάρει μια καινούρια κονσόλα, αποψη μου είναι οτι θα μειωθούν και οι τίτλοι που θα βγουν για τα επόμενα 2 χρόνια, περιμένω να χακαριστεί ή εστω να βγει το fire emblem,αλλιως τρώει σκόνη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
juliahna12 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Αν μειωθούν οι τίτλοι βρε παιδιά τι θα βγάζουν!? κατα τη γνώμη μου είναι ανύπαρκτο απο παιχνίδια. Τόσο καιρο έχει που κυκλοφορεί και τα καλα παιχνίδια είναι μετρημένα στο ένα χέρι... Πάντως και εγω πιστεύω ότι θα αργήσει αλλα θα βγάλει σίγουρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα