Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το παλιο ikarus αν δεν με απατα η μνημη μου ειχε segments τοσο vertical shooter οσο και στοιχεια platforming/ contra. Το νεο ikarus απο οτι φενετε κανει το ιδιο, δηλαδη segments shoot em up τυπου Starfox/ Sin and Punishment και στοιχεια platforming action. Αν λοιπον δεν με απατα η μνημη μου στο παλιο τοτε το καινουργιο δεν χαλασε την συνταγη.

Το Tekken μου εκανε εξισου καλη εντυπωση.

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οι ομοιότητες υπάρχουν μόνο με τη πολύ γενικότερη έννοια των όρων.

Στον αέρα το παιχνίδι είναι αυστηρά on-rails και στη γή δεν διαφέρει και πολύ. Είναι πολύ υπεραπλουστευμένο.

Γούστα είναι αυτά φυσικά. Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι μετά από τόσα πολλά χρόνια, το παιχνίδι άξιζε καλύτερης ή πιό sophisticated αν προτιμάς μετατροπής, τύπου Metroid, Mario ή Zelda.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σπαστηκα τωρα, μολις μπηκα στο Amazon για να παραγγειλω τα 2 3DS που ηθελα και βλεπω οτι το 115 pounds πλεον εχει γινει 129.99 pounds :mad: Επισης εχουν αφαιρεσει το Zelda απο την ολη προσφορα :mad: :mad: και τωρα ειμαι σε αδιεξοδο μιας και στην καρτα μου εβαλα μολις 300 ευρω που αυτοματα σημαινει οτι δεν μπορω να εχω κανενα παιχνιδι...

Εχει κανεις υποψην κανενα αλλο καταστημα που να εχει σουπερ γαματη προσφορα αυτην την εβδομαδα τιποτα? Amazon, Mymemory και Zavvi που κοιταξα ειναι στα ιδια επιπεδα. Απαραιτητη προυποθεση να δεχεται paypal το καταστημα.

Δημοσ.

απο χτες μπήκαν τα 10 δωρεάν nes games. πάτε στο store,τέρμα αριστερά στα settings ,στην επιλογή παιχνίδια που έχω κατεβάσει ήδη και εμφανίζονται εκεί και τα κατεβάζεις πατώντας το redownload.

Δημοσ.

Θα περιμενουμε ΣΚ Σοκρατη, γινονται διαφορες προσφορες τοτε, ακομα και μιας ημερας. Αν δεν βρω τιποτε ως την Κυριακη απλα απο Δευτερα θα ψαξω να βρω την καλυτερη δυνατη τιμη και να παω να βαλω ενα εξτρα 50ευρω στην καρτα.

Δημοσ.

Review του IGN για το Starfox 64 3DS. Score: 9.0

Πάρα πολύ καλά λόγια για το Starfox.

Καταπληκτικά γραφικά, εξαιρετική χρήση του 3D, αψεγάδιαστο gameplay.

Μόνο αρνητικό η απουσία του online στο multiplayer (υποστηρίζει μόνο local)

star-fox-64-3d-20110607002539698_640w.jpg

Δημοσ.

Xestikame για το online κομματι βασικα. Και το eurogamer λεει τα καλυτερα για το παιχνιδι. Δεν νομιζω οτι υπηρχε η οποιαδηποτε αμφιβολια αλλωστε μιας και μιλαμε για μεταφορα αυτουσια με συγχρονα γραφικα και το gameplay του παλιου ακομα και σημερα ειναι αψεγαδιαστο.

Δημοσ.

Εγω παλι πιστευω οτι κακως το αφaiρεσαν το online, και θα το παρω με μιση καρδια.

Το ιδιο θα ξενερωσω αν τελευταια στιγμη βγαλουν το online και απο το Mario Kart.

Δημοσ.

Συμφωνώ απόλυτα.

Καθ'ότι ποτέ δεν ασχολήθηκα με online και ούτε θα ασχοληθώ ποτέ μου, δεν μου αρέσει να πληρώνω για features που δεν θα χρησιμοποιήσω. Επίσης είναι κατανοητό ότι οι πόροι που χρησιμοποιούνται για το online κομμάτι, θα μπορούσαν να πάνε στο single player για ακόμα καλύτερη ποιότητα/διάρκεια campaign κλ.

Πάρα ταύτα όμως η Nintendo έχει μείνει τραγικά πίσω στο θέμα του online, σε μία εποχή που ο κόσμος το θεωρεί πλέον δεδομένο, ακόμα και σε παιχνίδια που δεν το χρειάζονται.

Το Starfox πάντως ένα online το χρειαζόταν. Αν μή τι άλλο, remastered έκδοση είναι υφιστάμενου παιχνιδιού. Θα μπορούσαν να δώσουν κατι τις παραπάνω για ένα σωστό online. Απλώς τώρα που είναι η αρχή της ζωής του 3DS, και οι τίτλοι είναι πολύ λίγοι, νομίζω είναι σημαντικό να προσέχονται τέτοια σημεία.

Δημοσ.

Panther συμφωνώ 100% με αυτά που λες, δεν καίγομαι για Online αλλα σε ένα παιχνίδι όπως το star fox χρειαζόταν, η νιντέντο να μου το θυμηθείτε θα μπει δυνατά στο ονλινε με το wii u, dragon quest 10 mmo, αν βγάλει και ένα pokemon mmo το wii u θα ξεσκίσει τον ανταγωνισμό. btw το dragon quest 10 θα έχει και 3ds streetpass connectivity.

Δημοσ.

Σιγουρα το σχεδιο υπηρχε αλλα πραγματικα δεν θα ηθελα να εχει internet multi ο συγκεκριμενος τιτλος. Δεν ξερω πως αλλιως να το εξηγησω παρα με αυτο που ειπε ο δημιουργος του Zelda OoT 3d "μπορουσα να κανω το Z:OoT να δειχνει τουλαχιστον τοσο καλο οσο το Twilight princess αλλα δεν θα εδειχνε πλεον true στο original artwork" και αυτο και εγω ειναι που θελω να πω. Το παιχνιδι εχει LAN και πιστευω οτι ειναι υπεραρκετο. Ας το χαρει λοιπον ο οποιοσδηποτε gamer οπως το προοριζαν οι developers εξ αρχης.

Τωρα αν μιλουσαμε για mario kart σιγουρα θα ηταν μεγαλο μειων αλλα ρε παιδια μιλαμε για starfox. On-rails shooter απο τα oldschool κιολας. Ειναι σαν να παραπονιεμαι οτι δεν εχει το Ikaruga multi. Απλα δεν το χρειαζεται. Τωρα ας βγαλει ενα νεο Starfox και ας βαλει οτι γουσταρει μεσα αλλα το original προσωπικα το θελω ετσι οπως το φτιαξανε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...