Moderators Malthador Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Το ποστάρω εδώ γιατί το thread του DS έχει γεμίσει με posts για flashcards. Εξάλλου και το 3DS είναι DS compatible, οπότε δεν είμαι οφτόπικ. :Ρ Aliens: Infestation. Κλασικό side scrolling shoot 'em up platformer, έτσι για να θυμηθούμε τα παιδικά μας χρόνια. Κυκλοφόρησε μόλις. http://www.youtube.com/watch?v=cfX2c2oF5i0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Εχει εναν αερα metroid στον τροπο που λειτουργουν οι πιστες ετσι για να ειμαστε ποιο σωστοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Η Nintendo Ανακοινώνει Limited Edition The Legend Of Zelda 25th Anniversary Bundle! ~199€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 η Νιντυ να βγάλει το νέο 3DS με το 2ο αναλογικό και να αφήσει τα φρου-φρου και αρώματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 http://www.play.com/Games/DS/4-/26041523/Nintendo-3DS-Console-Bundle-Super-Mario-3D-Land-Ice-White/Product.html?searchtype=allproducts&searchsource=0&searchstring=mario+land&urlrefer=search Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Τσίμπησα το Super Mario 3D Land. Σε γενικές γραμμές είναι αρκετά καλό game, αλλά η Ninty ακολουθεί το safe path, ίσως περισσότερο απ' ότι πρέπει. Θυμίζει πάρα πολύ Super Mario Bros 3. Με χάλασε λίγο το μέγεθος των πιστών, τις ήθελα λίγο μεγαλύτερες. Το θετικό είναι ότι έχει αρκετά υψηλό challenge factor. Έχω ψοφήσει αρκετές φορές για να πάρω μερικά συγκεκριμένα star coins. Πολύ ενδιαφέρον επίσης το implementation του stereoscopic 3D. Ελπίζω να ακολουθήσουν και οι 3rd party εταιρείες το δρόμο της Nintendo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 3DS Takes Only 8 Months to Surpass First-Year DS Sales Sales of the 3DS have already surpassed those of the DS in its first year of availability, and it took only eight months to do it. There has been a great deal of negativity surrounding the 3DS since it launched (and even before then), with many feeling its price was set too high. The portable gaming scene has changed, and with handhelds facing competition from the iPhone, iPad, and other gaming-capable portable devices out there, many felt the 3DS had no chance to succeed. While it still has a long way to go, surpassing sales of the DS' first year -- the best-selling system in the U.S. all-time, and the second-best worldwide behind the PlayStation 2 -- is a nice start. Nintendo stated several weeks ago that 3DS sales were on pace to accomplish this feat; since its price was dropped by $80 to $169.99 in August, it's been selling a great deal better than it had been at $249.99. But even with that increase, Nintendo is expecting its first annual loss in 30 years. Nintendo of America president Reggie Fils-Aime confirmed the news of 3DS sales exceeding those of the DS' first year in a Time Magazine interview. "In sales through this past Saturday -- 8 months -- it has outsold the full 12 months of the original DS," he said. "During that 12 months time, the original DS sold 2.37 million and we just surpassed that this past Saturday, so we've got real good momentum going into the holidays." According to NPD numbers shared earlier in November, the 3DS had sold 1.65 million units in the U.S. That means the last month or so has likely seen upwards of 700,000 systems sold. Fils-Aime says this milestone "reinforces the idea that in this business, great, compelling software drives hardware. As long as we continue to make great content, we'll continue to have very strong performing handhelds." Besides the price drop, which has undoubtedly been a huge boon for sales, the release of a new color and quality bundles, as well as Black Friday deals, can be partially attributed for the recent strong sales of the platform. In addition to the success the 3DS is experiencing, Super Mario 3D Land had sold over 500,000 units as of last week's end, making it the fastest-selling portable Mario game ever. "So for us, we think what we're seeing with 3DS and Super Mario 3D Land is a validation of our strategy," Reggie continued, "which says 'We're going to make great content, we're going to make it uniquely for our platform' and through that combination we're going to drive the install base and compel consumers to make room in their pocketbooks for this dedicated technology." This is not the first time sales of the 3DS have outpaced the DS -- 3DS day-one sales were said to be "the highest of any Nintendo handheld system in our history" following its launch in March. The next big software launch for the 3DS is Mario Kart 7 on December 4. From there the system will still have the rest of the holiday shopping season to sell; it should be interesting to see just how many end up being sold as we approach the one-year anniversary of its release on March 27. Πηγή: 1up.com Κατά τ' άλλα: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Παντως ακομα νωρις ειναι, τα παιχνιδια του ειναι λιγα. Σε 2-3 μηνακια ομως θα ειναι powerhouse. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 εχει αγοράσει κανέις κονσόλα εκτός ελλάδας, να μας πει τι παίζει με την εγγύηση? το red το πουλάνε 154 ευρώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 ερωτηση το 3ds παιρνει τα δωρα του "θειου"? thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 του θείου για απλά NDS games ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UchihaRYuk Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Σκεφτομαι να το κανω δωρο στον ευατο μου οποτε εχω καποιες ερωτησεις,δεν γνωριζω και πολλα για το θεμα.Παιζει παιχνιδια απο το ds απ οτι διαβασα,ισχυει?Ταινιες μπορεις να δεις?(avi,mkv,κτλ?).Ψηνομαι για την εκδοση με το Zelda που βγηκε προσφατα.Η αγορα λογικα θα γινει απο Σουηδια,παιζει κατι με region οπως στα ps3,xbox?Αυτες τις ερωτησεις εχω κατ αρχας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SubGam3R Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Γεια σας παιδιά, θέλω να ρωτήσω! Έχει η αδερφή μου η μικρή το 3DS, ξέρω πως μέχρι τώρα έχουν βγει flash cards που παίζουν όμως τζάμπα μόνο παιχνίδια από το DS! Απλά τελευταία δεν έχω ακούσει νέα, έχουμε τίποτα καινούργιο; Τέλος αξίζει να αγοράσω αυτή την flash card, μετά θα βγει update για να παίζω και τα παιχνίδια του 3DS ή θα την πατήσω και θα πρέπει να αγοράσω πάλι άλλη flash card; Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papinios Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 γεια σας παιδια και χρονια πολλα. θελω να ρωτησω εκανα update το 3ds και απο τοτε δε παιζει την R4 τι πρεπει να κανω? οσο πιο απλα γινεται προσπαθησα να της κανω αναβαθμιση σε ds lite αλλα δεν το δεχεται γιατι σε αυτο ειχα κανει και την πρωτη φορα ευχαριστω Γεια σας παιδιά, θέλω να ρωτήσω! Έχει η αδερφή μου η μικρή το 3DS, ξέρω πως μέχρι τώρα έχουν βγει flash cards που παίζουν όμως τζάμπα μόνο παιχνίδια από το DS! Απλά τελευταία δεν έχω ακούσει νέα, έχουμε τίποτα καινούργιο; Τέλος αξίζει να αγοράσω αυτή την flash card, μετά θα βγει update για να παίζω και τα παιχνίδια του 3DS ή θα την πατήσω και θα πρέπει να αγοράσω πάλι άλλη flash card; Ευχαριστώ πολύ! ακομα τιποτα για τα 3d Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 γεια σας παιδιά!θέλω να πάρω εγώ και 2 φίλοι μου τρεις flashacards για το ds.ένας έχει το πρώτο το ds ο άλλος το dsi και εγώ το 3ds (για ds παιχνίδια το θέλω γιατί για 3ds δεν υπάρχουν ακόμα απ' όσο ξέρω). ποια κάρτα μου προτείνετε να πάρουμε?τρεις ξεχωριστές?τρεις ίδιες που να κάνουν και στα 3? θα υποστηρίζουν τα τελευταία fw που έχουν βγει ως τώρα?και θα ήθελα να αναβαθμίζονται για τα καινούρια που θα βγαίνουν. θα με βοηθούσατε πολύ αν μου δίνατε κάποιο site από εξωτερικό κατά προτίμηση για να παραγγείλουμε μέσω paypal.thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα