Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παντως το δικο μου 3DS φτου φτου ολα καλα. Με χαλαει απιστευτα το γεγονος ομως οτι δεν βρισκω φτηνα παιχνιδια που θελω να αγορασω. Κατω απο 27 λιρες αγγλιας δεν μπορεσα να βρω κανενα απο τα παιχνιδια που με ενδιαφερουν οπως το Starfox, Tales of the abyss, rayman origins.

Δημοσ.

ναι ρε σι αλλα μετα απο αυτο ξενερωσα δειχνει πιο φτηνο κατασκευη το χλ

http://uk.ign.com/articles/2012/06/25/breaking-down-nintendos-3ds-xl

Όντως μες την πλαστικούρα είναι. Αλλά αν δείχνουν καλά οι οθόνες χαλάλι η κατασκευή :P

3DS όχι. Περίμενα τη νέα έκδοση που θα έβγαινε, και η οποία μόλις ανακοινώθηκε. ^_^

Τώρα θα περιμένουμε λίγο ακόμα, να δούμε αν υπάρχουν τυχόν παιδικές ασθένειες στο 3DS XL και όταν αρχίσουν να κυκλοφορούν οι δεύτερες παρτίδες θα το τιμήσουμε.

Σαν τι ασθένειες δηλαδή?

λετε σε κανα χρονο να βγαλουν και 3dsi?? :rolleyes:

Δεν νομίζω σε κάνα χρόνο. Ίσως σε 2+. Νωρίς είναι ακόμα.

Δημοσ.

δειτε και αυτο ειναι ενδιαφερον

PS Vita vs. 3DS XL: Screen size and PPI

http://www.inentertainment.co.uk/20120626/ps-vita-vs-3ds-xl-screen-size-and-ppi/

Αν δω τελικά πως πιξελιάζει δεν πρόκειται να το αγοράσω. Τo vita το είδα χθές στα public και είχε πολύ καλή οθόνη. Μόνο τα παιχνίδια του λείπουν.

Δημοσ.

Αν δω τελικά πως πιξελιάζει δεν πρόκειται να το αγοράσω. Τo vita το είδα χθές στα public και είχε πολύ καλή οθόνη. Μόνο τα παιχνίδια του λείπουν.

μονο που σκεφτομαι πως αν ''σπασει'' θα παιζει psx ps2 psp psp vita game τρελενομαι :P

Δημοσ.

μονο που σκεφτομαι πως αν ''σπασει'' θα παιζει psx ps2 psp psp vita game τρελενομαι :P

Αρκεί όμως να βγει cfw. Αν και βλέπω να επαναλαμβάνεται η ιστορία με το ps3 πάλι, να βγαίνει δηλαδή νέο fw και δεν θα μπορούμε να παίζουμε τα νέα games.

Δημοσ.

visual novels / adventures

πολυ μπλα μπλα, γριφοι, σεναριο,

βρισκεις αντικειμενα και τετοια ειναι θεμα γουστο εγω τα λατρευω

Τα ψιλοβαριέμαι αυτά... :rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...