Moderators Malthador Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Παντως μιας και το αναφερεις και επειδη ειμαι early adopter ολως των κονσολων μεσα στον πρωτο μηνα η Ninty ειναι η μοναδικη εταιρια απο εποχες N64 που οι κονσολες της δεν μου εχουν παρουσιασει το παραμικρο ελλατωμα! Το NES μου δουλεύει ακόμα απρόσκοπτα, μετά από 22 (είκοσι-δύο) χρόνια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cortaN@ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Το 3DS XL απευθύνεται στο κοινό εκείνο στο οποίο το 3DS το κανονικό δεν τους τράβηξε λόγω μεγέθους οθονών. Τόσο απλά. Δεν αντικαθιστά το 3DS ούτε αποτελεί βελτιωμένη έκδοση, μιάς και το έξτρα μέγεθος φέρνει και τα ανάλογα προβλήματα ( μείωση φορητότητας, πιξέλιασμα στα γραφικά ). Βελτίωση είναι το DSi σε σχέση με το DS Lite, σε σχέση με το DS fat. Όταν αγόρασες το 3DS σε φούλ τιμή, ήσουν στους early adopters, οι οποίοι πάντα εκτίθενται σε 2 παράγοντες: - Υψηλότερη τιμή σε σχέση με το μέλλον - Πιθανά προβλήματα σε hardware ή software Φυσικά στη περίπτωσή σου, η Nintendo έκανε προσπάθεια αποζημίωσης, σε αντίθεση με τη πλειοψηφία των εταιριών. Πρίν από 4 μήνες αγόρασα SSD δίσκο 190 ευρώ. Τώρα έχει 99. Ποιός θα με αποζημιώσει? Είναι στις υποχρεώσεις σου ώς καταναλωτής να κάνεις τις αγορές σου συνειδητά και κατόπην έρευνας, ουτως ώστε να αποφεύγεις καταστάσεις όπως αυτή που περιγράφεις. Πολύ σωστό και ώριμο post. Με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο. +1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Supremum Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα, Να παραθέσω την άποψή μου περί φορτιστή... Το θεωρώ απαράδεκτο να μην συμπεριλαμβάνεται φορτιστής στην συσκευασία. Προσωπικά είχα ένα DS lite και απλά περίμενα ''επείτηδες'' να περάσει η πρώτη γενιά του 3ds γιατί πίστευα οτι όλο και κάποιο άλλο μοντέλο θα έβγαζαν μεταγενέστερα με βελτιώσεις κτλ. Τώρα αναγκάζομαι εκτώς απο την κονσόλα που θα είναι ακριβή (για αρχή) να σκάσω και επιπλέον 10-20€ για τον φορτιστή.... Η λογική της Νιντέντο, οτι ήδη θα έχεις DS-i και πάνω ή και ήδη το 3DS είναι πραγματικά απογοητευτική. Τι θα πείραζε αυτούς που έχουν ήδη κάποια απο τις υπάρχουσες κονσόλες ένας επιπλέον φορτιστής; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Να παρεις το κανονικο 3DS, δεν το βγαζουν απο την αγορα ξερεις. Τι το θες το XL? Γερακος εισαι και δεν βλεπεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 ^ και εγώ έτσι σκεφτόμουνα μέχρι να το πουλήσω για να βάλω στην άκρη τα φραγκα να πάρω το XL στα 160 ευρώ που το δίνει το electroworld Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telegamesvg Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Πως το δινει 160€ το electroworld; Για πειτε μας και σε μας που εχουμε χασει επεισοδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Με κουπόνι. Ανέτρεξε στο section προσφορές για να δεις το κουπόνι. Το ίδιο ισχύει και στον κωτσόβολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MetalGearFan Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=6IncOvwxIHU Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telegamesvg Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Με κουπόνι. Ανέτρεξε στο section προσφορές για να δεις το κουπόνι. Το ίδιο ισχύει και στον κωτσόβολο. Οκ, το βρηκα . Σ'ευχαριστω πολυ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJTaurus Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Να ενημερωσω οτι κωτσοβολος και electroworld παρελαβαν το πρωτο stock. Μεσα στην εβδομαδα να περιμενετε τις πρωτες παραδοσεις των preorder... ισως και απο Πεμπτη/Παρασκευη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 θυμάστε το πιξέλιασμα που έκανε το ds vs dsXL? τώρα στα 3ds καμία σχέση. πρέπει να κλείσεις το 3d και να το δεις απο πολύ κοντά για να καταλάβεις κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω πως το κάνανε και το πετύχανε. όσοι έχετε το παλιό πουλήστε το, και όταν τα elecrto to βάλουν 160 ευρώ. πάρτε το με κλειστά μάτια. με το που το ανοίξεις και δεις τις οθόναρες, ξεμπουκώνεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 θυμάστε το πιξέλιασμα που έκανε το ds vs dsXL? τώρα στα 3ds καμία σχέση. πρέπει να κλείσεις το 3d και να το δεις απο πολύ κοντά για να καταλάβεις κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω πως το κάνανε και το πετύχανε. όσοι έχετε το παλιό πουλήστε το, και όταν τα elecrto to βάλουν 160 ευρώ. πάρτε το με κλειστά μάτια. με το που το ανοίξεις και δεις τις οθόναρες, ξεμπουκώνεις! Ευχάριστα αυτά που μας λες. περιμένω όμως να το δω και από κοντά σε κατάστημα για να καταλάβω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telegamesvg Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 θυμάστε το πιξέλιασμα που έκανε το ds vs dsXL? τώρα στα 3ds καμία σχέση. πρέπει να κλείσεις το 3d και να το δεις απο πολύ κοντά για να καταλάβεις κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω πως το κάνανε και το πετύχανε. όσοι έχετε το παλιό πουλήστε το, και όταν τα elecrto to βάλουν 160 ευρώ. πάρτε το με κλειστά μάτια. με το που το ανοίξεις και δεις τις οθόναρες, ξεμπουκώνεις! Νομιζω ομως οτι ειναι λιγο ποιο ¨θολα ¨ τα γραφικα και ποιο ξεπλυμενα τα χρωματα ,απ´οτι θυμαμαι απο το 3ds που ειχα μεχρι πριν απο μερικους μηνες σε σχεση με το 3ds xl που εχω τωρα. Υπαρχει καποιος που τα εχει δει διπλα διπλα να μας πει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Awhyu6m8Uhc&feature=player_embedded Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Γνωρίζει κανείς πόση ώρα πρέπει να φορτιστεί ένα καινούργιο Nindtendo 3DS; Φαντάζομαι ότι το γράφει στις οδηγίες, αλλά πηγαίνει για δώρο και το κουτί δε γίνεται να ανοιχτεί. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα