naruto14 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 ειναι θεμα προτιμησεων εγω δεν μπορω με τιποτα τα jrpg και το ds εχει παρα πολλα Εμένα γενικά δεν μου πολυαρέσουν τα RPG. Έχω όμως μία τάση προς την Ιαπωνία λόγω anme. JRPG δεν έχω παίξει όμως οπότε δεν ξέρω αν θα μου αρέσουν ή όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilisc Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Τα Professor Layton και τα Ace Attorney είναι υπέροχα παιχνίδια.. Τα έπαιρνα μαζί μου παντού, μέχρι και στην τουαλέτα. Αναμένεται το Professor Layton vs. Ace Attorney για 3DS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cortaN@ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 ουτε καταδιανια φτανει μεχρι και τα γραφικά του ps2 ισως και λιγο παραπανω αλλα πολυ λιγο προσωπικα θα το τσιμπησω το μικρο 3ds το Xl το θεωρω κοροιδια Το Resident Evil Revelations και το Street Fighter IV είναι λίγο παραπάνω από ps2 ?? Και εγώ αισθητικά και με βάση τις διαφορές 3DS/3DS XL μάλλον το κανονικό 3DS θα παιρνα τώρα. 3DS όχι. Περίμενα τη νέα έκδοση που θα έβγαινε, και η οποία μόλις ανακοινώθηκε. Τώρα θα περιμένουμε λίγο ακόμα, να δούμε αν υπάρχουν τυχόν παιδικές ασθένειες στο 3DS XL και όταν αρχίσουν να κυκλοφορούν οι δεύτερες παρτίδες θα το τιμήσουμε. Πολύ σημαντικό αυτό που λες με τις πρώτες και τις δεύτερες παρτίδες. Και εγώ της ίδιας άποψης είμαι. για αυτο μεχρι τοτε βολευτείτε με τα 3ds εγω πιο πολυ θελω 3ds για τα point and click του ds μετραει να παιζει τετοια παιχνιδια με touch και φορητα http://www.amazon.co.uk/Best-point-click-DS-games/lm/R2MQS3BXSEJYM1 Σε αυτό το είδος έχει βγάλει κορυφαία παιχνίδια.. Θα πω χαρακτηριστικά τα Another Code: Two Memories, το Hotel:Dusk, το πασίγνωστο Myst, τα παιχνίδια με τον Professor Layton (βγαίνει και νέο παιχνίδι πολύ όμορφο στο 3DS) και τα Ace Attorney. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
6xXx6 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=rdA_l5FSS18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Huge screen Better viewing angle 3D effect looks better/more effective/more natural 2D mode looks better than regular 3DS Image looks better/softer (they assume there might be some filter but not sure) The grip (round corners) fit nicely Unit fits better in hands (they wonder if it should've been the main design in first place) Unit is lighter than they expected There's a coat in the unit (not fully matte) that gives it a "deluxe plastic imitating metal" look Not sure at the sound as the room was quite noisy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Better viewing angle 3D effect looks better/more effective/more natural 2D mode looks better than regular 3DS Image looks better/softer (they assume there might be some filter but not sure) Μια χαρα.Με την αυξηση μεγεθους της οθονης ,ισως τα παραπανω ειναι τα σημαντικοτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=rdA_l5FSS18 Πιστεύω φαίνεται καθαρά η υπεροχή του 3DS. Μια χαρα.Με την αυξηση μεγεθους της οθονης ,ισως τα παραπανω ειναι τα σημαντικοτερα. Αν ισχύουν όλα αυτά, τότε το 3DS XL δεν θα χάνει σε τίποτα από το απλό. Εκτός από την ποιότητα κατασκευής και το design. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cortaN@ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Πιστεύω φαίνεται καθαρά η υπεροχή του 3DS. Αν ισχύουν όλα αυτά, τότε το 3DS XL δεν θα χάνει σε τίποτα από το απλό. Εκτός από την ποιότητα κατασκευής και το design. Να δούμε. Μπορεί να αποδεικτεί καλή κίνηση. Πάντως εμένα το design δε μου τραβάει το μάτι. Ίσως σε λευκό να είναι καλύτερο, αλλά απ' ό,τι είδα - τουλάχιστον αρχικά - το white θα είναι διαθέσιμο μόνο Japan. Ας περιμένουμε να δούμε κάποιο official review, πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως το 1:1 pixel mode για τα παιχνίδια του DS, θα σε αφήνει με πολύ μεγαλύτερη οθόνη από το 3DS original. Για την ποιότητα κατασκευής δε χρειάζεται να μιλήσω, φαίνεται εξάλλου. Στο Uk το amazon.co.uk το έχει 179 λίρες (pre-order), που σήμερα ισούται με 225 ευρώ. Δηλαδή κάνει μπαμ πως η Nintendo θα έχει στην κυκλοφορία ταυτόχρονα τα 3DS και τα 3DS XL. Και χωρίς φορτιστή. Μα καλά πάνε καλά εκεί στη Nintendo? Εντάξει σχεδόν όλοι μας έχουμε φορτιστές παλιούς από DS, αλλά εγώ ας πούμε έχω από DS Lite, όχι από DSi. Κράζαμε τη Sony που θέλει proprietary memory card, αλλά και αυτό με το φορτιστή που θα πουλάει ως extra η Nintendo, δε μου κάθεται καλά. Όχι από οικονομική άποψη, δεν έχω πρόβλημα σε αυτό. Ιδεολογικά όμως μου τη σπάει! Και δη όταν σε Βόρεια Αμερική θα περιλαμβάνει και φορτιστή το XL. Καταλληλότερη ευκαιρία για Sony να κάνει μείωση τιμής του Vita. Αν και εκτίμησή μου είναι πως δε θα κάνει, καθότι η Sony έχει μετά από πολύ καιρό κέρδος στο gaming devision και δε θέλει να χάσει ούτε δεκάρα πριν έρθει το PS4. http://www.youtube.com/watch?v=rdA_l5FSS18 Δες τα παιχνίδια που σου έγραψα, καθώς και παιχνίδια όπως Super Mario Land 3D (μαζί με τη λειτουργία 3D που είναι μέχρι τώρα αν όχι η καλύτερη υλοποίηση σε παιχνίδι 3DS, από τις καλύτερες), το νέο Kingdom Hearts 3D, το νέο Professor Layton κτλ. Στις αναλύσεις που βγάζει το 3DS έχει ανώτερα γραφικά από Wii/ps2. Anyway, τα γραφικά δεν είναι το παν. Η κονσόλα τα σπάει, πλήρης προς τα πίσω υποστήριξη του DS και πολλά νέα παιχνίδια. Άλλη μία επιτυχία της Nintendo, παρόλο που ξεκίνησε μέτρια και με υψηλή τιμή. Ας ελπίσουμε και το Wii U να αποτελέσει εξίσου καλή επιτυχία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Να δούμε. Μπορεί να αποδεικτεί καλή κίνηση. Πάντως εμένα το design δε μου τραβάει το μάτι. Ίσως σε λευκό να είναι καλύτερο, αλλά απ' ό,τι είδα - τουλάχιστον αρχικά - το white θα είναι διαθέσιμο μόνο Japan. Ας περιμένουμε να δούμε κάποιο official review, πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως το 1:1 pixel mode για τα παιχνίδια του DS, θα σε αφήνει με πολύ μεγαλύτερη οθόνη από το 3DS original. Για την ποιότητα κατασκευής δε χρειάζεται να μιλήσω, φαίνεται εξάλλου. Στο Uk το amazon.co.uk το έχει 179 λίρες (pre-order), που σήμερα ισούται με 225 ευρώ. Δηλαδή κάνει μπαμ πως η Nintendo θα έχει στην κυκλοφορία ταυτόχρονα τα 3DS και τα 3DS XL. Και χωρίς φορτιστή. Μα καλά πάνε καλά εκεί στη Nintendo? Εντάξει σχεδόν όλοι μας έχουμε φορτιστές παλιούς από DS, αλλά εγώ ας πούμε έχω από DS Lite, όχι από DSi. Κράζαμε τη Sony που θέλει proprietary memory card, αλλά και αυτό με το φορτιστή που θα πουλάει ως extra η Nintendo, δε μου κάθεται καλά. Όχι από οικονομική άποψη, δεν έχω πρόβλημα σε αυτό. Ιδεολογικά όμως μου τη σπάει! Και δη όταν σε Βόρεια Αμερική θα περιλαμβάνει και φορτιστή το XL. Καταλληλότερη ευκαιρία για Sony να κάνει μείωση τιμής του Vita. Αν και εκτίμησή μου είναι πως δε θα κάνει, καθότι η Sony έχει μετά από πολύ καιρό κέρδος στο gaming devision και δε θέλει να χάσει ούτε δεκάρα πριν έρθει το PS4. Δες τα παιχνίδια που σου έγραψα, καθώς και παιχνίδια όπως Super Mario Land 3D (μαζί με τη λειτουργία 3D που είναι μέχρι τώρα αν όχι η καλύτερη υλοποίηση σε παιχνίδι 3DS, από τις καλύτερες), το νέο Kingdom Hearts 3D, το νέο Professor Layton κτλ. Στις αναλύσεις που βγάζει το 3DS έχει ανώτερα γραφικά από Wii/ps2. Anyway, τα γραφικά δεν είναι το παν. Η κονσόλα τα σπάει, πλήρης προς τα πίσω υποστήριξη του DS και πολλά νέα παιχνίδια. Άλλη μία επιτυχία της Nintendo, παρόλο που ξεκίνησε μέτρια και με υψηλή τιμή. Ας ελπίσουμε και το Wii U να αποτελέσει εξίσου καλή επιτυχία. Καλά και εσύ, από τόσα το χρώματα το άσπρο βρήκες να σου αρέσει? Μεγάλη χαζομάρα της Nintendo να μην συμπεριλάβει φορτιστή στην κονσόλα. Και από οικονομική άποψη αν το δεις, αν θέλει 225Ε η κονσόλα θα χρειαστείς 240Ε. Απάτη σκέτη. Και να σκεφτείς πως στην Αμερική θα έχει 199$. Ακόμα μεγαλύτερη απάτη. Ελπίζω να πέσει η τιμή του vita όπως λες. Αλλά και να πέσει, αν δεν δούμε παιχνίδια δεν αξίζει η αγορά του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cortaN@ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Καλά και εσύ, από τόσα το χρώματα το άσπρο βρήκες να σου αρέσει? Μεγάλη χαζομάρα της Nintendo να μην συμπεριλάβει φορτιστή στην κονσόλα. Και από οικονομική άποψη αν το δεις, αν θέλει 225Ε η κονσόλα θα χρειαστείς 240Ε. Απάτη σκέτη. Και να σκεφτείς πως στην Αμερική θα έχει 199$. Ακόμα μεγαλύτερη απάτη. Ελπίζω να πέσει η τιμή του vita όπως λες. Αλλά και να πέσει, αν δεν δούμε παιχνίδια δεν αξίζει η αγορά του. Θα αργήσεις να δεις παιχνίδια στο Vita, αν κρίνουμε απ΄ό,τι έγινε με το PSP που τα καλύτερα παιχνίδια του τα έβγαλε προς το τέλος της ζωής του. Δεν είπα πως δεν είναι και οικονομικό θέμα, εννοούσα πως για μένα δεν είναι πρόβλημα τα extra λεφτά τόσο όσο για το ιδεολογικό της υπόθεσης. Πως αντιμετωπίζει η Ninty τους υποψήφιους αγοραστές. Νομίζω πάντως πως μπορεί να το φέρει κάποιος από Αμερική. Τα Blue/Black, Red/Black δε μ αρέσουν, μου αφήνουν μία έντονη χρειά πλαστικούρας. Με το λευκό κάπως παλεύεται η κατάσταση, μου θυμίζει λίγο το DS Lite που είχα. Πιο πολύ μου αρέσουν τα Silver και το Zelda Gold του original 3DS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
6xXx6 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δες τα παιχνίδια που σου έγραψα, καθώς και παιχνίδια όπως Super Mario Land 3D (μαζί με τη λειτουργία 3D που είναι μέχρι τώρα αν όχι η καλύτερη υλοποίηση σε παιχνίδι 3DS, από τις καλύτερες), το νέο Kingdom Hearts 3D, το νέο Professor Layton κτλ. Στις αναλύσεις που βγάζει το 3DS έχει ανώτερα γραφικά από Wii/ps2. Anyway, τα γραφικά δεν είναι το παν. Η κονσόλα τα σπάει, πλήρης προς τα πίσω υποστήριξη του DS και πολλά νέα παιχνίδια. Άλλη μία επιτυχία της Nintendo, παρόλο που ξεκίνησε μέτρια και με υψηλή τιμή. Ας ελπίσουμε και το Wii U να αποτελέσει εξίσου καλή επιτυχία. δεν ειναι τα παιχνιδια που μου εγραψες γιατι δεν υπαρχουν συγκριτικα τεστ για αυτα δεν θελει πολυ κλικ κλικ το mgs εχει βγει και σε ps2/3ds γι αυτο εβαλα αυτο επισης εγω αναφερομουν στο σχολειο που λεγε οτι εχει το 3ds ιδια γραφικα με το 360 (facepalm) σαφεστατα το 3ds εχει σαν του ps2 γραφικα και ελαφρώς καλύτερα οχι ομως κατι παραπανω και τυφλος το καταλαβαίνει θα συμφωνησω μαζι σου οτι η κονσολα τα σπαει, τουλαχιστον μεχρι να βγαλει το psvita κανα παιχνιδι της προκοπης η τελος παντον να βγαλω κανα παιχνιδι οτιδηποτε xD για το wii u δεν θα αναφερθω με απογοήτευσε παντελος στην ε3 ubi δειχνει το Watch Dogs gia 360/ps3 που ειναι και 7 χρονών κονσολες και η νιντεντο για την επόμενη γενιά έδειχνε το LEGO City Stories Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cortaN@ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 δεν ειναι τα παιχνιδια που μου εγραψες γιατι δεν υπαρχουν συγκριτικα τεστ για αυτα δεν θελει πολυ κλικ κλικ το mgs εχει βγει και σε ps2/3ds γι αυτο εβαλα αυτο επισης εγω αναφερομουν στο σχολειο που λεγε οτι εχει το 3ds ιδια γραφικα με το 360 (facepalm) σαφεστατα το 3ds εχει σαν του ps2 γραφικα και ελαφρώς καλύτερα οχι ομως κατι παραπανω και τυφλος το καταλαβαίνει θα συμφωνησω μαζι σου οτι η κονσολα τα σπαει, τουλαχιστον μεχρι να βγαλει το psvita κανα παιχνιδι της προκοπης η τελος παντον να βγαλω κανα παιχνιδι οτιδηποτε xD Εγώ έγραψα χαρακτηριστικά πως κάποια παιχνίδια του 3DS θυμίζουν γραφικά 1st gen τίτλων 360/ps3. Δηλαδή πως κάποιος με λίγο απαίδευτο μάτι μπορεί να τα μπερδέψει. Αν δεις παιχνίδια 1st gen του 360, π.χ. Gun, Call of Duty κτλ θα δεις πως δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Εννοείται πως exclusive παιχνίδια όπως Kameo, PDZ κτλ έχουν εμφανείς διαφορές. Αλλά σε 3rd party παιχνίδια οι διαφορές δεν είναι χαώδεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
6xXx6 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 οκ συμφωνώ μαλλον εγινε κακη ερμηνεια αυτον που γραφτηκαν anyway. κοιτάξτε ένα παιχνιδάκι που βρηκα δειχνει ελεεινο αλλα πρεπει να εχει πολυ γελιο http://www.youtube.com/watch?v=RgwUaYI5TRY&feature=relmfu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Με αληθινούς ανθρώπους? Ωραίο είναι ρε συ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJTaurus Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Άντε Γεια και οι 2 τίτλοι.... http://www.youtube.com/watch?v=kvpZRbV0EuA&feature=player_embedded http://www.youtube.com/watch?v=2aM7lSskzZs&list=UUbIh1VbkLpsu-fRi23q6HFA&index=3&feature=plcp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα