Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Topic

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

wtf?

Nintendo Adding Second Circle Pad "Expansion" to 3DS

Μάλλον πρέπει να είναι add-on για συγκεκριμένο παιχνίδι. Θα ήταν τρέλα από τη Ninty να κάνει τέτοιες δραστικές αλλαγές στο hardware του 3DS.

Παιδια ειχα μια καρτουλα r4i για το 3ds και μετα...............

Για να μείνει το τόπικ αυτό καθαρό από τις άπειρες απορίες που όλοι μας έχουμε για το hacking του 3DS, τις συζητήσεις για κάρτες είναι καλύτερα να τις κάνουμε στο παρακάτω τόπικ, όπως σου πρότειναν και τα παιδιά ήδη.

http://www.insomnia.gr/topic/418068-the-official-3ds-hacking-topic/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ξέρω, μου φαίνεται υπερβολικό να γίνεται τόσο νωρίς.

Η αντιστοιχία που βρίσκω είναι με το Wii motion plus, όπου στην αρχή πωλούταν ώς add-on και μετά ενσωματώθηκε στα Wiimotes.

Αλλά και πάλι προδίδεται έτσι η εμπιστοσύνη των early adopters. Στο μέλλον κανένας δεν θα αγοράζει "φρέσκο" προϊόν της Ninty, μιάς και όλοι θα περιμένουν τη 2η γενιά του με τα έξτρα χαρακτηριστικά.

Δεν ξέρω, μου φαίνεται υπερβολικό να γίνεται τόσο νωρίς.

Η αντιστοιχία που βρίσκω είναι με το Wii motion plus, όπου στην αρχή πωλούταν ώς add-on και μετά ενσωματώθηκε στα Wiimotes.

Αλλά και πάλι προδίδεται έτσι η εμπιστοσύνη των early adopters. Στο μέλλον κανένας δεν θα αγοράζει "φρέσκο" προϊόν της Ninty, μιάς και όλοι θα περιμένουν τη 2η γενιά του με τα έξτρα χαρακτηριστικά.

Αυτό στα handhelds το κάνει καιρό τώρα η Nintendo...από εποχή gameboy advance...

Γι αυτό είναι καλύτερα όσοι θέλουν να αγοράσουν 3DS να περιμένουν τη 2η γενιά, που θα έχει καλύτερη διαχείριση μπαταρίας, καλύτερο contrast στο 3D κατά την άποψή μου, και παίζει - χωρίς να είναι φυσικά σίγουρο - να βάλουν και κάποια extra χαρακτηριστικά αναγκασμένοι από τον ανταγωνισμό (όπως multitouch...για μένα από τις μεγαλύτερες απουσίες στο 3DS).

Πρόσεξε λίγο, η Nintendo στις φορητές, μπορεί να μας έχει συνηθήσει σε αλλαγές, αλλά ΠΟΤΕ δεν έκανε αλλαγές που επηρέαζαν το gameplay.

Τόσο στο Gameboy Advance, SP, Micro, όσο και στο DS, DS Lite, DSi, DSi XL, οι δυνατότητες gameplay παραμένουν ακριβώς οι ίδιες και είναι αυτονόητο το γιατί.

Αν ήθελε multitouch, έπρεπε να το είχε βάλει εξ'αρχής. Εφόσον δεν έχει τώρα, μην το περιμένεις ποτέ στο 3DS.

Τώρα το 2ο analog είναι πιό εύκολη περίπτωση, μιάς και μπορεί να το βάλει το addon πακέτο μαζί με κάποιο παιχνίδι, ώστε σιγά σιγά να το έχουν όλοι, μέχρι που στο τέλος θα βγεί το 3DS Lite με ενσωματωμένο το analog.

multitouch δεν μπαίνει ,εδώ δεν βάζει στο wii u θα βάλει στο 3ds? το 2ο analog δεν μου κολάει καλά πάντος ή θα αναγκάσει όσους έχουν αγοράσει ήδη 3ds να το πάρουν για να παίξουν κάποια games ή θα έχουν customisable controls όλα τα games για να μπορείς να διαλέγεις το touchscreen ή το 2ο analog για την κάμερα(χλωμό το βλέπω και εδώ),παρακαλάω να πατώσει το addon έτσι ώστε να δουν οτι ο περισσότερος κόσμος δεν νοιάζεται για 2ο analog να μην αλλάξουν το gameplay της κονσόλας και το 2ο analog να παραμείνει απλά ένα addon και όχι το στάνταρ στα μελλοντικά games.

