Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Topic

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το 5 είναι το απόλυτο αίσχος κατ'εμέ.

Εν πάση περιπτώση, έχουμε καμιά κοντινή ημερομηνία για κάνα καλό παιχνίδι?

Update: Τσέκαρα και αναμένονται

- Paper Mario (Nοέμβριος)

- Metal Gear Solid ((Νοέμβριος)

- Sonic Generations (Νοέμβριος)

- Starfox 64 (Σεπτέμβριος)

Το καλοκαίρι φαίνεται ξερή περίοδος, εκτός και αν κάποιος ξέρει για κάποιο άλλο παιχνίδι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παλικάρια είχα ένα πρόβλημα με το 3ds και νόμιζα οτι το φανταζόμουν μέχρι που διάβασα οτι το έχουν και άλλοι μετα το Patch. όταν ανοίγω την κονσόλα μερικές φορές δεν ανοίγει,δεν δουλέυει το Power κουμπί όπως παλιά,μερικές φορές πρέπει να το έχω κρατημένο 2-3 φορές για 1-2 δέυτερα μέχρι να ανοίξει,ένω παλιά θυμάμαι με ένα απλό πάτημα άνοιγε η κονσόλα. τώρα το αναφέρουν πολλοί σαν πρόβλημα .στην αρχή νόμιζα οτι χάλασε το Power button μου αλλα όταν είδα οτι ανοίγει είπα έλα μωρέ λάσκαρε λίγο απο το πολύ λιώσιμο,αλλα απότι φαίνεται είναι πρόβλημα του Patch,σοβαρά τώρα η νιντέντο έχει κάνει χοντρές βλακείες με τα Patch του 3ds και πρέπει να αρχίσει να σοβαρέυετε.

εσείς παρατηρήσατε κάτι ανάλογο στο Power button?για μόνο όταν το ανοίγεις ,όταν το κλείνεις δουλέυει παντα κανονικά με την πρώτη.

εγω ευτυχως δεν εχω κανει ακομα το update γιατι η καρτα μου δεν εχει βγαλει ακομα το ανιστοιχο update απτη μερια της frown.png παντως και μενα θα με χαλαγε λιγακι αυτο το "μικρο"προβληματακι με το Power Button

Skanjos οντως το κανει αυτο, και να σου πω, νομιζα οτι επαθε ζημια και ημουν ετοιμος

να το παω για εγγυηση.

Στο δικο μου το παταω για λιγο 2sec το αφηνω το ξαναπαταω και μετα ανοιγει.

Όντως έχει μπόλικο κόσμο εκεί έξω που έχει το ίδιο θέμα.

Λογικά, εφόσον εμφανίστηκε μετά το update, να είστε σίγουροι ότι θα επιλυθεί το πρόβλημα στο άμεσο μέλλον.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...