ditsikts Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 btw βγήκε νέο Patch που διορθόνει το power button problem που έγινε με το last patch,΄τωρα με ένα απλό πάτημα ανοίγει πάντα η κονσόλα όπως παλιά. Δουλεύει η acekard, ή περιμένουμε να βγάλει update; Θα κάνει δώρο σε όσους το πήραν πιο νωρίς 10 nes games και 10 GB-GBA. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whirlwind Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Βασικά να τα βράσω τα παλιά παιχνίδια... Πάντως η πολυαγαπημένη μας nortec θα μειώσει την τιμή από 2 Σεπτέμβρη! http://www.gameover.gr/3ds/news/%CE%A0%CF%84%CF%8E%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%AE%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-Nintendo-3DS.16684.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Σοφή η κίνηση της Νιντέντο, αν και δεν το περίμενα τόσο γρήγορα. Δεν ξέρω αν έχουμε ξαναδεί τόσο γρήγορο και απότομο pricedrop από τη Νίντυ. Και τίμια η κίνησή της να αποζημιώσει τους early adopters με 20 παιχνίδια. Ας είναι και παλιά, δέν πειράζει. Τίμια κίνηση πάραυτα. Το πρόβλημα του 3DS είναι η μικρή διαφορά (τουλάχιστον οπτικά) από το DS παίδες. Χρειάζονται ισχυρά κίνητρα και πολλά παιχνίδια για να φέρεις το κόσμο στο 3DS. Απ'ότι φαίνεται η Nintendo έπιασε το μήνυμα από την αγορά και κινείται ανάλογα. Τα καλύτερα είμαι σίγουρος ότι έρχονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Merdock Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει το εν λόγω κατέβασμα, είναι το "registration" της κονσόλας μέχρι τις 12 Αυγούστου, οπότε και θα ισχύσει η μείωση τιμής, αλλά και το πρόγραμμα επιβράβευσης. Πως και που κάνουμε το register; Δε ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά το χω αγοράσει από το Amazon UK. Πάντως εμένα δε με χαλάνε καθόλου τα 20 δωρεάν παιχνιδάκια.Έτσι και αλλιώς ήδη έχω τσιμπήσει 3 Edit: Οκ μάλλον το βρήκα.Απλά πρέπει να έχεις συνδεθεί στο Nintendo eshop μέχρι τότε άρα είμαι οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ditsikts Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Πως και που κάνουμε το register; Από ότι λένε πρέπει απλά να μπεις στο eShop του 3ds πριν την πτώση της τιμής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Απο $250 στα $170 στις Η.Π.Α. , απο 260€ στα 220-200€ εδω. Χοντρικα 32% μειωση στις Η.Π.Α. και 15-22% μειωση εδω. Και στην Ιαπωνια ... 40% μειωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Πάλι εμείς εδώ τον τρώμε. Τελικά η βιομηχανία πρέπει να θεωρεί πολύ όρνια τους Ευρωπαίους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nomikarios Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Μου ήρθε διαφημιστικό μήνυμα από το γαλλικό Amazon για την πτώση της τιμής στα 169,99 ευρώ από τις 12 του μηνός. Υπολογίζω με τα έξοδα αποστολής να έρθει στα 177-178 ευρώ. Λέτε ότι αξίζει τον κόπο η αγορά, ή η τιμή από το αγγλικό Amazon θα είναι ακριβώς η ίδια άραγε, με δωρεάν τα έξοδα αποστολής; Έχουμε ενημέρωση για την τιμή που θα έχει τελικά στην Ελλάδα; Πάντως απαράδεκτη αυτή η καθυστέρηση των 20 περίπου ημερών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Λογικά θα έχει δωρεάν µεταφορικά όποτε συµφέρει η αγορά απο Amazon. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 όχι μόνο δεν έχει δωρεάν μεταφορικά το amazon αλλα έχει και κρυφές χρεώσεις... εγώ όταν το πήρα ήταν 180λίρες η τιμή και 5.90 μεταφορικά και πλήρωσα 193 λίρες στο τέλος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nomikarios Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 όχι μόνο δεν έχει δωρεάν μεταφορικά το amazon αλλα έχει και κρυφές χρεώσεις... εγώ όταν το πήρα ήταν 180λίρες η τιμή και 5.90 μεταφορικά και πλήρωσα 193 λίρες στο τέλος.. Αυτό που λες "κρυφές χρεώσεις", είναι στην πραγματικότητα η διαφορά στο ΦΠΑ που πληρώνεις, μεταξύ του αγγλικού VAT (γενικά 20%) και του ελληνικού (23%). Δηλαδή πρώτα εκπίπτει ο αγγλικός ΦΠΑ και μετά επιβάλλεται ο ελληνικός. Το τελικό ποσό που θα πληρώσεις, το λέει άλλωστε ξεκάθαρα στην προτελευταία σελίδα, πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας (εκείνη με το γαλάζιο φόντο) http://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html?ie=UTF8&nodeId=200396010#vat http://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html?nodeId=502576 Δηλαδή μιλάμε για μια επιβάρυνση της τάξης του 3%, μηδαμινή αν σκεφτείς το κέρδος που έχεις. Για τα μεταφορικά, έκανες το λάθος και δεν επέλεξες το free super saver delivery, εμένα μου βγάζει μηδενική χρέωση για postage&packing, για το nintendo 3ds, και τελική τιμή 173.22 λίρες. Το θέμα είναι: πόσο θα μειωθεί η τιμή στο αγγλικό amazon, γνωρίζει κανείς; Διότι το γαλλικό έχει ήδη βάλει τη μειωμένη τιμή σε προπαραγγελία και σκέφτομαι να βάλω. Και εκεί υπάρχει βεβαίως η διαφορά του ΦΠΑ που χρεώνεσαι, αλλά υπάρχουν και χρεώσεις στα μεταφορικά, που δεν έχουν οι Άγγλοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 το super saver delivery είναι μόνο για αγγλία απότι θυμάμαι, αυτές οι μπούρδες με vat και ματ δεν υπάρχουν σε άλλα Site που παραγγέλνεις ηλεκτρονικά παιχνίδια(το κακό είναι οτι δεν στέλνουν Ελλάδα hardware...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Merdock Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 το super saver delivery είναι μόνο για αγγλία απότι θυμάμαι, αυτές οι μπούρδες με vat και ματ δεν υπάρχουν σε άλλα Site που παραγγέλνεις ηλεκτρονικά παιχνίδια(το κακό είναι οτι δεν στέλνουν Ελλάδα hardware...) Και για εδώ είναι το super saver,εγώ έτσι το πήρα. Απλά η τιμή είναι λίγο διαφορετική απ'ότι στη σελίδα του προϊόντος λόγω του ΦΠΑ όπως είπε και το παιδί παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Zavvi και παλι Zavvi, σιγουρες μεταφορες χωρις καμια χρεωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nomikarios Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Και για εδώ είναι το super saver,εγώ έτσι το πήρα. Απλά η τιμή είναι λίγο διαφορετική απ'ότι στη σελίδα του προϊόντος λόγω του ΦΠΑ όπως είπε και το παιδί παραπάνω. 100% δωρεάν η αποστολή από το amazon.co.uk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα