Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σίγουρα κάθε άποψη σεβαστή.

Το Starfox 3D αποτελεί system seller και σίγουρα τη definite version του παιχνιδιού. Αν τώρα είχε και online, θα ήταν μέσα στα υπέρτατα system sellers, ειδικά για τους πιό νέους gamers που ίσως να μήν γνωρίζουν το κανονικό παιχνίδι και θεωρούν το online χαρακτηριστικό όλων των παιχνιδιών.

Skanjos και εγώ αυτό θέλω να πιστεύω, η Ninty δείχνει να έχει κατανοήσει τις αδυναμίες της. Ειδικά για το Dragon Quest 10 είμαι πολύ αισιόδοξος.

Δημοσ.

Εφαγα ητα απο Zavvi.

- We can not dispatch your order (2 3DS systems) outisde the UK, we are sorry for the inconvinience. Your order has successfuly cancelled and no money has been drawn from your credit card.

Τι μου μενει τωρα λοιπον? Μονο το amazon φανταζομαι.

Δημοσ.

ρε φίλε το zavvi το έχει 159 ευρώ. στην ελλάδα το πέρνεις με 171 ευρω. δεν αξίζει στο κόπο και το ρίσκο για τέτοια αξία. μην το ψάχνεις.

Δημοσ.

ikaruga είχα κάνει καμιά 15αριά παραγγελείες απο games.co.uk για παιχνίδια και πίστευτα οτι θα μου έστελναν το 3ds το είχε προσφορά τότε στα 200 με παιχνίδι(Launch΄όταν εδώ είχε 270)αλλα δεν.... το μόνο e-shop απο αγγλία που στέλνει Hardware είναι το amazon.co.uk και τελικά απο εκεί το αγόρασα επειδή είχα βάλει τα λεφτά ήδη στην κάρτα .πάντος αν τώρα εχει διαφορά μόνο 10ε δεν αξίζει να περιμένεις 10μέρες τσάμπα.

Δημοσ.

πφφ η νιντέντο έχει βγάλει άποιρα περιφερειακά για τις κονσόλες της,άποψη μου το περιφεριακό θα πατώσει άσχημα,το μόνο θέμα μου είναι να μην είναι υποχρεωτικό σε κάποια παιχνίδια,αν δεν είναι τότε δεν υπάρχει λόγος να το αγοράσει κάποιος,αυτό το βγάζουν για να ψαρώσουν οι Hardcore fps freaks που θέλουν 2ο αναλογικό για την κάμερα.καλό θα ήταν να προυπήρχε δεν λέω αλλα όχι σε τόσο τεράστιο ματσούνι addon. λογικά θα βγάλουν αργότερα new 3ds με καλύτερο battery life και 2ο αναλογικό ,όσο παίζουν όμως όλα τα παιχνίδια και χωρίς αυτό δεν υπάρχει λόγος αγοράς (για μένα τουλάχιστον),προσωπικά θέλω να πατώσει και να μην δούμε ούτε διαφορετικό 3ds hardware για κάνα 2-3χρόνια,αλλα λογικά θα το ενσωματώσουν κάπως στο μέλλον.

Δημοσ.

έχω κάνει αρκετές δοκιμές με την μπαταρία,στα ds παιχνίδια αντέχει 4-5 ώρες με φουλ φωτισμό χωρίς battery save mode,με battery save mode και 3-4 τον φωτισμό αντέχει κάνα 7-8ώρο.

στα 3ds παιχνίδια με φουλ φωτισμό και 3d αντέχει κάνα 3ώρο-4ώρο το πολύ,με το brightness στο 3 και battery save mode αντέχει 4-4:30 ώρες max οπότε πάντα παίζω με φουλ φωτισμό και φουλ 3d. δεν έχει τεράστια διαφορά ,το θέμα είναι οτι εγώ παίζω σπίτι οπότε κλάιν το συνδέω και στην πρίζα(αλλα καίει πολύ όταν παίζεις και το έχεις συνδεμένο οπότε αποφέυγω να παίζω πάνω απο 3ωρο)

Δημοσ.

ρε φίλε το zavvi το έχει 159 ευρώ. στην ελλάδα το πέρνεις με 171 ευρω. δεν αξίζει στο κόπο και το ρίσκο για τέτοια αξία. μην το ψάχνεις.

147 εχει φιλε μου, που το βρηκες 159 εσυ? Amazon επισης 147.

Δημοσ.

Μην βλεπεις την μετατροπη μεσα σε ευρω μεσα απο το site. 130 λιρες ειναι 147 ευρω και τοσα θα μου αφαιρεσει μεσα απο την καρτα. Παιχνιδια ολο απο Zavvi αγοραζω και η μετατροπη δεν ειναι σωστη, κανε καλυτερα google μετατροπη.

Δημοσ.

Παιδια ειχα μια καρτουλα r4i για το 3ds και μετα το update επαψε να υποστηριζεται.. τωρα ψαχνω για αλλη καρτουλα, τι γνωμη εχετε για αυτην --> http://www.ace3ds.com/

Εχετε καποια αλλη να προτεινετε σε καλη τιμη? Ευχαριστω

Δημοσ.

παλίκαρε υπάρχει thread για τα hacking Θέματα του 3ds,νομίζω υπάρχει Update για την r4i μετά το πατς για να παίζει ψάξε καλύτερα πριν κάνεις αγορά(δες στο gbatemp).2 κάρτες πρωτείνω εγώ πάντος την acekard2i φτηνή ποιοτική λύση και την supercard dstwo που έχει επεξεργαστή για emulation αν την σηκώνει η τσέπη σου.

Δημοσ.

Μην βλεπεις την μετατροπη μεσα σε ευρω μεσα απο το site. 130 λιρες ειναι 147 ευρω και τοσα θα μου αφαιρεσει μεσα απο την καρτα. Παιχνιδια ολο απο Zavvi αγοραζω και η μετατροπη δεν ειναι σωστη, κανε καλυτερα google μετατροπη.

συγνώμη όταν αγοράζω απο zavvi την πιστωτική μου τη χρεώνει με την αξία που λέει το site τους σε ευρώ. εμένα με συμφέρει να κάνω μετατροπή απο το reuters. τι το νιάζει το zavvi?

εννοείται το κέρδος απο τη συναλγματική είναι του πωλητή.

οπως και στα mac πχ. 1000 usd στην αμερικη το ίδιο μοντέλο 1000 ευρώ στην ευρώπη...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...