ένα τιτανοθυρίο έρχεται στο 3ds. monster hunter tri 3g. τεράστιο selling brand ειδικά στην ιαπωνία. άνοιξε και το Official site,ακόμα δεν υπάρχει βεβαίωση για αμερική και ευρώπη αλλα λογικά θα έρθει αφού φέρανε και του psp. http://www.capcom.co.jp/monsterhunter/3G/index.html official site

και ένα τρομερό νέο για τους jrpg fans,ακούγονται φήμες για baten kaitos 3ds,τα πρώτα 2 τα τερμάτισα στο wii (gamecube games)απίστευτα παιχνίδια(δυστυχώς το 2ο βγήκε μόνο αμερική),ελπίζω του 3ds να το φέρουν.κάτι ακούγεται και για έναν heavy τίτλο απο την νιντέντο που έχει να κάνει με car fights και είναι παλίός τίτλος του nes που του κάνουν rebirth και θα είναι καθαρά για τους hardcore καθώς ακούγεται οτι έχει βία και είναι σχετικά σκοτεινό game.

άντε να έρθει το tokyo game show να δούμε και άλλα διαμάντια να εμφανίζονται.

προφανώς κι απο την πορεία μέχρι τώρα η Ν έχει πρόβλημα με το 3rd party support, κι αν κρίνει κανείς το άνοιγμα που έχει κάνει ιδιαίτερα με τά το WiiU, προσπαθεί να προσελκύσει όσο περισσότερους devs γίνετε. Αλλά είναι τρελλό πισογύρισμα.....

α ξέχασα βγήκαν περισσότερες πληροφορίες και για το beyond the labyrinth το οποίο θα είναι Playable στο tgs και είναι παιχνίδι σαν το ico.μετά απο αυτό το game,το tales και το revelations δεν πάει να λένε οτι το 3ds δεν έχει καλά γραφικά εμένα μου φτάνουν.

Beyond-the-Labyrinth-Scan.jpg

όσοι αγοράσατε το 3DS σας έπιασε κότσο με λίγα λόγια, γιατί φήμες θέλουν το 3DSi να κυκλοφορεί πρίν τα χριστούγεννα με νέο μικρότερο hardware και 2ο analog ενσωματωμένο.

δεν υπάρχουν φήμες για 3dsi μην τις κατασκευάζεις απο μόνος σου, οι φήμες ήταν για το στικ και θα το ανακοινώσουν στο νιντέντο event στις 13 του μηνός,ίσα ίσα που βγήκε ο regie και είπε οτι δεν θα βγεί νέο 3ds για τουλάχιστον 1 χρόνο ακόμα.εδώ θα είμαστε θα δούμε ποιός έχει δίκαιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

όσοι αγοράσατε το 3DS σας έπιασε κότσο με λίγα λόγια, γιατί φήμες θέλουν το 3DSi να κυκλοφορεί πρίν τα χριστούγεννα με νέο μικρότερο hardware και 2ο analog ενσωματωμένο.

ήρθες και έβαλες φωτιές τώρα εσύ, αν και είναι φήμες.

Και στατιστικά να το πάρεις, δε γίνεται να κάνει δύο μεγάλες ανατροπες η νιντυ σε μια κονσόλα της σε τοσο μικρό διάστημα, τη μία πάνω στην αλλη.

ασε που θα περιμένει τα Χριστούγεννα να ξεστοκάρει απο 3δς και του χρόνου βλέπουμε.

Αν και θα ήθελα πολύ να βγάλει τώρα 3δςι, αλλα χλωμό το κόβω

Επεξ/σία από Socratis_g

Εγω ομως την αποφαση μου την πηρα με ολες αυτες τις φημες. 3DS μονο για τον ανηψιο και εγω θα περιμενω την "lite" εκδοση του μηχανηματος. Θα πεσουν και οι τιμες σε οποια παιχνιδια με ενδιαφερουν ως τοτε θα εχει προχωρησει και το hacking για το συστημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...