rudigarcia222 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 παιδες τελειωσα προσφατα το fire emblem awakening,μου αρεσε αρκετα παρολο που ειχε μπολικο grind /και η ιστορια με τα παιδια και οι σχεσεις-συνομιλιες των χαρακτηρων πολυ τιμιες θελω να ρωτησω για το επομενο απο οτι καταλαβα ειναι 3 παιχνιδια που εχουν βγει και σε ενα σαν συλλογη το fates special edition(και αυτο θα αποκτησω) 1)σεναριακα εχει σχεση με το awakening? 2)η ιστορια συγκριτικα ειναι στο ιδιο επιπεδο με το awakening 3)πως τα ξεκιναω με τι σειρα απο τα 3?με παει μονο του το παιχνιδι?? υγ εννοειται θα κανω ενα brake λιγο να ξελαμπικαρω 1
Greygore Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 13 hours ago, rudigarcia222 said: παιδες τελειωσα προσφατα το fire emblem awakening,μου αρεσε αρκετα παρολο που ειχε μπολικο grind /και η ιστορια με τα παιδια και οι σχεσεις-συνομιλιες των χαρακτηρων πολυ τιμιες θελω να ρωτησω για το επομενο απο οτι καταλαβα ειναι 3 παιχνιδια που εχουν βγει και σε ενα σαν συλλογη το fates special edition(και αυτο θα αποκτησω) 1)σεναριακα εχει σχεση με το awakening? 2)η ιστορια συγκριτικα ειναι στο ιδιο επιπεδο με το awakening 3)πως τα ξεκιναω με τι σειρα απο τα 3?με παει μονο του το παιχνιδι?? υγ εννοειται θα κανω ενα brake λιγο να ξελαμπικαρω 1) Εκτός απο κάποια references, όχι (υπάρχουν κάποια cameos αν θυμάμαι σωστά αλλά όχι κάτι ιδιαίτερo) 2) Την βρήκα αρκετά πιο... complex, κυρίως λόγω του διαχωρισμού των δύο βασικών παρατάξεων (βλ. 3), αλλά γενικά θεωρώ πως είναι στα ίδια, ίσως και καλύτερα επίπεδα απο του Awakening 3) Το FE: Fates είναι ουσιαστικά μια "μόνο" ιστορία, η οποία παρουσιάζεται απο τρείς διαφορετικές προοπτικές/paths - το παιχνίδι ονομάζει αυτά τα path Conquest, Birthright και Revelation. Τα Birthright/Conquest είναι οι αρχικές ιστορίες των δύο kingdoms στα οποία διαδραματίζεται το παιχνίδι (Hoshido και Nohr, αντίστοιχα), ενώ το Revelation αποτελεί το canon "true" story/ending του παιχνιδιού. Απο όσο ξέρω, εφ'όσον παίξεις τελευταίο το Revelation, η υπόλοιπη σειρά με την οποία θα ξεκινήσεις τα path δεν έχει ιδιαίτερη σημασία - however, θεωρείται καλύτερη η σειρά Birthright -> Conquest -> Revelation, λόγω του βαθμού δυσκολίας του Conquest συγκριτικά με το Birthright. 3
elpaso1 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Μπορει καποιος να μου πει εαν το 3D αξιζει για να δωσεις 50+ ευρω σε σχεση με το καινουριο 2DS, το οποιο ειναι και πιο ελαφρυ και πιο ομορφο; Ειδικα σε εμενα που με πονανε και τα ματια μου με τις οθονες. Θα το ευχαριστηθω το 3D ή να παω σε 2D;
elpaso1 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Απο αυτα που διαβασα δεν αξιζει το 3D, οποτε θα παω για το κανονικο το 2DS, αμα το βρω δλδ καπου σε αποθεμα στο χρωμα που θελω. Αν και θα αργησω να το αγορασω κανα 2μηνο.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Moderators Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Καλημέρα παιδιά. Ψάχνω New 3DS (όχι το XL, είχα 2 και δεν παλεύεται εργονομικά, καθώς και το πιξέλιασμα). Έχει κανείς υπ' όψη πού μπορώ να βρω σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση. Κοίταξα και τις αγγελίες αλλά τζίφος...
ikaruga24 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, GeorgeMan είπε Καλημέρα παιδιά. Ψάχνω New 3DS (όχι το XL, είχα 2 και δεν παλεύεται εργονομικά, καθώς και το πιξέλιασμα). Έχει κανείς υπ' όψη πού μπορώ να βρω σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση. Κοίταξα και τις αγγελίες αλλά τζίφος... Δοκίμασε Amazon. 1
Snolly Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) EDIT: Ακυρο βρηκα τα dedicated threads. Sorry. ------------------------------------ Καλημέρα σε όλους, αγόρασα ένα New 3DS XL χθες (δεν έχω παραλάβει ακόμα) και θέλω σίγουρα να του περάσω CFW. Βρήκα το guide (μεγάλο - dear lord) και με τρελαίνει που δεν έχει screenshots για το τι φαίνεται μετά τη διαδικασία, μετά διαβάζω πως είναι πιο εύκολο με κάποιο cartridge αλλά έχω μπερδευτεί με το τι δρόμο να ακολουθήσω. Αν κάποιος μπορεί να με διαφωτίσει θα το εκτιμούσα, ακόμα και σε PM. Ευχαριστώ! Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2019 από Snolly
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Moderators Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 32 minutes ago, ikaruga24 said: Δοκίμασε Amazon. Τζίφος καλός κι εκεί. Μάλλον στο refresh (με τα "New" συστήματα) πούλαγε μόνο το XL...
mpompo13 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Στις 23/8/2019 στις 11:48 ΠΜ, GeorgeMan είπε Τζίφος καλός κι εκεί. Μάλλον στο refresh (με τα "New" συστήματα) πούλαγε μόνο το XL... Στην Ευρώπη νομίζω δεν ήρθε το new 3DS μόνο η XL έκδοση.
elpaso1 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Παντου το XL παιζει. Αν και καλυτερα δεν ειναι να παρεις το 2DS; Το 3D απ'οτι διαβαζω τζαμπα λεφτα ειναι, λιγοι το χρησιμοποιουν συνεχως και σου προκαλει και πονοκεφαλο! Επισης νομιζω οτι τα NEW 2DS και 3DS εχουν βγει μονο σε XL εκδοσεις.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 1 hour ago, elpaso1 said: Παντου το XL παιζει. Αν και καλυτερα δεν ειναι να παρεις το 2DS; Το 3D απ'οτι διαβαζω τζαμπα λεφτα ειναι, λιγοι το χρησιμοποιουν συνεχως και σου προκαλει και πονοκεφαλο! Επισης νομιζω οτι τα NEW 2DS και 3DS εχουν βγει μονο σε XL εκδοσεις. Δεν ισχύει το τελευταίο. Θα ήθελα το μικρότερο 3ds, γιατί 1) θέλω το αναβαθμισμένο 3D με face tracking. Το είχα στο n3dsXL και μου άρεσε 2) θέλω τη δυνατότερη cpu 3) έβρισκα τα πιξελ πολύ μεγάλα ναι το αποτέλεσμα πιξελιασμενο, αρα θα ήθελα τη μικρότερη οθόνη του n3ds. 4) το xl είναι πολύ βαρύ και με κακό κέντρο βάρους στο σημείο που το πιάνεις με αποτέλεσμα να κουράζει Το θέμα είναι πού βρίσκουμε... Σίγουρα δεν ήρθε Ευρώπη; Θα ορκιζόμουν πως μέχρι πριν κάποιους μήνες έβρισκες μέχρι και στο Σκρουτζ...
elpaso1 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Το NEW 2DS με το NEW 3DS εχουν την ιδια cpu. Το NEW 2DS βγηκε πριν λιγο καιρο μαλιστα. ΕΙναι ακριβως τα ιδια, μονο διαφερει η τοποθετηση των ηχειων και προφανως το 3D. Οντως το NEW 3DS υπαρχει και σε μικρη εκδοση, το NEW 2DS ειναι βγηκε μονο σε XL. Τωρα Ελλαδα παρατηρω παιζουν μονο τα XL, δεν ξερω γιατι. Και γενικα δεν υπαρχει και μεγαλη διαθεσιμοτητα. Ειναι μικρη η ζητηση, ή απλα δεν μας λογαριαζει και πολυ η Nintendo;
Snolly Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Εγω πασχισα να βρω new 3ds που να μην ειναι ροζ και μαλλον πηρα και το τελευταιο γιατι πλεον λεει μη διαθεσιμο
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 11 hours ago, elpaso1 said: Το NEW 2DS με το NEW 3DS εχουν την ιδια cpu. Το NEW 2DS βγηκε πριν λιγο καιρο μαλιστα. ΕΙναι ακριβως τα ιδια, μονο διαφερει η τοποθετηση των ηχειων και προφανως το 3D. Οντως το NEW 3DS υπαρχει και σε μικρη εκδοση, το NEW 2DS ειναι βγηκε μονο σε XL. Τωρα Ελλαδα παρατηρω παιζουν μονο τα XL, δεν ξερω γιατι. Και γενικα δεν υπαρχει και μεγαλη διαθεσιμοτητα. Ειναι μικρη η ζητηση, ή απλα δεν μας λογαριαζει και πολυ η Nintendo; Κάπου είχα διαβάσει ότι οι πωλήσεις 3ds vs xl ήταν κάπου 20%/80% στην Ευρώπη. Μάλλον γι' αυτό... Anyway, το παράτησα, δεν έχει νόημα. Θα τη βγάλω με το old 2DS μου και τις λιλιπούτειες οθονούλες του. XL δεν παίρνω (τρίτη φορά) γιατί ξέρω ότι δε θα συνηθίσω το μέγεθος και (κυρίως) το πιάσιμο ποτέ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα