Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συγγνώμη τι κάνουν οι κινέζοι? μα τίποτα δεν λειτουργεί σε αυτή τη χώρα? πού είναι λοιπόν η κάρτα για το 3ds επιτέλους? και ύστερα λένε ότι στην Ελλάδα δεν λειτουργεί τίποτα...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα!είμαι νέο και ανίδεο μέλος!θέλω πληροφορίες για κάρτα για το 3DS.Διάβασα αρκετά post αλλά δεν έχω καταλάβει και πολλά!Αν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος ας μου στείλει κάποια απάντηση.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

λοιπόν δεν είχα και πολύ εμπειρία με 3ds games καθώς είχα μόνο το zelda ocarina of time,αλλα τώρα με τα demos δοκίμασα αρκετά παιχνίδια και μπορώ να έχω μια καλύτερη άποψη για το 3d effect, σε όλα μα όλα τα παιχνίδια υπάρχει βελτίωση στην εικόνα που δέχεσαι και γενικά φαίνεται πολύ ωραίο το 3d, 2 χαζά side effects, 1 λίγο να το κουνήσεις χάνεται η εικόνα και ξαναγυρνάει και είναι σπαστικό όταν συμβαίνει αυτό γιατί πρέπει να το κρατάς σταθερό συνέχεια.2 framedrops τραγικό όταν παίζεις χωρίς 3d ένα game αν έχει 60fps σε 3d mode πέφτει στα 30,είναι αρκετά ορατή η διαφορά και σε μερικά games καλύτερα να παίζεις με 3d off(ποδοσφαιράκι,καράτε etc)

απο τους τίτλους που δοκίμασα το dead or alive dimensions είναι απίστευτο ,με 3d πέφτουν τα fps αρκετά αλλα έχει πολύ ωραίο εφέ.το resident evil revelations είναι φοβερό και έχουν και ωραίο χειρισμό και απίστευτα γραφικά που δείχνουν την δύναμη της κονσόλας και ειδικά για first year game.σε αντίθεση μεγάλη απογοήτευση το mgs3 ,μου φάνηκε πολύ απαίσιο,το 3d του είναι τραγικό και γενικά ο χειρισμός δεν είναι καλός.

χτες αγόρασα και το pullblox απο το eshop ,στην αμερική λέγεται pushmo! ,παλικάρια είναι το καλύτερο Puzzle game που έχω δοκιμάσει ever.έχω λύσει γύρω στα 130puzzle απο τα 300 ,λογικά δεν θα ασχοληθώ με τον editor ,μόνο με τα 300 puzzle αλλα πραγματικά τα σπάει ,είναι και 3d ,απο τους δημιουργούς του paper mario ,στα 6e.μια χαρά.δείτε και ένα review

http://www.youtube.com/watch?v=btHRtov0ooM

το παιχνίδι που περιμένω τώρα και με έκανε να μην πουλήσω την κονσόλα(σκεφτόμουν να πάρω psvita)είναι το fire emblem kakushei απλά δεν υπάρχει,άντε να βγει με το καλό.

περιμένω και σε 1-2 εβδομάδες καινούρια μπαταρία 5000mah που θα αυξήσει τις ώρες απο 3 σε 12 με μέγιστες ρυθμίσεις και είναι μόνιμη μπαταρία,το κακό είναι οτι προσθέτει 100gr στο βάρος αλλα κλάιν έτσι και αλλιώς τώρα το 3ds είναι πολύ ελαφρύ για μένα.

Δημοσ.

δεν υπάρχει οfficial μεγαλύτερη μπαταρία.

έχει βγάλει η nyko μια 1800mah που αλλάζει την παλιά μπαταρία και αντέχει 5-6 ώρες στις μέγιστες ρυθμίσεις, μετά έχουν βγει 2 προσθετικές σαν θήκες που προσθέτουν και αυτές 1800mah. και υπάρχει και μια 5000mah απο μια γνωστή εταιρία στα 100ε.

ομως εμένα δεν μου φτάνουν !!!! είμαι στρατό δεν θέλω να το φορτίζω ανα 5-6 ώρες αλλα μια φορα το 2-3 μερο. το κακό είναι οτι λένε θέλει 9 ώρες για να φορτίσει αλλα άτομα σε φόρουμ λένε οτι με wifi on 3d on και την οθόνη στο 5 χωρίς power safe mode(μέγιστες ρυθμίσεις) την έχουν την κονσόλα για μια εβδομάδα αφόρτιστη , ένας που μέτρησε σερί τον έβγαλε 12ώρες!

το θέμα είναι οτι τα 100ε είναι πολλά και απορούσα μήπως μπορώ να την βρώ πιο φτηνά.και είδα το συγκεκριμένο βίντεο στο youtube

http://www.youtube.com/watch?v=I7NJPmNQsXM

σκέφτηκα θέμα αξιοπιστίας αλλα διάβασα πολύ θετικά σχόλεια(εκτός απο το μέγεθος ,προσθέτει 140γρ χαχαχα) και την πήρα απο το amazon. όταν έρθει θα γράψω εντυπώσεις

http://www.amazon.co.uk/Nintendo-3DS-N3DS-Ultimate-Extended/dp/B004Z6MVGG/ref=pd_ecc_rvi_cart_2

τελικά η mugen είναι 5800mah και όχι 5000mah όπως αυτή που πήρα, αλλα είναι μικρή η διαφορά σε αντίθεση με τα λεφτά ,η Mugen κάνει 100ε ενώ η άλλη 24 μαζί με τα μεταφορικά απο το amazon

http://www.youtube.com/watch?v=IZ5f2X2UNUM&feature=related

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

γιαυτό θέλω να σπάσει η κονσόλα,δεν μπορώ να φανταστώ να παίζω αυτό το παιχνίδι με αγγλικά....

review της μπαταρίας, παλικάρια δεν έχω λόγια,την κάνει την κονσόλα πολύ πιο βαριά και δεν βολέυει ώρες να το έχεις σηκωμένο αλλα μαμάει 16 ώρες βγάζει στο νερό... την έχω στο στρατόπεδο 1 εβδομάδα το φόρτισμα και παίζει όλος ο λόχος κάνα 3 ώρες την μέρα τουλάχιστον

Δημοσ.

γιαυτό θέλω να σπάσει η κονσόλα,δεν μπορώ να φανταστώ να παίζω αυτό το παιχνίδι με αγγλικά....

Εχουμε κανα νεο?

Δημοσ.

Οι ιαπωνικές εκδόσεις παιχνιδιών έχουν μέσα αγγλικά subs?

Δημοσ.

τπτ συγκεκριμένο ακόμα για το χακάρισμα και φυσικά οι ιαπωνέζικες εκδόσεις των παιχνιδιών δεν έχουν μέσα english subs,το πολύ πολύ κάποιο game να έχει μέσα japanese voice αλλα πολύ χλωμό στις φορητές λόγο χώρου(με χακαρισμένο game όμως γίνεται χαλαρά)

Δημοσ.

Θα προτινατε τη δεδομενη χρονικη στιγμη παιδες να αγορασω 3ds;

Πιστευω πως πλεον εχει αξιολογους τιτλους κια δεν θα παει χαμενο.

Το μονο που με ανυσηχει ειναι μηπως βγει καινουριο μοντελο.

Δημοσ.

Θα προτινατε τη δεδομενη χρονικη στιγμη παιδες να αγορασω 3ds;

Πιστευω πως πλεον εχει αξιολογους τιτλους κια δεν θα παει χαμενο.

Το μονο που με ανυσηχει ειναι μηπως βγει καινουριο μοντελο.

Χαμένο δεν θα πάει σίγουρα. Αντικαταστάτης δεν πρόκειται να βγει για τουλάχιστον 4-5 χρόνια ακόμα μιας και το 3DS κυκλοφόρησε πέρσι. Αν εννοείς καινούργια έκδοση, πολύ πιθανόν ναι. Εγώ άμα δω πως βγει με μεγαλύτερη από 4" οθόνη θα το κοιτάξω πολύ σοβαρά.

Δημοσ.

Μια ερωτηση φιλοι: παιζει ρολο τι χωρα δηλωνω στο 3ds οσο αφορα το eshop? εγω εχω δηλωσει ελλαδα. Εχει καμια διαφορα εαν ειχα δηλωσει Αγγλια?

Ευχαριστω !!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...