Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το απλό 2ds είναι μπάτζετ μοντέλο με οτι συνεπάγεται,πλαστικό (το οποίο δεν ειναι κακό ισα ισα αντέχει απλα δεν εχει την πριμιουμ αισθηση)μια ενιαία τύπου ταμπλετ οθόνη αντι 2 ,κατώτερη κάμερα,κατώτερο ήχο (βέβαια με ακουστικά δεν εχεις θεμα)κατώτερο hardware που δεν υποστηρίζει κάποια παιχνίδια και κυρίως απουσία του 3d που μην ξεχνάμε είναι και το βασικό στοιχείο που ηθελε να προωθήσει εξαρχής η νιντεντο με την συγκεκριμένη κονσόλα ασχετως αν 90% χρηστών δεν χρησιμοποιουν,παρολαυτα καθαρά vfm ειναι με διάφορα ανώτερη αγορά απο τα xl μοντέλα,η μπαταρια είναι πολυ τίμια,  τα ιδια τα  παιχνιδια δινουν ακριβως την ιδια εμπειρια,αλλα κυριως  για τον απλο λογο οτι τα xl στοιχίζουν λίγο φθηνότερα απο ενα switch το οποιο συγκριτικα με το 3ds απο οποια οπτικη και να το παρεις ειναι σαν να συγκρινεις φεραρι με φιατ,200 plus ευρω για 240p 2011 χρονολογιας συστημα ειναι too too much

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θέλω να παίξω ένα τίτλο από την σειρά phoinix Wright. Έχω κονσόλα 2ds xl. Έχει αρκετά βλέπω. 

Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με τα συγκεκριμένα παιχνίδια. Ποιο θεωρείται μπορεί να μου δώσει την καλύτερη εμπειρία.? 

• Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, costacurta said:

Θέλω να παίξω ένα τίτλο από την σειρά phoinix Wright. Έχω κονσόλα 2ds xl. Έχει αρκετά βλέπω. 

Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με τα συγκεκριμένα παιχνίδια. Ποιο θεωρείται μπορεί να μου δώσει την καλύτερη εμπειρία.? 

Ξεκίνα από το πρώτο και πάρτα με τη σειρά:

https://www.nintendo.com/games/detail/phoenix-wright-ace-attorney-trilogy-3ds/

Δημοσ.

Δεν πήρα ούτε ένα παιχνίδι για το Switch από το sale και ήθελα μπόλικα και τελικά μου τα έφαγε όλα η ATLUS. Radiant Historia - perfect chronology, Etrian Odyssey V, Shin Megami Tensei - strange journey REDUX. 50άρικο λοιπόν για τα τρία. Σύνολο λοιπόν κάνα 300άωρο gameplay.

Δημοσ.

Θα σκοτωνα για 2 κλειστα ολοκαίνουρια 3ds xl  double ips (η και μονο τη πάνω ips) να μπουν στη συλλογή μου με μια 512gb και ολα τα αγαπημένα μου παιχνίδια που έχω παιξει εκεί να ταχω μαζι μου μέχρι τα γεράματα. Ίσως η πιο αγαπημένη μου κονσόλα ever. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, Desmond Kind είπε

Θα σκοτωνα για 2 κλειστα ολοκαίνουρια 3ds xl  double ips (η και μονο τη πάνω ips) να μπουν στη συλλογή μου με μια 512gb και ολα τα αγαπημένα μου παιχνίδια που έχω παιξει εκεί να ταχω μαζι μου μέχρι τα γεράματα. Ίσως η πιο αγαπημένη μου κονσόλα ever. 

+1

ΈναNew 3DS XL έχω με την πάνω οθόνη IPS. Μακάρι να μπορούσα να βρω και 2ο σφραγισμένο να το έχω μετά από χρόνια.

Επαυξάνω ότι είναι ότι ωραιότερο υπάρχει κι έχω ασχοληθεί απο φορητή συσκευή...

Επεξ/σία από AOYE
  • Moderators
Δημοσ.
8 minutes ago, Desmond Kind said:

Δεν χρειάζεται να σκοτώσεις, καμιά 300αρια ευρώ χρειάζεσαι μόνο. 

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Malthador είπε

Δεν χρειάζεται να σκοτώσεις, καμιά 300αρια ευρώ χρειάζεσαι μόνο. 

Για δώσε info.... Για νέο σφραγισμένο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω 1 με Ips την πάνω απλα επειδή παιζω καθε μέρα Street fighter κάποια στιγμή θα παραδώσει πνεύμα και σωμα. 

Και εγώ θέλω info για σφραγισμένο αν υπάρχει 

Επεξ/σία από Desmond Kind
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Desmond Kind είπε

Εχω 1 με Ips την πάνω απλα επειδή παιζω καθε μέρα Street fighter κάποια στιγμή θα παραδώσει πνεύμα και σωμα. 

Και εγώ θέλω info για σφραγισμένο αν υπάρχει 

Εγώ πάλι που έχω με 2 ips το βλέπω να δουλεύει μια χαρά! Γιατί να "παραδώσει πνεύμα" η οθόνη; Δεν έχει αναφερθεί πως χαλάνε...

Το πολύ να χρειαστείς μπαταρία στο μέλλον και αν ψάχνει για αυθεντική αγοράζεις ένα wii u pro controller και αφαιρεις την μπαταρία

Πιθανόν εννοεί το ρητό "eBay is your friend" για διπλή ips...

Εγώ το είχα πάρει από το public κάποτε....

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, manousos82003 είπε

Εγώ πάλι που έχω με 2 ips το βλέπω να δουλεύει μια χαρά! Γιατί να "παραδώσει πνεύμα" η οθόνη; Δεν έχει αναφερθεί πως χαλάνε...

Το πολύ να χρειαστείς μπαταρία στο μέλλον και αν ψάχνει για αυθεντική αγοράζεις ένα wii u pro controller και αφαιρεις την μπαταρία

Πιθανόν εννοεί το ρητό "eBay is your friend" για διπλή ips...

Εγώ το είχα πάρει από το public κάποτε....

Κανονικη εκδοση ειχες παρει η καμια limited? Εγω ειχα πετυχει απο ebay σφραγισμενο fire emblem fates new 3ds xl το ασπρομαυρο με 200 ευρω κ εχει την πανω ips.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Desmond Kind είπε

θα παραδώσουν πνεύμα τα κουμπιά όχι η οθόνη. Εχω χαλάσει ηδη 2 μεσα σε 6 χρονια. χαλανε συνηθως τα R και L πρωτα 

Προσωπικα νομιζω δεν τα χρησιμοποιώ σχεδόν καθόλου τα συγκεκριμένα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Desmond Kind είπε

θα παραδώσουν πνεύμα τα κουμπιά όχι η οθόνη. Εχω χαλάσει ηδη 2 μεσα σε 6 χρονια. χαλανε συνηθως τα R και L πρωτα 

Οι πίσω σκανδάλες μπορεί να θελουν καθάρισμα, δεν χαλάνε...είναι κλασσικό πρόβλημα σε παλιότερες κονσόλες και νομίζω έχει διορθωθεί 😕

Εγώ το έχω σε θήκη οπότε ίσως και για αυτό να διατηρείται!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...