Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
34 minutes ago, elpaso1 said:

Καλα τα δυο που ειχες τι τα εκανες;

Tα πούλησα. Το ένα εντός 2 μηνών (Metallic Blue), ευτυχώς με ελάχιστη χασούρα.
Το άλλο ήταν Metallic Red (δεν είχε έρθει ευρώπη, από ebay), με IPS πάνω οθόνη, 2 χρόνια μετά το πρώτο. Είπα να του δώσω άλλη μια ευκαιρία, αλλά πάλι δεν κατάφερα να το συνηθίσω. Έφυγε χωρίς χασούρα (γιατί ήταν mint, ούτε γρατσουνιά). Μόνο τον "κόπο" μου έβαλα να το κάνω CFW γιατί το 2ds/3ds είναι region locked, άρα δεν έπαιζε κανένα ευρωπαϊκό παιχνίδι. :D Α ψέμματα, του έβαλα και μία microSD 32GB 😛 

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
10 hours ago, elpaso1 said:

Ολα τα καινουρια IPS δεν εχουν;

Κανένα. Επίσης κανένα 2ds (και το παλιό και το XL).

Δημοσ.

Χθες άνοιξα ένα n3dsxl και η πάνω οθόνη είναι IPS, η κάτω είναι ΤΝ.

Ρε σεις δεν είχα ξαναπιάσει DS στη ζωή μου, είναι ιδέα μου πως το αριστερό βασικό joystick είναι μα**κία; Νόμιζα θα είναι μοχλός όχι πούλι από τάβλι που κουνιέται.

• Moderators
Δημοσ.

Έτσι είναι από το 2011 που βγήκε... Και του PSP έτσι ήταν αν δεν απατώμαι. Βασικά δεν γίνεται να ήταν κανονικός όπως του switch ή του DS4 γιατί μετά πώς θα αναδίπλωνε η κονσόλα;

Δημοσ.
11 minutes ago, GeorgeMan said:

Έτσι είναι από το 2011 που βγήκε... Και του PSP έτσι ήταν αν δεν απατώμαι. Βασικά δεν γίνεται να ήταν κανονικός όπως του switch ή του DS4 γιατί μετά πώς θα αναδίπλωνε η κονσόλα;

φανταζομουν θα ηταν πιο βαθιά... πωπω δεν μπορω να παιξω τιποτα με αυτο εχω ξενερωσει, μαλλον παει για πουλημα το πραγμα :(

• Moderators
Δημοσ.
Just now, Snolly said:

φανταζομουν θα ηταν πιο βαθιά... πωπω δεν μπορω να παιξω τιποτα με αυτο εχω ξενερωσει, μαλλον παει για πουλημα το πραγμα :(

Ποια έκδοση πήρες και πόσο τη δίνεις? :D 

Δημοσ.
6 minutes ago, GeorgeMan said:

Ποια έκδοση πήρες και πόσο τη δίνεις? :D 

την SNES πηρα αλλα ακομα δεν εχω αποφασισει, αμεσως πεσιμο πωωωω χαχα

Δημοσ.
6 minutes ago, GeorgeMan said:

E μην πάει χαμένη, ας πάρω το τρίτο 3ds XL μου ανά τα χρόνια. Μπορεί να είναι το τυχερό :D 

Θα παίξω λίγο αυτές τις μέρες να δω αν μπορώ να το συνηθίσω. Αν δεν θα είσαι ο πρώτος που θα ενημερώσω.

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Snolly είπε

Χθες άνοιξα ένα n3dsxl και η πάνω οθόνη είναι IPS, η κάτω είναι ΤΝ.

Ρε σεις δεν είχα ξαναπιάσει DS στη ζωή μου, είναι ιδέα μου πως το αριστερό βασικό joystick είναι μα**κία; Νόμιζα θα είναι μοχλός όχι πούλι από τάβλι που κουνιέται.

ακριβως το ιδιο ενιωθα στην αρχη,μετα ψιλοσυνηθισα,σε παιχνιδια οπως fire emblem/zelda between ηταν ψιλοκλαιν,στο metroid με ενοχλησε αρκετα αλλα το τερματισα

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το δις εξαμαρτείν λέει ο σοφός λαός... και πήρα εκ νέου Nintendo κονσολίτσα (είχα πάρει παλαιότερα ένα N3DSXL αλλά έφυγε συνοπτικά).

Για να μη μακρυγορώ, ένα N2DSXL έρχεται προς τα εμένα σιγά σιγά.

Υπάρχει τρόπος να χακαριστεί αυτό το πράγμα φθηνά και χωρίς αγορές αξεσουάρ όπως flash cards ;

Επίσης μία λίστα παιχνιδιών για κάποιον που

• του άρεσε το New Super Mario Bros 2
  • δεν τον τράβηξε ποτέ ένα Zelda που είχε πάρει (δε θυμάμαι ποιο) 
  • δεν πολυασχολήθηκε επίσης με το luigi's mansion 2
  • τερμάτισε το warioland μέσω dsiware (διότι αναμνήσεις από gameboy)

μπορείτε να συνθέσετε;
Επεξ/σία από majnun

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...