ikaruga24 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 4 θα συμφωνουσα, 5 με την καμια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Το 5 είναι το απόλυτο αίσχος κατ'εμέ. Εν πάση περιπτώση, έχουμε καμιά κοντινή ημερομηνία για κάνα καλό παιχνίδι? Update: Τσέκαρα και αναμένονται - Paper Mario (Nοέμβριος) - Metal Gear Solid ((Νοέμβριος) - Sonic Generations (Νοέμβριος) - Starfox 64 (Σεπτέμβριος) Το καλοκαίρι φαίνεται ξερή περίοδος, εκτός και αν κάποιος ξέρει για κάποιο άλλο παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 παλικάρια είχα ένα πρόβλημα με το 3ds και νόμιζα οτι το φανταζόμουν μέχρι που διάβασα οτι το έχουν και άλλοι μετα το Patch. όταν ανοίγω την κονσόλα μερικές φορές δεν ανοίγει,δεν δουλέυει το Power κουμπί όπως παλιά,μερικές φορές πρέπει να το έχω κρατημένο 2-3 φορές για 1-2 δέυτερα μέχρι να ανοίξει,ένω παλιά θυμάμαι με ένα απλό πάτημα άνοιγε η κονσόλα. τώρα το αναφέρουν πολλοί σαν πρόβλημα .στην αρχή νόμιζα οτι χάλασε το Power button μου αλλα όταν είδα οτι ανοίγει είπα έλα μωρέ λάσκαρε λίγο απο το πολύ λιώσιμο,αλλα απότι φαίνεται είναι πρόβλημα του Patch,σοβαρά τώρα η νιντέντο έχει κάνει χοντρές βλακείες με τα Patch του 3ds και πρέπει να αρχίσει να σοβαρέυετε. εσείς παρατηρήσατε κάτι ανάλογο στο Power button?για μόνο όταν το ανοίγεις ,όταν το κλείνεις δουλέυει παντα κανονικά με την πρώτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c0prse_grinder Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 εγω ευτυχως δεν εχω κανει ακομα το update γιατι η καρτα μου δεν εχει βγαλει ακομα το ανιστοιχο update απτη μερια της παντως και μενα θα με χαλαγε λιγακι αυτο το "μικρο"προβληματακι με το Power Button Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hollow_83 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Skanjos οντως το κανει αυτο, και να σου πω, νομιζα οτι επαθε ζημια και ημουν ετοιμος να το παω για εγγυηση. Στο δικο μου το παταω για λιγο 2sec το αφηνω το ξαναπαταω και μετα ανοιγει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Όντως έχει μπόλικο κόσμο εκεί έξω που έχει το ίδιο θέμα. Λογικά, εφόσον εμφανίστηκε μετά το update, να είστε σίγουροι ότι θα επιλυθεί το πρόβλημα στο άμεσο μέλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crais Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 DoA dimensions ή Street Fighter 4 ποιο προτείνετε να πάρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 DoA dimensions ή Street Fighter 4 ποιο προτείνετε να πάρω? αν ντε και καλά πρέπει να πάρεις ενα απο τα 2 doa dimensions απο μένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darksoho33 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 street fighter δαγκωτο οσο δεν παει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Merdock Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 DoA θα έλεγα κι εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Dead or Alive μονο και μονο επειδη το Street Fighter θα το βρεις παντου ενω το dead or alive ειναι μοναδικο και με βαση τα review το καλυτερο DoA ως σημερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crais Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 εγω προς DoA κλεινω... απο online πως πανε και τα 2. βρήσκεις παίχτες συνδεδεμένους ή ερημιά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c0prse_grinder Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 εγω λεω street fighter ... HADOOOOKEN Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 DOA μακράν...θα μείνεις με τα γραφικά που έχει το παιχνίδι πέρα απ' όλα τα άλλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Χεσε τα γραφικα, το (κατα τα λεγομενα) καλυτερο DOA ως και σημερα δεν υπαρχει πουθενα αλλου. Το SF το βρισκει σε pc, ps360. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα