naruto14 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Ναι. Δεν θα εχεις κανενα προβλημα Ωραία σε ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisbig25 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Παιδιά εγώ ψάχνω για μεταχειρισμένο 3DS λόγο στρατού. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει άμεσα PM. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaRouLi Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Μια απάντηση στην ερώτηση μου κανεις? Ευχαριστώ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJTaurus Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) Δεν άντεξα να περιμένω για revision το οποιο πιο πιθανό είναι να μας έρθει του χρόνου τέτοιο καιρο και όχι αυτό το καλοκαίρι. Το χτύπησα και εγώ http://img825.imageshack.us/img825/6821/nintendo3dsz.png Επεξ/σία 28 Απριλίου 2012 από DJTaurus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δεν άντεξα να περιμένω για revision το οποιο πιο πιθανό είναι να μας έρθει του χρόνου τέτοιο καιρο και όχι αυτό το καλοκαίρι. Το χτύπησα και εγώ Το καλύτερο χρώμα διάλεξες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Padaz Bloody Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Από που το πήρες το κόκκινο 3ds? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iahabibi Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 ψάχνω για nintendo 3DS/DS θεσσαλονίκη αν εχει κανεις και πουλάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Παιδια εχω ενα NDS και σκεφτομαι να αγορασω το 3d εαν το βρω σε καλη τιμη. Επειδη εχω να ασχοληθω πανω απο 2 χρονια, εχουν βγει ωραια παιχνιδια; Θα συνεχισουν να βγαινουν για καιρο; Τα παιχνιδια του παλιου DS μπορουμε να τα παιξουμε; Υπαρχουν καρτες για το 3ds, ωστε να βαζουμε οσα παιχνιδια θελουμε ή θα πρεπει να τα αγοραζουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis_pap Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Παιδια εχω ενα NDS και σκεφτομαι να αγορασω το 3d εαν το βρω σε καλη τιμη. Επειδη εχω να ασχοληθω πανω απο 2 χρονια, εχουν βγει ωραια παιχνιδια; Το τελευταίο καιρό πολλά και καλά... Super Mario 3D Land Mario Kart 7 Resident Evil Revelations Kid Icarus Legend of Zelda Ocarina of Time 3D και αρκετά άλλα... Θα συνεχισουν να βγαινουν για καιρο; Όλα αυτό δείχνουν. Δεν είναι μόνο οι ανακοινωμένοι τίτλοι που είναι πολλοί και ενδιαφέροντες. Το κυριώτερο είναι πως το 3DS κερδίζει για την ώρα τη μάχη των πωλήσεων σε σχέση με το PSV (με μεγάλη διαφορά μάλιστα) και άρα δε παίζει να εγκαταληφθεί εύκολα. Τα παιχνιδια του παλιου DS μπορουμε να τα παιξουμε; Ναι κανονικότατα... Υπαρχουν καρτες για το 3ds, ωστε να βαζουμε οσα παιχνιδια θελουμε ή θα πρεπει να τα αγοραζουμε; Όχι, υπάρχουν μόνο κάποιες που παίζουν στο 3DS παιχνίδια του DS. Για την ώρα τα παιχνίδια του 3DS πρέπει ...να τα αγοράζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Αλλα τα παιχνιδια του DS τα παιζει κανονικα ολα με καρτα; Ποια καρτα προτεινετε; Φαινονται καλυτερα στο 3ds ή πιξελιασμενα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Padaz Bloody Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Υπάρχει κάποιος τρόπος να προστατέψω την οθόνη του 3ds από τη χρήση της γραφίδας? Πουλάνε τίποτα αξεσουάρ προστατευτικά οθόνης στυλ ζελατίνα πχ? Μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis_pap Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Αλλα τα παιχνιδια του DS τα παιζει κανονικα ολα με καρτα; Ποια καρτα προτεινετε; Φαινονται καλυτερα στο 3ds ή πιξελιασμενα; Για κάρτες δε ξέρω ας πει κάποιος που να ξέρει... Τα παιχνίδια παίζουν κανονικά και είναι 100% συμβατό. Η κυρίως οθόνη του 3DS έχει μεγαλύτερη ανάλυση από αυτή του DS και εκεί προκύπτει ένα θεματάκι. Από default κάνει stretch στη μεγαλύτερη ανάλυση με αποτέλεσμα να γεμίζει όλη η οθόνη αλλά να χάνει ελαφρά σε ευκρίνεια. Με ένα πιο πρόσφατο firmware έδωσαν τη δυνατότητα με συνδιασμό πλήκτρων να παρακάμψεις το resize με αποτέλεσμα να κερδίζεις σε ευκρίνεια αλλά να μη γεμίζει όλη η οθόνη. Προσωπικά επειδή ήμουν με το παλιό DS phat η εικόνα μου φαίνεται μια χαρά όπως και να είναι. Άλλοι παραπονιούνται περισσότερο αλλά παρόλα αυτά κανείς δε λέει πως το πρόβλημα είναι μεγάλο. Στη χειρότερη το λες ενοχλητικό, αν και το θέμα όπως καταλαβαίνεις είναι εντελώς υποκειμενικό και καλά είναι να ρίξεις μια ματιά και μόνος σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=fwRZus6es-U&feature=player_embedded Καλά μιλάμε για παιχνιδάρα. Υπάρχουν κάποια παιχνίδια σαν αυτό που με πείθουν ότι το 3DS είναι καλύτερο από το Vita (προσωπική μου άποψη). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimitRi_Del Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Εγώ έχω κόκκινο 3DS (μου το έκανε δώρο ο Άη Βασίλης και αυτός με τη σειρά του το πήρε από τα 7even ). Να πω την αλήθεια δε μου άρεσε το κόκκινο αλλά είναι δώρο και θα το κρατήσω, ούτως ή άλλως θα αγόραζα στους επόμενους μήνες. Οσον αφορά κάρτες, έχω την ACE3DS και ο,τι παιχνίδι DS έχω βάλει το παίζει χωρίς πρόβλημα, 21€ την πήρα μαζί με μεταφορικά. Προς το παρόν δε νομίζω να έχει βγει κάρτα για 3DS παιχνίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Εγώ έχω κόκκινο 3DS (μου το έκανε δώρο ο Άη Βασίλης και αυτός με τη σειρά του το πήρε από τα 7even ). Να πω την αλήθεια δε μου άρεσε το κόκκινο αλλά είναι δώρο και θα το κρατήσω, ούτως ή άλλως θα αγόραζα στους επόμενους μήνες. Οσον αφορά κάρτες, έχω την ACE3DS και ο,τι παιχνίδι DS έχω βάλει το παίζει χωρίς πρόβλημα, 21€ την πήρα μαζί με μεταφορικά. Προς το παρόν δε νομίζω να έχει βγει κάρτα για 3DS παιχνίδια. Μια χαρά είναι το κόκκινο βρε γιατί δεν σου άρεσε? Εμένα μόνο αυτό μου αρέσει και το συλλεκτικό του zelda. Αν και το κόκκινο μου αρέσει πιο πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα