Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Topic

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

έχει βάλει κανείς προστατευτικά στις οθόνες?..εγώ που έβαλα είχα πρόβλημα με την οθόνη αφής (δεν ανταποκρινόταν σωστά στο stylus), οπότε και τα έβγαλα

εχω βαλει screen protectors και ανταποκρινεται κανονικα στο stylus και στο δαχτυλο οποτε χρειαζεται whistling.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα καλύτερα protectors είναι μακράν τα Horri.

Δείτε εδώ την έκδοση για 3DS:

skanjos, με τη σκόνη στις άκρες πρόσεξε ιδιαίτερα να μήν σφηνωθεί σκόνη μεταξύ της οθόνης και του πλαστικού, διότι θα χαλάσει η ευαισθησία του touchscreen.

Όταν θα καθαρίζεις την οθόνη, προτίμα τα αντιστατικά πανάκια που τραβάνε τη σκόνη, ώστε να μήν χρειαστεί να πιέζεις την οθόνη στο καθάρισμα. Άμα την πιέσεις λίγο παραπάνω, η οθόνη πιέζεται προς τα κάτω, με αποτέλεσμα να δημιουργείται στιγμιαία κενό μεταξύ πλαστικού και οθόνης, οπότε και μπορεί να τρυπώσει ανάμεσα κανένας κόκος και να σου κάνει πρόβλημα.

Επεξ/σία από panther_512

Παιδιά, δεν ξέρω αν έχει ξανασυζητηθεί πολύ και πιο πριν, αλλά κατά τη γνώμη σας αξίζει η αγορά του 3DS σήμερα;

Με τις καλοκαιρινές διακοπές επιτέλους να πλησιάζουν και εν μέσω εξεταστικής, λογικό είναι οι σκέψεις μου να αφορούν στο τι θα κάνω το καλοκαίρι! ;-) Έτσι, σκεφτόμουν ότι το X360 μου κάθεται εδώ και 2-3 χρόνια γιατί προσωπικά τα παιχνίδια του τελικά δεν με ενθουσιάζουν (ίσως από τις χειρότερες αγορές που έχω κάνει), ενώ και το Wii δεν νομίζω να βγάλει σύντομα κάποιο παιχνίδι που να με ενδιαφέρει (άντε zelda, πού είσαι; ). Έτσι λοιπόν άρχισα να σκέφτομαι και το 3DS. Αλλά για να πω την αλήθεια τα παιχνίδια που υπάρχουν δεν μου λένε κάτι και το Zelda:OoT το έλιωσα πέρυσι το καλοκαίρι, οπότε δεν μπορεί να αποτελεί αποκλειστικό λόγο αγοράς του 3DS και μάλιστα σε τόσο υψηλή τιμή, μιας και αποτελεί επανέκδοση και όχι καινούργιο παιχνίδι! Ούτε το Virtual Machine από την άλλη έχει μεγάλη γκάμα παιχνιδιών. Αναμένουμε νέα αξιόλογα παιχνίδια μέσα στο καλοκαίρι; Γιατί αλλιώς με βλέπω πάλι να γυρίζω στα παλιά και να ξαναπαίζω κανένα Zelda: Twilight Princess...

Ευχαριστώ!

Αναλογα, εχεις κανονικο DS? Αν ναι θα μπορεσεις να παιξεις κανονικα τα παιχνιδια σου στο 3DS, αν οχι εχεις τεραστια γκαμα καταπληκτικων παιχνιδιων να ασχοληθεις. Στα μειων ειναι φυσικα τα μολις 3 παιχνιδια που αξιζει να εχεις στο 3DS εκ των οποιοων τα 2 ειναι fighting.

Προσωπικη αποψη, τσιμπα ενα PSP. Θα γουσταρεις χωερις να πληρωσεις μαλιοκεφαλα και δεν θα χασεις και σε αξια στο τι πληρωνεις.

Είχα κανονικό DS, αλλά χάλασε. Τώρα για κάτι Prof. Layton που τρελαίνομαι βολεύομαι με άλλον τρόπο και είναι μια χαρά (είναι μόνο clicking άλλωστε!). Δυστυχώς τα fighting δεν μου αρέσουν.

Το Resident Evil: The Mercenaries 3D δέν επιτρέπει το σβήσιμο του save slot.

Επιβεβαιώνεται ότι τόσο η Αμερικάνικη όσο και η Ευρωπαϊκή έκδοση του παιχνιδιού έχουν "κλειδωμένο" το save slot του παιχνιδιού, όπως στην Ιαπωνία. Αυτό συνεπάγεται ότι ο χρήστης δέν μπορεί να σβήσει το save.

Η επιλογή αυτή της Capcom πιστεύεται ότι έγινε ώστε να μειωθούν οι πωλήσεις των μεταχειρισμένων cartridge του παιχνιδιού.

merc-box-shot.jpg

Ρε πλάκα μας κάνουν!!!!!; Σε λίγο θα βάλουν και self-destruct όταν η κασέτα θα μπαίνει σε άλλη κονσόλα! Ήμαρτον. Και κάθονται και αγοράζουν κάτι τέτοιο τα ζώα;

απότι ξέρω το mercenaries είναι παιχνίδι μόνο με Missions και όχι με story mode.λογικά επιλογή mission θα έχει οπότε δεν χρειάζεται να σβηστεί το save για να το παίξουν το παιχνίδι αρκετά άτομα.αλλα και πάλι θα έπρεπε να είναι στην επιλογή του χρήστη.αν είναι κάποια εταιρία που καταστρέφει το gaming απο ιαπωνία πλευρά είναι η capcom.

Απο τοτε που τα μεγαλα μυαλα την εκαναν απο την capcom η εταιρια παει κατα διαολου μου φενεται. Το εχουμε δει το σκηνικο να συμβαινει με παρα πολλες εξαιρετικες εταιριες του παρελθοντος. Σειρα της capcom ειναι μαλλον αυτη τωρα. Οταν ενα τετοιο τεχνασμα στην ουσια καταστρεφει τη διασκεδαση του gamer ειμαστε ηδη στο δρομο για πολλα βηματα πισω. Αν και σαν -ιδεα- ειναι καλο απο την αποψη που το σκεφτονται αυτοι οι ιδιοι, στην πραξη ομως μαλλον δεν θα περπατησει τοσο η ιδεα.

Εγώ θέλω να πιστεύω ότι η τακτική αυτή είναι μόνο για τώρα για να μεγιστοποιήσουν τα κέρδη τους τώρα που το 3DS είναι στις αρχές του και το ανταγωνιστικό software μηδαμινό.

Βλέπουν ότι ο κόσμος που αγόρασε τη φορητή διψάει για νέα παιχνίδια, οπότε και από πλευράς τους θέλουν να μεγιστοποιήσουν τις πωλήσεις, δημιουργώντας αντικίνητρα στην αγορά του εν λόγω παιχνιδιού μεταχειρισμένο.

Βέβαια, όπως και εδώ, έτσι και εκεί έξω έχει πάρα πολύ κόσμο που δυσαρεστήθηκε με αυτό το θέμα, οπότε μπορεί η κίνηση αυτή της Capcom να της γυρίσει μπούμερανγκ.

Προσωπικά αυτό θα ήθελα, ώστε να αποτραπεί στο μέλλον να κάνει παρόμοιες ενέργειες.

Οποιοδηποτε "σαμποταζ" απο μερους μιας εταιριας γυρναει παντα μπουμερανγκ. Οταν οι αλλοι φυτρωνουν εκει που δεν τους σπερνουν υπαρχει προβλημα. Δεν με νοιαζουν οι λογοι που κανει κατι τετοιο η Capcom, μπορουν να βρουν legit τροπους να αυξησουν τα εσοδα τους και οχι να μου πουλανε σε φουλ τιμη παιχνιδια τα οποια ηταν MODES σε προηγουμενα φουλ games της σειρας. Δηλαδη στο Revelations τι θα κανουνε? Δεν θα δωσουνε mercenaries επειδη το εβγαλαν ως κανονικο παιχνιδι στο 3DS?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...