Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κοιτάξτε ένα παιχνιδάκι που βρηκα δειχνει ελεεινο αλλα πρεπει να εχει πολυ γελιο

Με αληθινούς ανθρώπους? :shock: Ωραίο είναι ρε συ!

Την παλεύετε ρε;

Αυτό το παίζαμε στα ουφάδικα το 90κάτι.

Επίσης υπάρχει ήδη για το Wii εδώ και χρόνια.

10 λεπτά θα το παίξετε, μετά θα βαρεθείτε.

Αν ενδιαφέρεστε για παιχνίδια με ηθοποιούς υπάρχουν πολλά adventure της δεκαετίας του 90 για pc.

Αν ενδιαφέρεστε για παιχνιδάρες για το 3DS πόσταρε ο DJTaurus 2.

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ρε αλάνια έχουμε κανα νεο για flashcard η ειναι ακόμα νωρις?εχω την αισθηση οτι @#%@#@ κανει η νιντεντο που βγαζει τοσο συντομα νεο 3ds.Εχει πιο μεγαλη οθονη με την ιδια αναλυση.για τα games δε θα πω τιποτα.το ds ειχε 3-4 χιλιαδες τιτλους και οι 500 ηταν καλοι.ειναι θεμα developer αλλα θυμαμαι το original gameboy kai gamegear ειχαν περισσοτερα καλυτερα παιχνιδια ^_^

Δημοσ.
κοιτάξτε ένα παιχνιδάκι που βρηκα δειχνει ελεεινο αλλα πρεπει να εχει πολυ γελιο

Την παλεύετε ρε;

Αυτό το παίζαμε στα ουφάδικα το 90κάτι.

Επίσης υπάρχει ήδη για το Wii εδώ και χρόνια.

10 λεπτά θα το παίξετε, μετά θα βαρεθείτε.

Αν ενδιαφέρεστε για παιχνίδια με ηθοποιούς υπάρχουν πολλά adventure της δεκαετίας του 90 για pc.

Αν ενδιαφέρεστε για παιχνιδάρες για το 3DS πόσταρε ο DJTaurus 2.

μαθε να διαβαζεις πρωτα και μετα να κανεις κριτικη στους αλλους

εγω δεν ανεφερε πουθενα οτι ειναι παιχνιδαρα

υγ.το castlevania φενετε επος :-)

Δημοσ.

πως γίνεται να σας άρεσε αυτό το castelvania ρε σεις, πάρα πολύ αργό είναι για "2d" castelvania game, όλα τα προιγούμενα cv games είναι απίστευτα fast και responsive αυτό φαίνεται σαν god of war/castelvania ps3 clone,πάρα μα πάρα πολύ slow για τα γούστα μου. περίμενα πως και πως ενα castelvania για το 3ds αλλα δεν είναι αυτό

Δημοσ.

πως γίνεται να σας άρεσε αυτό το castelvania ρε σεις, πάρα πολύ αργό είναι για "2d" castelvania game, όλα τα προιγούμενα cv games είναι απίστευτα fast και responsive αυτό φαίνεται σαν god of war/castelvania ps3 clone,πάρα μα πάρα πολύ slow για τα γούστα μου. περίμενα πως και πως ενα castelvania για το 3ds αλλα δεν είναι αυτό

για τον skanjo θα φτιαξουν ενα ειδικο castlevania που να παιζεις με τον sonic :P

• Moderators
Δημοσ.

Ή στραβός είν' ο γυαλός ή κάποιος εκεί στην χώρα του ανατέλλοντος ηλίου είναι πανηλίθιος.

Δεν εξηγείται αλλιώς:

3DS XL Will Get Its Own Circle Pad Pro

Δηλαδή, αρχικά βγάζουμε μία κονσόλα χωρίς δεύτερο αναλογικό μοχλό, αλλά επειδή κάνουμε συμφωνία για μια αποκλειστικότητα βάζουμε δεύτερο μοχλό με add-on που το υποστηρίζουν κι άλλα παιχνίδια τελικά.

Μετά, δεν προσθέτουμε δεύτερο μοχλό ούτε στο revision της κονσόλας, ακυρώνοντας έτσι το add-on που είχαμε κυκλοφορήσει προ καιρού παραδεχόμενοι -ουσιαστικά- την έλλειψη του φορητού μας.

Τέλος, ακυρώνουμε την ακύρωση του add-on προσθέτοντάς το ξάνα στο νέο revision, μέσω νέου add-on.

Μα τω θεό, νομίζω ότι κάποιος γιαπωνέζος μας τρολλάρει πολύ γερά.

Δημοσ.

Να παίξεις το Chrono Trigger στο DS ή 3DS αν έχεις.

Αλλιώς παίξτο σε Super Nintendo System emulator.

Δεν έχω κονσόλα της nintendo. Σε άλλες κονσόλες δεν έχουν βγει jrpg? :o

Δημοσ.

offtopic:

Κανένα καλό jrpg για ps3 ή pc να δοκιμάσω το είδος έχετε να προτείνετε?

Έχεις ξαναπαίξει jRPG?

Αν όχι μία καλή αρχή είναι το Final Fantasy X για ps2. Πολύ πολύ καλό παιχνίδι.

Επίσης πολύ καλά τα Kingdom Hearts 1, 2 επίσης για ps2.

Για ps3 τώρα θα σου πρότεινα τα Valkyrie Chronicles, Εternal Sonata και Atelier Rorona, καθώς και το Tales of Graces F που θα έρθει από Σεπτέμβρη.

Το 1ο εξάμηνο του 2013 θα βγει και το Ni no Kuni που πρέπει να είναι πολύ ωραίο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...