Moderators Malthador Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Γενικά όσο χαρούμενος είμαι με το lineup που παρουσιάστηκε σήμερα, άλλο τόσο ξενερωμένος είμαι με το addon. Απορώ τι τους λέει το μυαλό τους. Το καταλαβαίνω ότι σε κάποια games είναι δύσκολο να χειρίζεσαι την κάμερα με το γυροσκόπιο (στο OoT τουλάχιστον 5-6 φορές αναγκάστηκα να κλείσω το 3D προκειμένου να μπορέσω να στοχεύσω με το τόξο/γάντζο), αλλά δεν γίνεται να ανακοινώνουν και νέο χρώμα, πράγμα που σημαίνει ότι για την ώρα μένει ως έχει το 3DS, και το addon, πράγμα που σημαίνει ότι παραδέχονται το σχεδιαστικό λάθος. Έπρεπε είτε να κάνουν relaunch με 2 μοχλούς, είτε να κόψουν τις γελοιότητες με τα addons. Τι να πω. Τίτλοι που θα το υποστηρίζουν:[/b] Monster Hunter 3G, Resident Evil Revelations, Metal Gear Solid Snake Eater 3D, Ace Combat 3D Cross Rumble, Dynasty Warriors Vs and Kingdom Hearts 3D Τα games αυτά θα το supportάρουν απλά ή θα είναι requirement για να παίξουν; Γενικότερα τα games θα έχουν 2 επιλογές στο gameplay τους; Μία με το δευτερό μοχλό και μία με touchscreen/γυροσκόπιο; Και σε περίπτωση που ΔΕΝ είναι requirement το addon, τι θα γίνεται με το multiplayer; Ο καθένας θα παίζει με όποιον τρόπο θέλει, ακόμα κι αν γίνεται unbalanced το game; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 δεν το ανέφεραν καν στην conference το 2ο addon,αυτό εμένα μου λέει πολλά,όχι relaunch αλλα καθαρό addon θα είναι για όποιον ενδιαφέρεται μόνο,δεν αλλάζει η κονσόλα. fire emblem,new rpg απο square =happy man όσοι θέλουν να δουν την presentation εδώ http://www.nintendo.co.jp/n10/conference2011/presentation/index.html στα ιαπωνέζικα φυσικά... τώρα την είδα την παρουσίαση ,απίστευτη,παρουσίασαν τίτλους με το τσουβάλι,monster hunter 4!!! damn.πολύ πράμα,θα πρωτειμούσα να δω ακόμα κάνα Jrpg ,μόνο 1 απο square είδαμε(εκτός απο αυτά που έχουν ανακοινωθεί ήδη) αλλα δεν πειράζει γιατί είδα τουλάχιστον 10 τίτλους που να μου αρέσουν,μέχρι και το mario tennis πιστέυω θα είναι ωραίο. btw για μένα sleeper hit θα είναι το ποδοσφαιράκι,δεν πα να έχει απαίσια γραφικά απότι είδα θα είναι κάπως σαν manager και γενικά είδα το gameplay κάπως fluid. με λίγα λόγια το 3ds θα ξεσκίσει σε πωλήσεις στο φετινό holiday season και το 2012 θα έχει και μαμω τα library. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Ήθελε και ένα Baten Kaitos ή ένα Skies of Arcadia και μετά θα αγόραζα 10 3DS..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 έδειξαν ένα παιχνίδι με κάρτες Srpg αλλα δεν ήταν το Baten kaitos.δεν νομίζω να ανακοινωθεί κανένα νέο παιχνίδι τώρα στο tokyo game show,ήδη δείξανε αρκετά,αλλα υπήρχαν πολλές φήμες για το baten kaitos και ίσως το δούμε αργότερα. http://www.youtube.com/watch?v=4TiOd3IcfyE&feature=player_embedded θέλω να το παίξω τώρα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 OK, θελω επισημα 3ds. Φυσικα και θα περιμενω την lite εκδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=UPFKyn_kSMM&feature=feedu http://www.youtube.com/watch?v=4J7iicFyBc0&feature=feedu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Αναλυτικότερες pics της βαρκούλας: http://nintendo3dsblog.com/new-pictures-of-the-circle-pad-accessory Δεν φαίνεται και τόσο τραγικό όσο μου φάνηκε στην αρχή (μην παρεξηγηθώ, είναι απαίσιο, απλά όχι τόσο όσο νόμιζα). Μερικές παρατηρήσεις: 1) Είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι όχι μόνο δεν προσθέτει extra μπαταρία στο 3DS, αλλά θέλει και επιπλέον δική του για να δουλέψει. Δεν νομίζω ότι θα πιάσει μόνο και μόνο για αυτό το λόγο. 2) Βλέπω κάποιους πεπεισμένους ότι ένα πιθανό revamp της κονσόλας θα περιέχει και την βαρκούλα. Έχω μια απορία όμως. Ωραία πες ότι ο δεύτερος αναλογικός μοχλός μπαίνει κάτω από τα ABXY. Το δεύτερο shoulder button που διάολο θα το χωρέσουν, χωρίς η κονσόλα να γίνει διπλάσια σε πάχος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 malth οτι θα τα χορέσουν θα τα χορέσουν όταν βγει το lite αλλα το θέμα είναι οτι είμαστε μακριά και οτι το 2ο αναλογικό είναι καθαρά addon και όχι redesign ,δλδ όλα μα όλα τα παιχνίδια θα παίζουν και χωρίς αυτό. αν δεν ίσχυε αυτό που λέω θα το είχαν έστω αναφέρει στην conference ,έστω ένα mention και δεν θα το έβαζαν απλά στο site στα περιφεριακά της κονσόλας. εκτός απο αυτό ήδη έχουν αναφέρει οτι θα υποστιρίζει 5 παιχνίδια που σημαίνει οτι όλα τα παιχνίδια θα βγαίνουν με χειρησμό 3ds (έτσι όπως είναι τώρα) και 3-4 μεγάλοι τίτλοι κάθε χρόνο θα το υποστιρίζουν το addon στον χειρισμό.δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα όπως κάποιοι τα αναφέρουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cortaN@ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Για μένα το addon είναι καταδικασμένο να αποτύχει... Δεν είναι μόνο άσχημο σχεδιαστικά, είναι και off center από την οθόνη του 3DS. Ελπίζω να το κρατήσουν μόνο ως addon που είπε ο skanjos αν και απ' ό,τι βλέπω έχουν θορυβηθεί στη Ninty από τον ανταγωνισμό και μάλλον σκέφτονται relaunch. Το γεγονός πως είναι προαιρετικό δε σημαίνει πως δε θα το ενσωματώσουν στο 3DSlite. Και αμφιβάλλω αν θα κάνουν κάποια επίσημη ανακοίνωση καθώς η Nintendo σαφώς δε θέλει να θάψει τις πωλήσεις του 3DS μέχρι να βγάλει κάποιο ανασχεδιασμένο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτο ειναι το μονο σιγουρο. Τουμπεκι ψιλοκομμενο λοιπον. Επι ευκαιρια μολις παρελαβα το 3DS του ανηψακου και το περιεργαζομουνα. Πραγματικα η αισθηση ειναι εντελως διαφορετικη απο οταν το βλεπεις σε δημοσιο χωρο. Τo Zelda με αφησε αφωνο. Εννοειται οτι πρωτα θα το τελειωσω και μετα θα του δωσω στα γενεθλια του (ετσι και αλλιως στο τελος του μηνα ειναι). Το 3D δεν κουραζει καθολου σπιτι σου. Εχω απενεργοποιησει το γυροσκοπιο και κανω την δουλεια μου the old fashioned way μεσω αναλογικου. Το 3D στο Zelda ειναι πραγματικα εξαιρετικο. Χαλαρα ισαξιο με οτιδηποτε κυκλοφορει με γυαλια εκει εξω. Βρηκα την χρηση τομη περιπου στη μεση στου slider. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cortaN@ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτο ειναι το μονο σιγουρο. Τουμπεκι ψιλοκομμενο λοιπον. Επι ευκαιρια μολις παρελαβα το 3DS του ανηψακου και το περιεργαζομουνα. Πραγματικα η αισθηση ειναι εντελως διαφορετικη απο οταν το βλεπεις σε δημοσιο χωρο. Τo Zelda με αφησε αφωνο. Εννοειται οτι πρωτα θα το τελειωσω και μετα θα του δωσω στα γενεθλια του (ετσι και αλλιως στο τελος του μηνα ειναι). Το 3D δεν κουραζει καθολου σπιτι σου. Εχω απενεργοποιησει το γυροσκοπιο και κανω την δουλεια μου the old fashioned way μεσω αναλογικου. Το 3D στο Zelda ειναι πραγματικα εξαιρετικο. Χαλαρα ισαξιο με οτιδηποτε κυκλοφορει με γυαλια εκει εξω. Βρηκα την χρηση τομη περιπου στη μεση στου slider. Ikaruga24 με ενδιαφέρει η άποψή σου πως το 3D σπίτι σου δεν κουράζει. Τι ακριβώς εννοείς όταν λες αυτό; Πώς π.χ. το προσαρμόζεις όπως θέλεις και με βάση πχ. το πώς κάθεσαι (αν είσαι ξαπλωμένος, αν είσαι καθιστός κτλ) ή πώς η κονσόλα επειδή είναι για home use είναι λιγότερο ταλαιπωρημένη και έτσι έχει καλύτερη απόκριση η οθόνη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Ουτε καθρεφτιζει, ουτε γυαλιζει, ουτε ζαλιζει ετσι οπως ειχα αντιληφθει στην αρχη. Δεν ξερω τι φταιει στα μαγαζια αλλα πραγματικα του κανουν κακο. Εγω το εχω παρει μεχρι τωρα και τουαλετα, και κρεβατι και καναπε ξαπλα και οπου θες και δεν εχεις προβλημα. Απλα να μην το κουνας πολυ πολυ ή απλα να μην χανεις focus σαν να εισαι σπαστικο. Παιζει να φταιει και το ιδιο το Zelda το οποιο εχει εξαιρετικο 3D πραγματικα. Εδωσαν ρεστα στον τομεα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=qnqYQVrYzk8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Πολύ καλό φαίνεται το Bravely Default. Γενικά πιστεύω ότι αν χρησιμοποιήσουν σωστά το AR θα κάνουν τρομερά πράγματα. Αλλά θα πρέπει να αλλάξουν οπωσήποτε το όνομα του παιχνιδιού στην Αμερική και στην Ευρώπη αν θέλουν να πουλήσουν έστω και μία κόπια του παιχνιδιού. :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Tetsuya Nomura has said that Neku’s appearance in Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance “could be taken as notice of something to come,” before blatantly saying that “something is being worked on.” nuff said... το αγαπημένο μου παιχνίδι του ds ,στάνταρ θα βλέπαμε sequel αλλα το confirmation είναι πάντα ωραίο . όσοι δεν κατάλαβαν μιλάω για το twewy .the world ends with you. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα