Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Topic

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πρωτες εικονες απο το Castlevania lords of shadow: mirror of fate για το 3DS

http://www.siliconera.com/2012/05/29/castlevania-lords-of-shadow-mirror-fate-announced-for-nintendo-3ds/

http://nintendo3dsblog.com/

Επισης στο δευτερο link απο κατω λεει οτι το Shin megami tensei 4 ερχεται στο 3DS :wub:

Ελα ελα να ερχονται τα καλα. Λεφτα που θα βρουμε δεν ξερω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators

Μα πόσο στόκοι μπορεί να είναι στην Nintendo; Βγάζουν ένα εντελώς άχρηστο re-design αντί να βγάλουν αυτό που περιμένουμε όλοι. Απορώ τι έχει μέσα στο κεφάλι του ο Iwata.

In other news:

Link

Αυτό το περιφερειακό θα είναι day-one buy για μένα. Δεύτερος μοχλός και μεγαλύτερη μπαταρία. Να τι θα έπρεπε να έχει το re-design. Όχι μεγαλύτερη οθόνη για πιο pixelated games.

Malthador οχι και εσυ ρε Βρουτε. Απο ελληνικο μυαλο τουλαχιστον δεν το περιμενα αυτο. Ποιο re-design? Δεν ειναι αυτο το 3DS lite που ολοι περιμενουν. Αυτη ειναι μια πανομοιοτυπη εκδοση του τωρινου 3DS με μεγαλυτερες οθονες και τιποτα αλλο. Οταν θα δουμε τα πρωτα σχεδια του 3DS lite τοτε θα το καταλαβουμε ολοι μας.

Αυτη η "ενδιαφερουσα" αποψη εχει 2 σοβαρα λαθη. Πρωτον το 3DS XL δεν ειναι εδω για να αντικαταστησει το τωρινο μοντελο. Ειναι μια διαφορετικη εκδοση με μεγαλυτερες οθονες για οσους θελουν. Δευτερον ειναι λαθος που λεει οτι τα περισσοτερα παιχνιδια τα τελευταια 10 χρονια χρησιμοποιουν 2 αναλογικους. Στις φορητες -σιγουρα- δεν ειχαμε 2 αναλογικους ποιο πριν και μια χαρα απο ολα τα παιχνιδια ειχαμε. Δεν ειναι οτι ενα δευτερο αναλογικο ειναι ασχημο απλα οτι δεν ειναι και αμαν απαραιτητο για να φτιαξεις ενα γαματο παιχνιδι σε μια κονσολα με 1 μοχλακι.

TLDR: Πνιγεστε σε μια κουταλια κουταλια νερο. Relax.

Εγώ πάντως ως πιθανός αγοραστής που ήμουν, με έψησε ακόμα περισσότερο. Κατά τη γνώμη μου νέο μοντέλο εντός των επομένων 2 ετών δεν θα δούμε.

Οι οθόνες είναι πραγματικά ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ, κάτι που με χάλαγε στο πρώτο μοντέλο (απ' οσο είχα ασχοληθεί μαζί του) και είναι το βασικό στοιχείο που έπρεπε να αλλάξει σε ενα redesign.

Σκοπευεις να το χρησιμοποιησεις σπιτι σου ή να το παιρνεις δεξια και αριστερα? Εχεις σκοπο να αγορασεις το δευτερο μοχλακι ναι η οχι?

Δεν έχει τόσο σχέση αν το παίρνει δεξιά και αριστερά. Εντάξει μην το παρακάνουμε απλά μεγαλώνει λίγο το μέγεθος της συσκευής. Δεν γίνεται δα και επιτραπέζια. Άνετα μπορεί να παίρνει το XL όπου θέλει.

Όσον αφορά το δεύτερο μοχλό, είμαι σίγουρος πως η nintendo θα βγάλει και circle pad για το XL.

Αξίζει δηλαδή να περιμένει τώρα κάποιος για το 3ds xl ή να προχωρήσει τώρα σε αγορά.

Τι λέτε?

Εξαρτάται τι ζητάς. Αν δεν σε ενοχλεί η 3.5" του 3DS τότε πας σε εκείνο και γλιτώνεις μερικά χρήματα. Αλλιώς πας στο XL και απολαμβάνεις τις 4.8 ίντσες. Εγώ πάντως προτείνω το δεύτερο :)

Μόνο για σπίτι.

Ο δεύτερος μοχλός δε μας ενδιαφέρει άμεσα.

Είχαμε και το dsi xl παλιά.

Τότε ίσως σου κακοφανεί το σκέτο 3DS. Και αφού θα έχεις ήδη αντάπτορα AC είσαι οκ. Άρα πας για το ΧL ;)

Τότε ίσως σου κακοφανεί το σκέτο 3DS. Και αφού θα έχεις ήδη αντάπτορα AC είσαι οκ. Άρα πας για το ΧL ;)

Eμένα η κίνηση της Nintendo μου φάνηκε σαν joke.

Ακόμα περιμένω να βγει κάποιος και να πει - χαχά σας κοροιδέψαμε - και τώρα θα σας δείξουμε το πραγματικό 3DS Lite.

Μία πλαστικούρα, καμία σχέση με το όμορφο design του 3DS, και οθόνες ίδιας ανάλυσης, άρα πιο pixelated παιχνίδια.

Δεν ξέρω..δε με ψήνει καθόλου όπως το βλέπω. Μόνο ίσως αν δω το 3D σε μεγαλύτερες οθόνες.

Έχει και ένα καλό όμως, μπορεί να πέσει λίγο περισσότερο η τιμή του απλού 3DS και όσοι ήθελαν/θέλαμε να αγοράσουμε το 3DS, τώρα ξέρουμε πως για τουλάχιστον 1.5 χρόνο δε θα βγει νέο μοντέλο, οπότε είναι ευκαιρία να το πάρει κανείς τώρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...