Επισκέπτης Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 13 ώρες πριν, postfire είπε η πιστα ειναι η factory 7.4 η κωλοπιστα μου εχει βγαλει την ψυχη υπαρχει κανα save μετα απο αυτη και πως το περναω HELP!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
non-serviam Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Έχεις κανείς καμία ιδέα που μπορώ να κατεβάσω κλώνο SD κάρτας από πακέτο 3DS με παιχνίδι; Πήρα ένα "μεταχειρισμένο" για την συλλογή, και φυσικά έχει κάνει restore και έχει χαθεί το παιχνίδι που είχε μέσα. Οπότε θέλω να το επαναφέρω όπως ήταν αρχικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 15/9/2019 στις 1:33 ΠΜ, non-serviam είπε Έχεις κανείς καμία ιδέα που μπορώ να κατεβάσω κλώνο SD κάρτας από πακέτο 3DS με παιχνίδι; Πήρα ένα "μεταχειρισμένο" για την συλλογή, και φυσικά έχει κάνει restore και έχει χαθεί το παιχνίδι που είχε μέσα. Οπότε θέλω να το επαναφέρω όπως ήταν αρχικά. Δοκίμασες να το ξανακατεβάσεις από το store;Τα προεγκατεστημένα τα ξανακατεβάζεις δωρεάν αν γίνουν delete ή αλλάξεις sd. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
non-serviam Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 16/9/2019 στις 12:56 ΜΜ, Solatorobo είπε Δοκίμασες να το ξανακατεβάσεις από το store;Τα προεγκατεστημένα τα ξανακατεβάζεις δωρεάν αν γίνουν delete ή αλλάξεις sd. Πως το αναγνωρίζει όμως; Κλειδώνει με το serial της κονσόλας (ή κάτι τέτοιο) ή θέλει λογαριασμό στον οποίο να έχει δηλωθεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 17/9/2019 στις 9:04 ΜΜ, non-serviam είπε Πως το αναγνωρίζει όμως; Κλειδώνει με το serial της κονσόλας (ή κάτι τέτοιο) ή θέλει λογαριασμό στον οποίο να έχει δηλωθεί; Δεν ξέρω.Το δοκίμασες να το ξανακατεβάσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
non-serviam Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 22/9/2019 στις 8:35 ΠΜ, Solatorobo είπε Δεν ξέρω.Το δοκίμασες να το ξανακατεβάσεις? Δεν έχω ασχοληθεί ακόμα. Μια και καλή θα ασχοληθώ για να τα καθαρίσω/απολυμάνω επίσης. Αλλά σε κάτι άκυρα μέρη σαν να διάβασα ότι κλειδώνει στο hardware το παιχνίδι, που σημαίνει ότι δεν υπήρχε κανένας λόγος να την το κάνουν εξαρχής οι πωλητές. Τι να πω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Ήθελα να πάρω ένα dummy cartridge για να μην είναι ανοιχτό το slot στο N3DSXL μου και έψαχνα για dummy cartridge και έπεσα πάνω σε αυτό και το πήρα και το παρέλαβα σήμερα. Ειναι ένα cartridge με μια SD μέσα του (8 γιγα) που έχει 480 παιχνίδια του παλιού DS και φακέλους (άδειους) για όλα τα retro systems NES, SNES, MD κλπ για να περάσεις φαντάζομαι τα δικά σου ROMs. Αν όντως παίζουν μιλάμε για μια φορητή κονσόλα (που πλέον ειναι και discontinued) που μπορεί να έχει μέσα της 30+ χρόνια gaming history στην τσέπη σου. Απίστευτο για τα 200 ευρώ (και τη δυνατότητα εύκολου hacking). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Μια απλή R4 (κλώνος λογικά) είναι, σιγά το ιδιαίτερο. Χρόνια υπάρχουν τέτοιες κάρτες για να φορτώνεις games, μόνο DS games όμως (για 3ds games υπάρχει άλλη κάρτα πιο ακριβή ή πας καλύτερα σε custom firmware). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 7 minutes ago, Grim Ripper said: Μια απλή R4 (κλώνος λογικά) είναι, σιγά το ιδιαίτερο. Χρόνια υπάρχουν τέτοιες κάρτες για να φορτώνεις games, μόνο DS games όμως (για 3ds games υπάρχει άλλη κάρτα πιο ακριβή ή πας καλύτερα σε custom firmware). Ναι δεν ηξερα την υπαρξη τους. Ειμαι ηδη σε CFW με ο,τι αυτο συνεπάγεται, απλά δεν ηξερα πως με μια καρτουλα εχεις και την πληρη βιβλιοθηκη του DS + Emulators, σορρυ αλλα ενθουσιαστηκα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, Snolly είπε Ναι δεν ηξερα την υπαρξη τους. Ειμαι ηδη σε CFW με ο,τι αυτο συνεπάγεται, απλά δεν ηξερα πως με μια καρτουλα εχεις και την πληρη βιβλιοθηκη του DS + Emulators, σορρυ αλλα ενθουσιαστηκα. Οι emulators που λες πάντως δεν είναι ιδιαίτερα σίγουρο ότι θα τρέχουν καλά μέσω της κάρτας, καλύτερα install σαν εφαρμογή στο 3ds μιας και ήδη το έχεις σπασμένο. Τεσπα αυτό είναι συζήτηση για το θέμα το 3ds hacking, αν μην το συνεχίζουμε εδώ. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
non-serviam Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Έχει να προτείνει κανείς κανένα καλό charging cradle (όρθιο ή ξαπλωτό δεν με νοιάζει), είτε για 3D printing είτε retail, για το New 3DS XL; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 5 hours ago, non-serviam said: Έχει να προτείνει κανείς κανένα καλό charging cradle (όρθιο ή ξαπλωτό δεν με νοιάζει), είτε για 3D printing είτε retail, για το New 3DS XL; εχει διάφορα αλλά δε βρήκα κάποιο που να χωράει το N3DSXL μαζί με case (εγώ του φοράω μια διάφανη HORI) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
non-serviam Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 7 ώρες πριν, Snolly είπε εχει διάφορα αλλά δε βρήκα κάποιο που να χωράει το N3DSXL μαζί με case (εγώ του φοράω μια διάφανη HORI) Μήπως κάτι τέτοιο χρειάζεσαι; Δυστυχώς το επίσημο δεν το βλέπω πουθενά Ευρώπη. 😥 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 16 hours ago, non-serviam said: Μήπως κάτι τέτοιο χρειάζεσαι; Δυστυχώς το επίσημο δεν το βλέπω πουθενά Ευρώπη. 😥 ωραιο φαινεται αλλα από που το αγοράζουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Απλά προς ενημέρωση, η οθόνη του N3DSXL μου είχε γίνει πολύ wobbly τελευταία, σε εκνευριστικό βαθμό. Έκανα αυτή την μαγκιά και τώρα είναι ντούρο εντελώς: Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2019 από Malthador 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα